Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدار ذوب‌آهن و نفت مسجدسلیمان در هفته دوازدهم لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید. دیداری که مهم‌ترین اتفاق آن مردود اعلام شدن گل صحیح ذوب‌آهن بود و باعث شد باشگاه ذوب‌آهن با صدور بیانیه‌ای نسبت به تصمیم رحیم شاهین، کمک‌داور آن دیدار معترض شود.

این کمک‌داور پس از این اتفاق مورد هجمه‌های زیادی قرار گرفت و در تصمیمی احساسی خداحافظی‌اش از دنیای داوری را در صفحه شخصی خود در اینستاگرام اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحیم شاهین درخصوص این تصمیم به خبرنگار «ایران» گفت: «16 سال است که در لیگ برتر، بالاترین سطح فوتبال قضاوت می‌کنم و در طول این سال‌ها اشتباهات تأثیرگذاری نداشتم اما در این بازی و در آن صحنه اشتباه کردم و از همین‌جا از تیم ذوب‌آهن و کادر فنی این تیم عذرخواهی می‌کنم. تصمیمم برای خداحافظی جدی است و رسماً نامه خداحافظی‌ام را به کمیته داوران خواهم داد چون اشتباهم در نتیجه بازی تأثیرگذار بود از داوری خداحافظی کردم.»

او صحبت‌های خود را این‌گونه ادامه داد: «کارشناسان داوری در‌خصوص آن صحنه اظهارنظر کردند و معتقد بودند که گل ذوب‌آهن سالم بود، من هم عذاب وجدان گرفتم. در آن صحنه آفساید را با مکث اعلام کردم و ناخودآگاه دستم بالا رفت. حقیقتاً نتوانستم تصمیم درست بگیرم و از این تصمیمم منصرف شوم. باید همان لحظه تصمیمم را برمی‌گرداندم اما نمی‌دانم چرا نتوانستم این کار را انجام دهم. به هر حال این بازی تمام شد و حالا دیگر من از داوری خداحافظی کردم.»

این کمک‌داور باسابقه بیان داشت: «متأسفانه بعد از آن صحنه برخی‌ها در فضای مجازی فحاشی کردند و حرف‌های بدی زدند. از نظر من اینها هواداران فوتبال نیستند و همان مالباختگانی هستند که در شرط‌ بندی می‌بازند و عقده‌های خود را با فحاشی خالی می‌کنند. من با خداحافظی از داوری خودم را تنبیه کردم. شرایط نسبت به قدیم کاملاً تغییر کرده و در حال حاضر با وجود فضای مجازی همه اتفاقات شفاف است و مردم به‌خوبی قوانین داوری را می‌دانند. من نمی‌توانم به شعور مردم توهین کنم. بازیکنان همانند داور اشتباه می‌کنند و داور هم جزئی از بازی فوتبال است.»

شاهین اظهار داشت: «بیشتر از 200 بازی قضاوت کردم و در بازی‌های مهم کمک‌داور بودم. در 2 دربی کمک‌داور بودم و در طول این سال‌ها به هیچ‌وجه چنین اشتباهی نداشتم. داوران مشکلات و کمبودهای زیادی دارند که از جمله این کمبودها نداشتن روانشناس است. حدود 3 سال پیش کلاس‌های روانشناسی برای داوران برگزار می‌شد و این اتفاق خوبی بود. به نظر خودم تصمیم اخیر من به دلیل مشکلات روانشناسی بود.»

این کمک‌داور فوتبال در‌خصوص دیگر مشکلات داوران از جمله مشکلات مالی افزود: «حقیقتاً از حق‌الزحمه داوران بی‌اطلاع هستم و مبلغی که فدراسیون برای داوران در‌نظر می‌گیرد، مبلغی نیست که بخواهیم به آن تکیه کنیم. من 16 سال در لیگ برتر قضاوت کردم و پیش از آن 9 سال هم در لیگ‌های دیگر کمک‌داور بودم و در طول این 25 سال اگر در اداره‌ای مشغول به کار می‌شدم، تاکنون می‌توانستم بازنشسته شوم. همه مشکلات داوران را می‌دانند و می‌گویند داوران در حد توانشان کارشان را به درستی انجام می‌دهند. داوران مشکلات زیادی دارند.»

او با تأکید بر این که در طول این سال‌ها تنها به‌خاطر عشق به داوری این کار را ادامه داده است‌، افزود: «مردم فکر می‌کنند که عشق مرده است و به من می‌گویند که داوری شما به خاطر عشق نیست. به من می‌گویند می‌توانی به جای عشق به داوری عاشق خانواده ات باشی. مردم باور نمی‌کنند که برخی‌ها به‌خاطر عشق قضاوت می‌کنند. آنها پیش خودشان می‌گویند که داوران دستمزد زیادی می‌گیرند و با تکیه بر آن قضاوت می‌کنند. حقیقتاً از خودم انتظار نداشتم که اشتباه کنم و تا به حال چنین اشتباهی نداشتم.»


بــــرش

رفعتی: گفتند داور روی فلان تیم شرط‌بندی کرده

داوود رفعتی، رئیس سابق دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال دیروز در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» درباره شرایط داوران گفت:«سال پیش قبل از بازی پلی‌آف لیگ برتر فردی تماس گرفت که 200 میلیون به داور داده‌اند تا نتیجه بازی را عوض کند و یک تیم برنده شود؛ در واقع هدف این بود که با اتهام داور را عوض کنند. کمیته داوران هم این کار را کرد و دقیقاً همان تیم برنده شد! یعنی هدف‌شان این بود داور را عوض کنند که با این اتهام عوض کردند. یک بازی در لیگ یک بود. سردبیری از یک روزنامه با ما تماس گرفت و گفت داور روی فلان تیم شرط‌بندی کرده و برای آنها پنالتی می‌گیرد. ما اما داور را عوض نکردیم ،البته به ناظر و همین‌طور حراست فدراسیون فوتبال گفتیم. جالب بود که داور قضاوت کرد و اصلاً چیزی که می‌گفتند اتفاق نیفتاد؛ در واقع یک شگرد بود برای آنکه بخواهند داور را عوض کنند.»



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: داور را عوض کمک داور لیگ برتر آن صحنه ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا منصوری می‌گوید قطعا وقتی اشتباهی رخ می‌دهد و اگر هر بار تکرار می‌شود باید به دنبال حل آن بود. چه به وسیله آموزش بیشتر و چه تحقیق و البته برگزاری جلسه برای ریشه کن کردن آن. اما این موضوع در فوتبال ایران اتفاق نمی‌افتد و همه چیز با یک محرومیت و دوباره ابلاغ مجدد و احیانا اشتباهی تکرار سیکل تکراری فوتبال ایران را تشکیل می‌دهد.

منصوری درباره اعتراض دامنه‌دار به داوران در فوتبال ایران می‌گوید: داوران همان داوران هستند. شاید تغییراتی از 5 سال پیش داشتیم اما تغییرات زیادی نداشتیم. پس داوران همان‌ها هستند و داور از مریخ که نمی‌توانیم بیاوریم.من ایراد رو تشکیلات و ساختار میبینم نه فقط کمیته داوران یا دپارتمان داوری. فدراسیون باعث شده فوتبال و طرفداران فوتبال و عوامل فوتبال این دید را به داوری داشته باشند. متاسفانه به جایی رسیدیم که فکر کنم اگر این رویه ادامه داشته باشد، آینده بدتری هم خواهد بود. من الان کارمند شهرداری و در حوزه اجتماعی هستم، شما فکر کنید مرا بگذارند در حوزه شهرسازی. چه اتفاقی می‌افتد؟ وقتی در این بخش تخصص ندارم چه اتفاقی می‌افتد؟ این بزرگترین مشکل ماست؛ اینکه انتخاب‌های درستی نداریم. شاید نوع آمدن دوستان درست نبوده که البته همه این موارد برمی‌گردد به آن تشکیلات.

وی ادامه داد: وقتی هر هفته اشتباه رخ می‌دهد چرا جلسه نمی‌گذارند و از خبره‌ها بهره نمی‌گیرند برای حل آن. این موضوعی است که در تمام سطوح اتفاق می‌افتد. ولی در این بخش کلا پشت گوش می‌افتد. شاید اینطور فکر می‌کنند که زمان همه چیز را حل می‌کند. مثل یک قاضی که برای دادن حکم قصاص به دنبال وقت دادن است تا شاید اولیای دم نظرشان تغییر پیدا کند. اما اینطور نیست. شما ببینید هیچ هفته‌ای نبوده که نتیجه تغییر پیدا نکند. داور اشتباه می‌کند، تیم A ضرر کرده و چرا کسی درباره تیم B حرف نمی‌زند؟ چرا حریفانی که سود کردند کسی حرف نمی‌زند از آنها؟ خوشبختانه امتیازی به داوران نمی‌رسد و اگر جدول امتیاز داوران داشتیم الان قهرمان بودند!

منصوری با اشاره به این موضوع که برای ریشه کن کردن مشکلات از اساتید بهره برد می‌گوید: وقتی اشتباهات تکرار می‌شود چرا هیچ وقت درباره آن جلسه‌ای تشکیل نمی‌شود؟ چرا از داوران قدیمی مشورت گرفته نمی‌شود؟ اینکه هیچ هفته‌ای نبوده که شاهد اشتباه داوری نباشیم خوب نیست.

وی درباره اینکه آیا تاکنون با پیشنهادی پشت پرده مواجه شده نیز اینطور واکنش نشان داد: والله خوشبختانه که کسی تا به امروز به من چنین چیزی نگفته و نخواسته است و چنین تجربه‌ای را نداشتم. حرف زیاد بوده ولی من خودم به شخصه وجدانا تا حالا چیزی تجربه نکردم. ولی یک سری مثل پازل هست اما هیچ قابل اثبات هم نیست و شاید ردپایی نمی‌گذارند! به نظر من یک مشکلی که وجود دارد این است که آدم‌های متخصص را به کار نمی‌گیرند. این مثل پازل می‌ماند، وقتی شما یک نفر غیرمتخصص را بالا می‌گذارید روی تمامی عوامل تاثیر می‌گذارد و مشکلات بعدی را شکل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • یزدانی: قبل از گل‌های اول پرسپولیس و آلومینیوم خطا رخ داد
  • داور را دو روز قبل از مسابقه عزل کردند!‏
  • در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • بارسلونا شکایتش از داوری ال‌کلاسیکو را به دادگاه مدنی می‌برد
  • شکایت رسمی بارسا: فاجعه داوری در ال‌کلاسیکو!
  • ملاقات پرز با داور ال‌کلاسیکو در تونل برنابئو!
  • اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام شد
  • اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • داوران بازی‌های جام حذفی مشخص شدند