Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@15:29:01 GMT

وعده زنگنه به دولت سیزدهم موکول شد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۱۵۳۷

وعده زنگنه به دولت سیزدهم موکول شد

خبرگزاری تسنیم: سالهاست شاهد هدررفت گاز در مشعل‌های فلرینگ هستیم. اگرچه طرح‌های موفقی، چون آماک به‌منظور جمع‌آوری و استفاده از این گاز‌ها و جلوگیری از هرزرفتگی و آلودگی محیط زیست اجرایی شد، اما طرح‌های ناموفقی، چون جمع‌آوری و تخصیص این گاز‌ها برای تولید برق نیز در مرحله طرح و روی کاغذ باقی ماند.

اخیرا شاهد بهره برداری از پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین تأسیسات جمع‌آوری و فرآورش گاز‌های همراه نفت کشور بودیم که این پروژه، نقش مهمی در جمع آوری گاز‌های همراه نفت و جلوگیری از سوزانده شدن آن دارد که در صورت بهره برداری کامل از ظرفیت‌های این پالایشگاه، به گفته وزیر نفت، از سوزانده شدن ۶۰ درصد گاز‌های همراه نفت جلوگیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر از ۴۰ درصد ظرفیت این پالایشگاه استفاده می‌شود.

زنگنه در مراسم بهره برداری از پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس در خصوص زمان توقف سوزاندن گاز‌های مشعل گفت: "تا پایان سال ۱۴۰۱ هیچ گازی در مشعل نمی‌سوزد و بیش از ۹۵ درصد از گاز‌های همراه جمع‌آوری شده استفاده می‌شود. "

این در حالی است که وزیر نفت مهرماه سال ۹۶، در سومین کنگره راهبردی نفت و نیرو در این خصوص گفته بود: " ظرف چهار سال آینده باید مسئله جلوگیری از سوختن گاز‌های مشعل را عملیاتی کنیم که امیدواریم در اواخر این دولت موفق شویم گاز‌های همراه در حال سوختن قابل ذکری نداشته باشیم. طرح‌های متعددی در این زمینه مثل NGL۳۱۰۰، NGL۳۲۰۰، بیدبلند ۲ و NGL خارک در دست اجرا هستند که البته کافی نیست و ما باید با استفاده از روش‌های موفق، از سوزاندن گاز‌های همراه نفت جلوگیری کنیم. "

در واقع وعده وزیر نفت برای جلوگیری از سوزانده شدن گاز‌های مشعل تا پایان دولت دوازدهم محقق نخواهد شد و این مهم به دولت سیزدهم موکول می‌شود و شرط آن هم تکمیل و بهره برداری به موقع از پروژه‌های متعددی ازجمله NGL۳۲۰۰ و NGL۳۱oo در دولت آینده است.

در ابتدای دولت، مسئولان دیگری نیز وعده‌هایی در خصوص متوقف شدن سوزاندن گاز‌های مشعل در دولت دوازدهم داده بودند، ازجمله ۳۰ شهریورماه سال ۹۶ «غلامرضا بهمن نیا» مدیر وقت هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز اعلام کرد که در صورت اجرای برنامه‌های مصوب، سال ۹۸ سوزاندن گاز‌های مشعل خاتمه می‌یابد.

منبع: فردا

کلیدواژه: زنگنه سوزاندن گاز های مشعل گاز های همراه نفت سوزاندن گاز گاز های مشعل بهره برداری جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • کارهای عمرانی در بشاریات در دولت سیزدهم رشد سه برابری داشته است
  • همراه با چند خبر ورزشی سیزدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • تکمیل پروژه مونوریل قم جزو اهداف مهم دولت سیزدهم است
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!