Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، انتشار گزارش‌های متعدد در رسانه‌های خارجی نشان می‌دهد، دریافت‌کنندگان واکسن فایزر پس از تزریق این واکسن آمریکایی اگر زنده بمانند، حداقل بیمارستان و اورژانس در انتظارشان است. واکسن فایزر در حالی تأیید و همچنان در فاز آزمایشی روی افراد بسیاری در دنیا تزریق می‌شود که از زمان تزریق تا کنون گزارش ده‌ها مورد مرگ در کشورهای مختلف دنیا از جمله خود آمریکا، چندین مورد ابتلا به آلرژی‌های شدید و ابتلا به کرونا پس از تزریق را در کارنامه خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه گذشته نیز رسانه‌ها فاش کردند «مارک میدوز» رئیس کارکنان کاخ سفید نیز رئیس اداره غذا و داروی ایالات متحده را تهدید کرده بود واکسن فایزر را تأیید کنند وگرنه آماده استعفا باشد.

* بروز عارضه در بیش از یک هزار دریافت‌کننده واکسن 

 براساس داده‌های موجود، بیش از یک هزار نفر که به آنها واکسن کرونای شرکت فایزر تزریق شده، یک اتفاق نامطلوب را تجربه کرده‌ و صدها نفر به اورژانس منتقل شده‌اند. یک بیمار در میشیگان در ۱۶ دسامبر سال ۲۰۲۰( اواخر آذرماه)، پس از دریافت واکسن فایزر دچار سرگیجه، گرفتگی قفسه سینه و سوزن سوزن شدن دست شد. این بیمار بارها به پزشکان اعلام کرد، دچار حمله شده و پس از آن برای ارزیابی به اورژانس اعزام شد. این یکی از ۳۰۸ گزارش از بیماران ارسال شده به اورژانس بیمارستان است که در سیستم گزارش وقایع منفی واکسن (VAERS) ثبت شده است.

بیش از یک هزار نفر که به آنها واکسن کرونای شرکت فایزر تزریق شده، یک اتفاق نامطلوب را تجربه کرده‌ و صدها نفر به اورژانس منتقل شده‌اند.

* عوارض عجیب واکسن آمریکایی فایزر

در موارد دیگر، بیماران حالت تهوع، لرزش، درد شبیه به ضربه با چاقو و خس خس را تجربه کردند. در یک گزارش، یک مرد ۳۳ ساله در جورجیا گزارش داد واکسن کووید ۱۹ فایزر را در ۱۷ دسامبر (اواخر آذر) سال ۲۰۲۰ دریافت کرده و پس از آن دچار عارضه شده است. این دریافت کننده واکسن اینگونه توضیح می‌دهد: «من در ابتدا مجبور شدم حدود 15 دقیقه بنشینم و احساس کردم دهانم خشک شده، زبانم به نوعی گزگز دچار شده بود؛ من از نظر شوک آنافیلاکتیک بررسی شدم. احساس شوک داشتم و احساس می‌کردم قلبم به شدت می‌تپد، یک ساعت برای بررسی بیشتر در اورژانس باقی ماندم. وقتی در ماه جولای کرونا گرفتم، همین نوع احساس را داشتم».

* سیستم گزارش وقایع منفی واکسن (VAERS)

«VAERS» در سال 1990 تاسیس شد تا به عنوان یک سیستم هشدار سریع برای شناسایی مشکلات احتمالی ایمنی در واکسن‌های دارای مجوز ایالات متحده باشد. این سیستم توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) و سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مدیریت می‌شود. هرکسی می‌تواند یک رویداد نامطلوب  از دریافت واکسن را به سیستم گزارش دهد. «VAERS» برای تعیین اینکه آیا یک واکسن مشکل سلامتی ایجاد کرده طراحی نشده، اما به ویژه برای تشخیص الگوهای غیرمعمول یا غیرمنتظره گزارش دهی عوارض جانبی که ممکن است نشان دهنده یک مشکل ایمنی احتمالی با واکسن باشد، مفید است. از این طریق این سازمان می‌تواند مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها  و سازمان غذا و داروی آمریکا رابرای ارزیابی بیشتر  و بررسی ایمنی مجاب کند.


* بروز مشکلات واکسن کووید ۱۹ بالافاصله پس از تزریق

 مشکلات مربوط به واکسن‌های تازه تأیید شده کووید ۱۹ تقریباً بلافاصله پس از شروع تزریق آغاز شد. یک کارمند مراقبت‌های بهداشتی در بیمارستان منطقه‌ای بارتلت در آلاسکا پس از دریافت واکسن فایزر، دچار یک واکنش آلرژیک شدید یا آنافیلاکسی شد. وی را به اورژانس منتقل کردند و چندین شب را آنجا گذراند. هزاران نفر پس از دریافت یکی از دوزهای مرحله اول، اعلام کردند که قادر به کار یا انجام فعالیت‌های روزمره نیستند یا نیاز به یک متخصص بهداشت دارند.

هزاران نفر پس از دریافت یکی از دوزهای مرحله اول، اعلام کردند که قادر به کار یا انجام فعالیت‌های روزمره نیستند یا نیاز به یک متخصص بهداشت دارند.

* آگاهی مقامات بهداشت آمریکایی از عوارض واکسن 

سخنگوی سی‌دی‌سی در اواخر ماه گذشته طی یک مصاحبه به «Epoch Times»گفته: آژانس در حال کار بر روی طرحی برای جمع‌آوری گزارش واکنش‌های جانبی به واکسن‌های کووید ۱۹ است. «CDC» و «FDA» به سوالات مربوط به صدها نفر که طبق گفته «VAERS» به مراکز اورژانس اعزام شده‌اند، پاسخ ندادند. این سیستم گزارشات مربوط به یک هزار و ۱۵۶ مورد رویدادهای جانبی تزریق واکسن را دریافت کرده است. از این تعداد، ۱۷ مورد دچار عارضه بسیار جدی و دو نفر نیز به «معلولیت دائمی» دچار شده‌اند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اورژانس واکسن بیمارستان بیماران فایزر دریافت واکسن پس از دریافت واکسن فایزر سیستم گزارش کووید ۱۹ یک هزار شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی؛ شادی نیا با اشاره به بارش باران در تبریز اظهار کرد: گزارش واژگونی خودروی ام وی ام، در انتهای اتوبان سهند به تبریز به مرکز دیسپچ استان آذربایجان شرقی اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش کارشناسان اورژانس سهند۳ به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: در این حادثه یک نفر مصدوم شد که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان امام رضای تبریز (ع) انتقال یافت.

شادی نیا گفت: واژگونی خودروی تندر در محور روستای بارانلو تبریز نیز کارشناسان اورژانس را به محل حادثه رساند.

وی افزود: متاسفانه بر اثر این سانحه کشته شدن یکی از سرنشینان خودرو توسط کارشناسان اورژانس سهند۱ تایید شد.

دیگر خبرها

  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • برای استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز جرایم سنگینی تا بیش از ۱۰۰ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • استفاده از آمبولانس برای کلیپ اینستاگرامی
  • ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی مذاکره‌کنندگان در قاهره است
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!