Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) محمدجواد دهقانی اظهار داشت: اطلاعات مستخرج از سامانه نماگرکووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) نشان می دهد میزان افزایش جمعیت بیماران مبتلا به کرونا در مهرماه از حدود ۱۲۰ هزار نفر به ۲۸۰ هزار نفر در آبان و سپس به ۳۳۰ هزار نفر در آذرماه افزایش یافته بود، در دی ماه به کمتر از ۱۸۴ هزار نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهریور ٩٩ به طور متوسط روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ نفر، در مهرماه حدود چهار هزار و ۵۰۰ نفر، در آبان حدود ۹ هزار و ۴۰۰ نفر، در آذرماه روزانه حدود ۱۱ هزار نفر و در دی ماه روزانه ۶ هزار و ۱۰۰ نفر به جمع مبتلایان اضافه شد،  بدین ترتیب روند افزایشی میزان متوسط رشد روزانه مبتلایان کشور که از شهریور آغاز شد و از میزان ۰.۵۹ درصد به ۰.۸۴ درصد در مهرماه و سپس به ۱.۴۱ درصد در آبان رسیده بود، بالاخره در آذرماه متوقف و به ۱.۱۳ درصد رسید، همچنین در دی ماه به ۰.۵ درصد کاهش یافت.        

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام خاطرنشان کرد: بر این اساس، میزان متوسط رشد روزانه بیماری به کمترین میزان خود از ابتدای شیوع بیماری در کشور رسید. بدین ترتیب از نظر میزان متوسط رشد بیماری، ایران در میان کشورهای همزمان (۱۳ کشور همزمان در انتشار کووید -۱۹: چین، روسیه، ترکیه، برزیل، اسپانیا، آمریکا، فرانسه، ایران، کانادا، انگلیس، آلمان، پاکستان و ایتالیا) در انتهای جدول قرار دارد که یک رکورد محسوب می‌شود.

دهقانی یادآور شد: اگر روند شیوع بیماری مطابق رشد متوسط آذرماه (متوسط روزانه ۱.۱۳ درصد) ادامه می یافت، در پایان دی ماه جمعیت مبتلایان کشور به بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر رسیده بود که با توجه به برنامه ریزی انجام شده و محدودیت های اعمالی، این میزان به یک میلیون و ۳۴۲ هزار نفر رسید.

وی همچنین گفت: کاهش چشمگیر میزان رشد متوسط روزانه بیماری کشور از ۱.۱۳ درصد در آذرماه به ۰.۵ درصد در دی ماه در حالی است که این میزان برای برخی کشورها از جمله انگلیس، فرانسه و اسپانیا روند افزایشی است. بر اساس بررسی ها، در میان کشورهای با جمعیت مبتلای بالا از نظر میزان متوسط رشد روزانه شیوع بیماری در آذرماه دارای جایگاه دهم بود که در دی ماه با ۱۱ پله کاهش به جایگاه ۲۱ رسید.

 سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تصریح کرد روند افزایشی میزان متوسط نرخ روزانه فوتی کشور از آذر و دی ماه به طور محسوسی کاهش یافت. میزان رشد متوسط فوتی روزانه در شهریور ۰.۶ درصد، در مهر ماه به ۰.۸۳ درصد و در آبان به میزان ۱.۱۳ درصد افزایش یافته بود. این روند در آذرماه  به ۰.۶۷ درصد و در دی ماه به ۰.۲۱ درصد کاهش یافت که کمترین میزان متوسط نرخ رشد فوتی در کشور از ابتدای شیوع بیماری است.

دهقانی اضافه کرد: ایران از نظر شاخص متوسط میزان فوتی روزانه در میان کشورهای مبتلا با جمعیت بالا در آذر ماه دارای جایگاه هشتم بود که در دی ماه با ۱۵ پله کاهش در جایگاه ۲۳ قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، برای تسریع فرایند اطلاع رسانی در زمینه یافته های جدید علمی در مورد ویروس کووید-۱۹ و کمک به پژوهشگران، سیاست‌گذاران حوزه سلامت همچنین پاسخ دهی مطلوب به همه گیری جهانی، سامانه نماگرکووید-۱۹ (ISC COVID-۱۹ Visualizer) را از ابتدای بروز بیماری راه اندازی کرده است.

اطلاعات این پایگاه شامل جدیدترین مقالات علمی تمام متن منتشر شده، پیش چاپ و آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری بر اساس نقشه جهانی از وضعیت همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ است و با جستجو در آن تازه ترین آمار مبتلایان، مرگ و میر، درمان‌شدگان همچنین نسبت های ابتلا به جمعیت به تفکیک هر کشور و مقایسه بر اساس نمودار زمانی-مکانی قابل مشاهده است.

برچسب‌ها پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویروس کرونا انگلیس ایالات متحده آمریکا ایران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویروس کرونا انگلیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ویروس کرونا انگلیس ایالات متحده آمریکا ایران اخبار کنکور پایگاه استنادی علوم جهان اسلام میزان متوسط رشد شیوع بیماری ۱ ۱۳ درصد دی ماه دی ماه هزار نفر ماه به ۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۰۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جواد محجوبی مدیر عامل این شرکت گفت: در سال آبی جاری یعنی از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا امروز، ۱۰۹.۵ میلی متر بارندگی در سطح استان یزد داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸.۶ درصد و نسبت به متوسط دوره آماری بلندمدت ۲۷.۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: این در حالی است که متوسط بارندگی کشور ۱۹۰ میلی متر بوده و استان یزد به لحاظ بارندگی رتبه ۲۷ را در بین ۳۱ استان داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد ادامه داد: تفت با ۲۵۳.۲ میلی متر و بافق با ۶۶.۲ میلی متر بیشترین و کمترین بارندگی را به خود اختصاص داده اند. بیشترین آمار بارندگی در ایستگاه منشاد با ۳۹۸ میلی متر ثبت شده و کمترین میزان نیز مرتبط به بافق بوده است.

محجوبی با اشاره به تاثیر بارش باران بر کاهش برداشت از سفره‌های زیرزمینی تصریح کرد: این بارش‌ها سبب پر شدن چشمه‌ها و قنوات می‌شود، اما نباید انتظار داشت که سبب بالا آمدن دائمی سطح آب می‌شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ابراز کرد: با وجود بارندگی‌های خوبی که اتفاق افتاده است به دلیل افت بالای کسر حجم مخازن تجمعی، اثرات این بارش‌ها به صورت موقت است.

محجوبی گفت: در سطح استان یزد ۲۵ پروژه تغذیه مصنوعی با حجم ۲۷ میلیون متر مکعب وجود دارد که علاوه بر کنترل سیلاب، تغذیه مصنوعی سفره‌های آب زیرزمینی را انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در پایان بر صیانت از سفره‌های آب زیرزمینی و جلوگیری از برداشت‌های بی رویه از آبخوان‌ها و اجرای برنامه سازگاری با کم آبی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی