Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمد رئیس زاده رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله( عج) در پاسخ به غیرواقعی خواندن اسامی بیانیه 2500 پزشک درباره واردات واکسن کرونا نوشت:

«در بین همه بزرگوارانی که بیانیه ۲۵۰۰ نفر را امضا کرده اند من ناقابل غیر واقعی! هم بودم، همکلاسی شما. هفت سال و نیم در کنار هم، در دانشگاهی که الان معاون آموزشی آن هستید، درس خواندیم،من رتبه ۲۴  آزاد منطقه ۲ کنکور سال ۷۳ بودم واحتمالا رتبه شما هم همین حدود بود،کاملاواقعی و نه مجازی، باهم فارغ التحصیل شدیم و سپس ۸ سال در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،در بیمارستان شهدای تجریش دورهای سخت جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی عروق را، کاملا واقعی! گذراندم و شما هم همزمان، دوره داخلی و فوق تخصص گوارش در همان دانشگاه تهران را.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و امروزه نمی دانم به کدام جرم، مرا پزشکی غیر واقعی و سیاسی که به طرفداری یک نظریه، لشکر کشی میکنم! نام نهادید.

از من بگذریم آیا اساتید و بزرگانی چون دکتر مرندی و  و دکتر سیم فروش و دکتر کلانتر معتمد و دکتر اسماعیل اکبری و دکتر حسین قناعتی و دکتر شهرام علمداری و دکتر جعفر اصلانی ... هم پزشک غیر واقعی و سیاسی هستند که لشکرکشی می کنند؟

شما اگر فرد ناشناسی مثل  دکتر علی نیک جو یا پرویز الیاسی بودید،حتما از کنار توییتتان میگذشتم و فرصتی برای پاسخ دادن نمی گذاشتم. اما دوست خوب من! شما معاون محترم آموزشی بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور هستید.

کاش همان دکتر سهراب پور پاک و علمی و صمیمی و مودب و متدین ذهن من بمانید. لااقل یکبار متن کاملا مستدل و علمی بیانیه و اسامی امضا کنندگان را بخوانید وگرنه باید مجدد توییت بزنید و خانم دکتر محرز استاد دانشگاه خودتان را هم پزشکی غیر واقعی و سیاسی بخوانید. چون دیدم ایشان هم استدلالهای کاملا علمی و منطقی آن بیانیه را قبول دارند و همانگونه نظر دادند.

ارادتمند و دوست شما

دکتر محمد رییس زاده

فوق تخصص جراحی عروق، عضو هیات علمی و رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله( عج)

کاملا واقعی!

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی پزشک واردات بیانیه دانشگاه علوم پزشکی غیر واقعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده