Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@12:37:46 GMT

کرمانشاه در محاصره 40 میلیون تن نخاله ساختمانی

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۷۸۴۶۱

کرمانشاه در محاصره 40 میلیون تن نخاله ساختمانی

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه اولین شهر در کشور بود که صاحب تجهیزات و سایت بازیافت نخاله‌های ساختمانی شد. ماشین آلاتی که با هزینه زیاد از خارج کشور وارد شد، اما در نهایت کارآیی چندانی نداشت و اکنون کرمانشاه در محاصره چند میلیون تن نخاله ساختمانی است.

سایت بازیافت نخاله‌های ساختمانی شهر کرمانشاه برای مدت کوتاهی فعالیت داشت و پس از آن به دلیل مشکلات متعدد از فعالیت باز ماند و اکنون مدت‌هاست خبری از بازیافت نخاله در کرمانشاه نیست و نخاله‌ها در نقاط مختلفی از حاشیه شهر دپو می‌شود که پیامدهای محیط زیستی و بهداشتی فراوانی به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه، هم اکنون در اطراف شهر کرمانشاه نزدیک به 40 میلیون تن نخاله ساختمانی وجود دارد.

آذر ولی‌زده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود حجم قابل توجهی از نخاله‌های ساختمانی در شهر کرمانشاه، گفت: اگرچه قرار بود این نخاله‌ها با همکاری شرکت بازیافت کرمانشاه مدیریت شود، اما ظاهرا مشکلاتی بین این شرکت و شهرداری ایجاد شده که مانع کار می‌شود.

وی از پیگیری‌های متعدد محیط زیست استان برای حل مشکل نخاله‌های ساختمانی شهر کرمانشاه یاد کرد و ادامه داد: در نهایت قرار شد از محل صندوق توسعه ملی اعتباراتی برای شرگت بازیافت کرمانشاه گرفته شود که با این اعتبارات بخش زیادی از مشکلات شرکت بازیافت و در نهایت معضل نخاله‌های ساختمانی کرمانشاه حل خواهد شد.

ولی زاده تعیین تکلیف محلی برای ایجاد سایت بازیافت نخاله‌های ساختمانی کرمانشاه را نیز ضروری دانست.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه اشاره‌ای هم به وضعیت نخاله‌های ساختمانی در سایر شهرستان‌های استان کرمانشاه، خصوصا مناطق زلزله زده داشت و عنوان کرد: در تمامی این مناطق محل موقتی برای دفن نخاله‌ها داریم.

ولی زاده با بیان اینکه زمانی قرار بود نخاله‌های این مناطق نیز با همکاری شرکت بازیافت مدیریت شود، تاکید کرد: این کار به دلیل مشکلات شرکت بازیافت فعلا انجام نشده و اگر مشکلات این شرکت حل شود می‌توان فکری به حال نخاله سایر نقاط استان هم کرد.

انتخاب 3 نقطه اولیه برای احداث سایت پسماند نخاله کرمانشاه

معاون فنی محیط زیست استان کرمانشاه نیز از انتخاب سه نقطه اولیه در شهر کرمانشاه برای ایجاد سایت بازیافت نخاله‌های ساختمانی خبر داد.

فرحنار اقبالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به معضل وجود نخاله‌های ساختمانی در شهر کرمانشاه اظهار کرد: مقرر شد سایتی برای بازیافت نخاله‌ تعیین شود که تاکنون سه نقطه برای این منظور انتخاب شده که انتخاب این نقاط بسیار سخت و زمان‌بر بود.

وی با بیان اینکه این سه نقطه در اضلاع شهر کرمانشاه است، تاکید کرد: یکی از این مراکز از قبل در محلی در پشت سایت بازیافت زباله شهر کرمانشاه تعیین شده که این محل مجوزهای لازم را نیز دریافت کرده است و فقط برخی کارهای آن باقی مانده تا نهایی شود.

به گفته معاون فنی محیط زیست استان کرمانشاه، همچنین قرار است با همکاری شهرداری به زودی برنامه اجرایی برای مدیریت نخاله‌های ساختمانی شهر کرمانشاه در نظر گرفته شود.

محمد حسین فلاحتی رئیس اداره محیط زیست شهرستان کرمانشاه نیز درباره سایت بازیافت نخاله شهر کرمانشاه با اشاره به پیشنهاد سه نقطه در اطراف شهر کرمانشاه برای ایجاد سایت بازیافت نخاله ساختمانی، اظهار کرد: برای ارزیابی این نقاط موارد متعددی مانند جاده دسترسی، هزینه حمل و نقل و ... بررسی شده است.

وی محل پشت سایت بازیافت زباله کرمانشاه را یکی از اصلی‌ترین نقاط پیشنهادی دانست و عنوان کرد: این نقطه هیچ مشکلی از نظر مجوزها ندارد و فقط جاده دسترسی آن بایدتعیین تکلیف شود.

فلاحتی همکاری شهرداری برای مدیریت نخاله‌های ساختمانی شهر کرمانشاه و تعیین تکلیف سایت آن را ضروری دانست و عنوان کرد: هم اکنون شهرداری هزینه‌های مدیریت نخاله‌ها را از مردم و تولیدکنندگان آن اخذ می‌کند و باید برای حل این معضل پای کار بیاید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه محیط زیست نخاله های ساختمانی نخاله های ساختمانی شهر کرمانشاه سایت بازیافت نخاله های ساختمانی محیط زیست استان کرمانشاه نخاله ساختمانی شرکت بازیافت سه نقطه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل
  • تماس تلفنی هنیه با نخاله/تاکید بر عدم کوتاهی از خواسته‌های مقاومت
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند