Web Analytics Made Easy - Statcounter

لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در ایران بر مبنای توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه باشگاه داری رشته های ورزشی، در انتظار تصویب در هیئت دولت و ارجاع به مجلس شورای اسلامی است.

به گزارش ایسنا، اواخر آذرماه سال جاری بود که وزارت ورزش و جوانان در راستای تحقق سیاست های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی و به منظور تعیین تکلیف باشگاه های ورزشی و ایجاد مشوق های لازم برای جلب و جذب سرمایه گذاران علاقه مند در ورزش، پیش نویس «لایحه نظام جامع باشگاه داری در جمهوری اسلامی ایران» را جهت سیر مراحل بررسی و تصویب، به هیات دولت ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر اما لایحه نظام جامع باشگاه داری در جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون های مختلف هیئت دولت در حال بررسی است و ابتدا باید در این هیئت به تصویب رسیده تا پس از آن به مجلس شورای اسلامی ارجاع شود.

لایحه نظام جامع باشگاه داری در جمهوری اسلامی ایران» با هدف تشویق بخش خصوصی و تعاونی به فعالیت در حوزه ورزش در عین حفظ سرمایه های خود و ایجاد اشتغال برای قشر دانش آموختگان و همچنین فعالان این حوزه تهیه و تدوین شده که در صورت تحقق آن، به رونق اقتصادی کشور نیز کمک خواهد کرد.

کاهش تصدی گری دولت در بخش باشگاه های ورزشی، رشد فعالیت اقتصادی و اشتغال زایی در حوزه ورزش، توسعه فعالیت باشگاه های ورزشی در ابعاد ورزش همگانی، پرورشی، قهرمانی و حرفه ای، گسترش اخلاق، روحیه پهلوانی و توسعه مشارکت های فرهنگی اجتماعی در ورزش، ارتقای نقش باشگاه های ورزشی در سلامت عمومی جامعه و ارتقای همبستگی، هویت و غرور ملی و نشاط اجتماعی از طریق ورزش، از جمله اهداف لایحه مذکور است.

در خصوص سابقه طرح نیز باید اعلام کرد که دولت براساس قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب ۱۳۸۶.۲.۸ مکلف به واگذاری امور تصدی از جمله شرکت‌ ها و باشگاه‌ های دولتی و وابسته به دولت به بخش‌های خصوصی و تعاونی شد که این امر تاکنون به‌ صورت کامل در زمینه باشگاه‌ها و ورزش حرفه‌ای تحقق پیدا نکرده است.

علاوه بر این طبق سند راهبردی نظام جامع تربیت ‌بدنی و ورزش کشور مصوب ۱۳۸۲ هیات وزیران باشگاه ‌ها و ورزش حرفه‌ ای باید از طریق بخش خصوصی ایجاد و اداره شوند که این نیز محقق نشده و همچنین موجب تبصره ذیل ماده (۱۳) قانون برنامه پنجم توسعه پرداخت هرگونه وجهی از محل بودجه کل کشور به هر شکل به ورزش حرفه ‌ای ممنوع است که بیان‌کننده عزم قانونگذار در واگذاری باشگاه‌ های ورزشی که ورزش حرفه ‌ای از آن طریق صورت می ‌گیرد به فعالان خصوصی و تعاونی است.

طرح جامع نظام باشگاه‌داری در ایران بر اساس آنچه در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی وجود دارد ششم تیرماه سال ۱۳۹۱ اعلام وصول شده است و دولت مکلف است حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از تصویب این قانون تمامی شرکت‌ها و باشگاه های فرهنگی ورزشی دولتی و وابسته به سازمان تربیت بدنی و سایر دستگاه های اجرایی و شرکت های دولتی موضوع ماده پنجم قانون مدیریت خرمات کشوری مشمول ذکر یا تصریح نام را با تمامی امکانات ساختمان ها، تاسیسات در شرایط رقابتی به بخش خصوصی و تعاونی واگذار کند.

با توجه به اینکه زمان زیادی تا پایان عمر دولت دوازدهم باقی نمانده است باید منتظر ماند و دید چه زمانی «لایحه نظام جامع باشگاه داری در جمهوری اسلامی ایران» در هیئت دولت تصویب و پس از آن جهت تصویب به مجلس شورای اسلامی ارجاع داده می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لایحه نظام جامع باشگاه داری در ایران هیئت دولت وزارت ورزش و جوانان بخش خصوصي باشگاه مجلس شورای اسلامی باشگاه های ورزشی خصوصی و تعاونی بخش خصوصی ورزش حرفه باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان در مراسم تجلیل از ورزشکاران و مقام‌آوران بین‌المللی، کشوری و منطقه در رقابت‌های قهرمانی گفت: آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها مهم و ضروری است.

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در هفته فرهنگی اصفهان بیش از ۲۰ عنوان برنامه در این منطقه پیش‌بینی و اجرا شد که یکی از مهم‌ترین و پرشورترین این برنامه‌ها آئین تجلیل از مقام آوران ورزشی منطقه بود.

وی افزود: در ویژه برنامه آئین تجلیل از مقام آوران ورزشی ۱۰۶ نفر از شهروندان در رده بین‌المللی و کشوری، همچنین از ۱۱۰ نفر از ورزشکاران در رده‌بندی منطقه‌ای در رشته‌های مختلف ورزشی تجلیل شد.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان با بیان اینکه آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها مهم و ضروری است، تصریح کرد: در ورزش باید تعهد داشته باشیم تا در راستای همگانی کردن ورزش موفق باشیم و در پی آن سلامت جامعه نیز بهبود ببخشیم.

قاضی‌عسگر ادامه داد: برای برون رفت از بیماری‌های ناشی از کم‌تحرکی در جامعه باید در ترویج ورزش همگانی تلاش مضاعف داشته باشیم، زیرا ورزش در سلامت جامعه نقش اساسی دارد و برای ورزش همگانی باید به‌صورت جامع و درست اقدام کنیم.

وی نقش شهرداری در توسعه ورزش را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: در همه جای دنیا ورزش بدون حضور این نهاد ابتر است؛ هرگاه برنامه‌های ورزشی با شهرداری‌ها عجین باشد، اتفاقات خوبی برای ورزش شهر رقم خواهد خورد.

کد خبر 750149

دیگر خبرها

  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • آینده‌نگری در ورزش برای پرورش استعدادها ضروری است
  • افشاگری کیهان از مخالفت دولت با لایحه حجاب | گیر داستان کجاست؟
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت با لایحه عفاف و حجاب
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد