Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیت نامناسب آسفالت معابر و خیابان‌های شهر تربت حیدریه طی ماه‌های اخیر به اوج خود رسیده و باعث گلایه شدید شهروندان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ یکی از مطالبات شهروندان تربت‌حیدریه، بهبود وضعیت نامطلوب آسفالت خیابان‌‌ها و معابر کوچه‌هاست که نارضایتی مردم را طی چندسال گذشته در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس مشاهدات خبرنگار ما و صحبت های شهروندان، متاسفانه چاله‌ های ایجاد شده از سال های گذشته در شهر و نبود آسفالت مناسب، خسارت های زیادی به جلوبندی وسایل نقلیه وارد می‌کند.

عده ای از شهروندان در گفت وگو با خبرنگار ما از وضعیت آسفالت برخی خیابان های اصلی گلایه مند هستند.

شهردار تربت حیدریه هم به وقفه شش ساله اجرای آسفالت شهر اشاره می کند و می افزاید: اگر بخواهیم، این وقفه جبران شود، خیلی هم که تعجیل کنیم در نهایت دو سال زمان می‌برد.

سعید اکبریان اظهار می کند: وقتی طبق بودجه درآمدهای شهرداری تربت حیدریه نصف شده و قیمت قیر افزایش سه برابری داشته، مفهومش این است که ظرفیت های ما شش برابر کاهش یافته است.

 

ما آسفالت می خواهیم نه شن با قیر

یکی از شهروندان در گفت و گو با خبرنگار ما می افزاید: خودتان نگاهی به شهر بیندازید، چرا ما در خیابان‌ های کوچک و با عرض کم مثل خیابان شورا، باید شاهد گذاشتن چند بلوک وسط خیابان باشیم؟

شهروند دیگری از بی کیفیت بودن اجرای آسفالت در یکی از خیابان های اصلی شهر تربت حیدریه گلایه دارد و اظهار می کند: شهر ما از داشتن یک روکش آسفالت استاندارد محروم است، ما که نیازی به ریختن شن و قیر نداریم، لکن آسفالت مناسب می خواهیم.

 

گلایه از کنده‌کاری‌ها

شهروندی دیگر از کنده کاری های مربوط به آب و فاضلاب دلخور است و می گوید: این مسئله یک اتفاق طبیعی است و می توانید به راحتی کنده کاری های رها شده را در خیابان اصلی شهر یعنی بولوار آیت الله بهشتی ببینید.

وی می افزاید: در زمان بارندگی آب های سطحی در معابر رها می شود و وضعیت اسفباری را در کوچه های شهر برای رفت و آمد مردم به وجود می آورد.

 

اغلب مناطق حفاری شده آبفا، آسفالت است

شهردار تربت حیدریه به خبرنگار ما گفت: متاسفانه اطلاع رسانی ما ضعیف است و خبرنگاران معمولا به دنبال نقاط ضعف هستند و گرنه اغلب مناطقی که توسط شرکت آب و فاضلاب حفاری شده، اکنون ترمیم شده و البته وظیفه ترمیم این بخش ها برعهده آبفاست.

سعید اکبریان می افزاید: البته پیمانکار کوتاهی هایی داشته و از خاک مرده یا نخاله برای پر کردن گودها استفاده کرده است که پس از آسفالت دچار نشست می شود و در نهایت با تذکر ما و نظارت آبفا مسئله رفع شده است.

وی بیان کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی نمی توان آسفالت ریزی کرد و البته آبفا قول داده که در اسرع وقت برای آسفالت خیابان ها اقدام کند.

 

وضعیت موجود، وضعیت مطلوبی نیست

وی درباره نارضایتی مردم از شرایط نامناسب آسفالت موجود می گوید: ما شرمنده مردم هستیم، وضعیت موجود وضعیت مطلوبی نیست، ما هم به این شرایط راضی نیستیم.

اکبریان با اشاره به این که باید به این موضوع به‌ صورت تحلیلی پرداخته شود، می افزاید: تربت حیدریه شهری بوده که طی دوران، از ادغام شدن روستاها در داخل محدوده شهری و همچنین از رشد مکان‌هایی که به صورت خودرو در محدوده شهری ایجاد شده، به وجود آمده که چون فاقد ضوابط ساخت‌ و ساز بوده و از ابتدا طرح آماده‌ سازی برایش تهیه نشده، طبیعتاً هم معابر خاکی است و هم شیب بندی مناسبی ندارد.

وی خاطر نشان می کند: سکونت گاه‌هایی هم که به صورت غیرمجاز ساخته‌اند، وضعیت مشابهی دارند، چرا که بر مبنای ضابطه و طرح نبوده است.

 

معابر فاقد استاندارد هدایت آب های سطحی

وی درباره مشکل روان شدن آب های سطحی در معابر به مشکلات زیر ساختی آن اشاره می کند و می گوید: معابر شهر به علت ریشه های زمینه ای از استانداردهای لازم برای هدایت آب های سطحی برخوردار نیست و در نتیجه شیب های نامناسب و پستی و بلندی های معابر، باعث تجمع آب های سطحی شده و ایجاد مشکل می کند.

شهردار تربت حیدریه تصریح می کند: در بعضی از مناطق اگر بخواهیم شیوه استاندارد اجرا شود، خانه‌ های مردم پایین‌تر از خیابان قرار می‌گیرد و آب به داخل منازل هدایت می شود، لذا برای حل این مشکل، از مشاور آب‌ های سطحی استفاده می کنیم تا با همین وضع موجود نقشه‌ برداری کنیم و به صورت اصولی برای همیشه این مسئله را حل کنیم.

 

آسفالت کیفیت صد درصدی را ندارد

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب آسفالت معابر، یکی از علت های این وضع را کیفیت نامناسب آسفالت می داند و خاطر نشان می‌کند: آسفالت ما از کیفیت صد درصدی برخوردار نیست، یعنی به لحاظ نوع دانه بندی و نوع مصالح بومی که در اطراف وجود دارد، این کیفیت متأسفانه مطلوبمان نیست و هم اکنون درحال رایزنی برای استفاده از مصالحی هستیم تا عمر آسفالت افزایش پیدا کند.

اکبریان می افزاید: اجرای طرح فاضلاب در شرایط کنونی هم وضعیت نامناسب معابر را تشدید کرده، چرا که اجرای طرح، معابر شهری را زخمی و با حفاری‌ های طولی، آسفالت را نه تنها جمع می کند بلکه چاله‌های خطی در شهر به وجود می آورد و به دلیل این که زیرسازی مناسبی هم انجام نشده، بعد از پر کردن بسیار خطرخیز است و با یک بارندگی نشست‌ های عمیقی ایجاد می شود.

وی ادامه داد: در بعضی از مکان ها، تا 2 متر نشست داشتیم و ماشین و موتور و حتی عابران پیاده ممکن است در این کانال‌ ها سقوط کنند.

اکبریان اصلاح این وضع را وظیفه شرکت پیمانکار فاضلاب می داند و می افزاید: پیمانکار باید برای رفع خطر اقدام کند و زیرسازی مناسبی انجام  و با خاک مناسبی پر کند، نه با خاک مرده و برابر با مجوزی که به آن‌ها داده‌ایم، خودشان آسفالت کنند.

 

۲ سال زمان برای جبران وقفه ۶ ساله

شهردار تربت حیدریه ادامه می دهد: آسفالت، یکی از مهم‌ترین مسائل کنونی شهر تربت حیدریه است، ما تقریباً یک وقفه 6 ساله در اجرای آسفالت داریم و اگر بخواهیم، این وقفه جبران شود، خیلی هم که تعجیل کنیم در نهایت دو سال زمان می‌برد.

وی بیان می کند: با افزایش هزینه‌های قیر هم مواجه هستیم، یعنی یک تن قیر را که در ابتدای سال دو میلیون و ۴۰۰ هزارتومان بوده، باید با قیمت هشت میلیون تومان، یعنی بیش از سه برابر تهیه کنیم.

اکبریان می افزاید: وقتی طبق بودجه درآمدهای ما نصف شده و قیر سه برابر، مفهومش این است که ظرفیت های ما شش برابر کاهش پیدا کرده است.

 

بهره‌برداری محورهای اصلی و محله‌های مشارکتی تا پایان سال

شهردار تربت حیدریه در پاسخ به این سوال که آیا نویدی در خصوص بهتر شدن اوضاع برای شهروندان دارید، می افزاید: این‌گونه نیست که ما از حالا امیدواری بدهیم که همه محلات آسفالت و مشکلات حل می‌شود، اما طبق برنامه‌ریزی و تلاش ما، محورهای اصلی و مکان هایی که مردم در تامین آن مشارکت کرده اند تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

اکبریان از مردم خواست تا از هرگونه ساخت‌ و ساز غیرمجاز، بدون ضابطه و بدون استعلام از شهرداری پرهیز کنند تا این مشکلات عدیده در بلند مدت برای خودشان و مردم به وجود نیاید.

نتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهردار تربت حیدریه نامناسب آسفالت آب های سطحی خبرنگار ما خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صداقتی مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در نشست خبری خود که پیش از ظهر امروز در معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سالی پرکار برای معاونت فنی عمرانی به‌ویژه سازمان مهندسی و عمران شهر تهران خواهد بود.

هر ماه دو پروژه را در حوزه فنی عمرانی به بهره‌برداری می‌رسانیم

وی در ادامه با بیان اینکه با توجه به تصویب پروژه‌ها و برنامه‌ها در سال ۱۴۰۱، در سال ۱۴۰۲ ما وارد فاز اجرا شدیم و امروز فرآیند و نتایج این پروژه‌ها را شاهد خواهیم بود که احداث این پروژه‌ها بر اساس برنامه‌های مصوب سال ۱۴۰۱ خواهد بود، گفت: بنا داریم هر ماه دو پروژه را در حوزه فنی عمرانی به بهره‌برداری برسانیم.

صداقتی از بهره‌برداری از تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری خبر داد و افزود‌: این پروژه امروز همراه با دو پروژه دیگر به بهره‌برداری رسید و در اختیار شهروندان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ افتتاح پروژه‌های فنی عمرانی از بیستم شهریورماه آغاز شد، با توجه به برنامه‌ریزی که صورت گرفته است افتتاح پروژه‌های عمرانی امسال از ۲۵ فروردین‌ماه آغاز و اولین پروژه به بهره‌برداری رسید و همانطور که گفته شد ان‌شاءالله به طور مستمر ماهیانه دو پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید.

کاهش بار ترافیک

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها به لحاظ ابعاد و اندازه در قالب پروژه‌هایی از جمله پروژه شهید بروجردی نیستند، گفت: این پروژه‌ها می‌توانند اثرگذاری خاصی را در کاهش بار ترافیکی داشته باشند که از آن جمله می‌توان به تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری اشاره کرد که شاید این پروژه‌های کوچک‌مقایس تفاوت زیادی را با پروژه‌های بزرگ داشته باشند، اما اثرگذاری زیادی را در کاهش بار ترافیکی خواهند داشت.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه پروژه تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز به بهره‌برداری رسید گفت: این پروژه با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که این پروژه مزایای زیادی را دارد که می‌توان به این موارد اشاره کرد که قبلا این نقطه، نقطه رها شده بود که با بهره‌برداری از این پروژه این محدوده سروسامان پیدا کرد. همچنین عرض معبر در کندرو دو لاین بود که با تدبیر انجام شده و تعریض به ۳ لاین افزایش پیدا کرد و کمک ترافیکی را در کاهش اختلالات ترافیکی خواهد داشت.

متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است

وی ادامه داد: این نقطه از پروژه که امروز به بهره‌برداری رسید به عنوان یکی از نقاط تهدیدکننده شهر به حساب می‌آمد و در سال گذشته مجبور شدیم ۳ روز بزرگراه شهید لشگری را به خاطر همین نقطه مسدود کنیم که با اجرا و بهره‌برداری از تعریض ایمنی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری این مسئله نیز رفع خطر شده است.

صداقتی در ادامه به مساله آسفالت ریزی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است، همین مسائل باعث شده که آسفالت بزرگراه‌ها بعد از یک بازه زمانی بسیار کوتاه از بین برود، اما ما در قالب تحکیم بستر بزرگراه آزادگان از روش جدید و مناسب در قالب آسفالت‌ریزی استفاده کرده‌ایم که این کار محسنات زیادی دارد نخست اینکه زمان استفاده از آسفالت این بزرگراه به حدود ۱۰ سال افزایش پیدا کرده است ضمن اینکه این کار باعث رضایت شهروندان خواهد بود.

وی در ادامه به بهره‌برداری از فاز نخست بزرگراه شهید بروجردی اشاره کرد و گفت: اجرای این پروژه از سال ۹۳ آغاز شده بود و ۷ سال از اجرای آن می‌گذشت که در سال ۱۴۰۰ تحویل این دوره از مدیریت شهری شد و در نهایت با تلاش صورت گرفته فاز نخست آن به بهره‌برداری رسید.

ادامه آسفالت ریزی

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به رویکرد این دوره از مدیریت شهری بویژه شهردار تهران در حوزه‌های مختلف گفت: آقای زاکانی توجه زیادی به موضوعات فرهنگی اجتماعی و ترافیکی دارد و در کنار اینها عنایت ویژه‌ای به کار‌های عمرانی دارد و به همین جهت بودجه‌های خوبی برای این کار‌ها اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه بزرگراه شهید بروجردی تنها بزرگراه شهر تهران نیست، گفت: ما بزرگراه شهید حکم و همت را هم داریم که بعضا آسفالت این معابر از بین رفته و به همین جهت سازمان مهندسی و عمران شهر تهران باید تدبیری را انجام بدهد که در این محدوده‌ها نیز آسفالت مناسبی توزیع شود.

صداقتی در این نشست خبری همچنین به معابر و بزرگراه‌ها اشاره کرد و افزود: در کنار بزرگراه‌ها معابر درجه یک و دو نیز وجود دارد که باید برای این معابر نیز آسفالت مناسبی تامین و توزیع شود که تمامی این اقدامات طبق برنامه در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه طول بزرگراه آزادگان ۴۵ کیلومتر است، گفت: این بزرگراه ۲.۲ درصد معابر شهر تهران است که سال گذشته ۱۰ درصد از حجم تولیدی آسفالت در شهرداری تهران در این معبر توزیع شد که این نشان از توجه به این بزرگراه است.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۲ به کندرو‌های بزرگراه‌ها توجه شد و در این معابر آسفالت‌ریزی انجام شد و در سال ۱۴۰۳ اولویت ما آسفالت‌ریزی در کندرو‌های آزادراه‌ها است و در این بخش برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

صداقتی در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان این دوره از مدیریت شهری آسفالت‌ریزی در تمام معابر شهر تهران انجام خواهد شد گفت: قطعاً این کار امکان‌پذیر نیست چرا که سالانه ۱۰ درصد از معابر شهر تهران قابل آسفالت‌ریزی است که ما سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آسفالت تولید و در سطح معابر توزیع می‌کنیم.

استمرار توزیع آسفالت به میزان یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن

وی با بیان اینکه سال گذشته نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آسفالت توزیع شد گفت: ان‌شاءالله امسال نیز به همین میزان آسفالت توزیع و در سطح معابر معابر و بزرگرا‌ه‌ها توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه نیاز شهر تهران به یک کارخانه آسفالت بازیافت وجود دارد افزود: ما یک چرخه معیوب در بخش تولید اسفالت داریم و باید یک کارخانه را تولید کنیم تا از تراشه‌های آسفالت برای استفاده از آسفالت بازیافت شده استفاده کنیم  و در این قالب از تکنولوژی خاص بهره ببریم.

صداقتی از راه‌اندازی کارخانه بازیافت آسفالت در سال جاری خبر داد و گفت: با دستور شهردار تهران امسال این کارخانه راه‌اندازی خواهد شد و از این به بعد ما از تراشه‌های آسفالت برای تولید آسفالت جدید و بازیافت شده استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد
  • پیش‌بینی ۲۱۷ هزار تن آسفالت برای سطح معابر قم در سال ۱۴۰۳
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه