Web Analytics Made Easy - Statcounter

امضاء تفاهمنامه ساخت یکهزار واحد مسکونی و سه هزار اشتغال از دستاوردهای سفر یک روزه معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به استان مازندران بود.

معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی روز گذشته چهارم بهمن ماه در بیست و هفتمین سفر استانی خود پس از حدود ۹ ماه از انتصابش به مازندران سفر کرد، در نخستین ایستگاه به گلزار شهدای هشت سال دفاع مقدس ساری در آرمگاه ملامجدالدین رفت و به غبارروبی مزار شهدای این شهر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین پس از غبارروبی گلزار شهدا به دیدار خانواده شهدا و جانبازار جنگ تحمیلی رفت و ابتدا با مادر شهید علی‌حمزه گردشی یکی از شهدای ارتش و سپس با جمع‌الله طور سوادکوهی جانباز ۴۰درصد و ایوب عبادی‌زاده از جانبازان ۷۰ درصد و آزاده هشت سال دفاع مقدس در منزلشان دیدار کرد.

ساماندهی گلزار شهداء اولویت بنیاد شهید

رییس بنیاد شهید و ایثارگران پس از غبارروبی گلزار شهدای هشت سال دفاع مقدس ساری در گفت و گو با خبرنگاران ساماندهی گلزار شهداء را از اولویت بنیاد شهید و ایثارگران برشمرد و این کار را وظیفه قانونی وزارت کشور و زیرمجموعه آن در استان ها شهرداری ها و دهیاری ها اعلام کرد و خواهان تسریع در اجرای این طرح شد.

اوحدی افزود: در استان مازندران که بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید در هشت سال دفاع مقدس تقدیم انقلاب کرد حدود ۵۳ درصد از گلزار شهدای استان تاکنون ساماندهی شد و باید در اجرای ساماندهی سایر گلزار نیز تسریع شود.

تفاهمنامه ساخت مسکن

رییس بنیاد شهید و ایثارگران در امتداد سفرش به مازندران در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان حاضر شد که منجر به عقد تفاهم‌نامه در حوزه تامین زمین و مسکن برای خانواده شهدا و جانبازان شد.

براساس تفاهم‌نامه دو جانبه استاندار مازندران با معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و ایثارگران زمین مورد نیاز برای ساخت یکهزار واحد مسکونی برای خانواده شاهد و ایثارگر در شهرهای مرزن آباد ، بهشهر و نور استان تامین شد.

طبق این تفاهم نامه در مجموع ۵۰ خانواده‌ شاهد و ایثاگر این استان با کمک بنیاد شهید و ایثارگران، خیرین و تسهیلات قرض الحسنه چهار درصدی صاحب خانه می شوند و برای مابقی خانواده های فاقد مسکن در این حوزه نیز مقرر شد تا از طریق اداره کل راه و شهرسازی مازندران زمین مورد نیاز تامین شود.

علاوه بر آن قرار شد حداکثر در مدت سه سال برای حدود سه هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر استان مازندران بیکار نیز ایجاد اشتغال شود که بستر این اشتغال نیز اختصاص ۲۵ درصد از سهمیه استخدام دستگاههای دولتی و غیردولتی به خانواده شهداء و ایثارگران است و با این برنامه نیز حدود ۵۰ درصد از ۶ هزار فرزند شهید و ایثارگر مازندران که فاقد اشتغال هستند نیز مشغول به کار خواهند شد.

استانی شدن کمیسیون پزشکی دستاورد غیر منتظره سفر

اگرچه سفر رییس بنیاد شهید و ایثارگران به استان های کشور از جمله مازندران بیشتر در راستای سرکشی مستقیم از خانواده شهدا و ایثارگران انجام می شود، ولی موافقت ایشان با استانی شدن تشکیل کمیسیون پزشکی ایثارگران شاید یکی از دستاوردهای مهم غیرقابل پیش‌بینی برای این سفر بود که می تواند گام موثری در راستای تمرکز زدایی و کم کردم درد و رنج ایثارگران برای سفر به پایتخت جهت شرکت در کمیسیون پزشکی باشد.

اوحدی با پیشنهاد استان مازندران مبنی بر استانی شدن تشکیل کمیسیون پزشکی ایثارگران موافقت کرد و قرار شد تا در نخستین گام نیمه دوم بهمن ماه سال جاری با سفر مسوولان کمیسیون به این خطه شمال کشور، نشستی برای بررسی پرونده های درخواستی در ساری برگزار و نتایج آن نیز در اختیار ایثارگران قرار گیرد.

رونمایی از پوستر کنگره ملی تجلیل از ۱۷ هزار بانوی شهید

همزمان با سفر اوحدی به استان مازندران از پوستر نخستین کنگره ملی تجلیل از ۱۷ هزار بانوی شهید کشور نیز در محل استانداری مازندران که قرار است ۱۵ بهمن ماه سال جاری به صورت مجازی برگزار شود رونمایی شد و در قالب این کنگره از مقام شامخ ۲۱ بانوی شهیده و ۴۳ بانوی جانباز مازندران نیز تجلیل خواهد شد.

پرداخت مطالبات معوقه خانواده ایثارگران و به روز شدن بیمه تکمیلی

معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در شورای اداری استان گفت که بیش از یکصد هزار میلیارد ریال از مطالبات خانواده‌های شهداء و ایثارگران در سال جاری پرداخت شده است.

سعید اوحدی افزود که حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال از این مبلغ برای پرداخت مطالبات معوقه پنجساله خانواده شهداء و ایثارگران و ۲۱ هزار میلیارد ریال تیز برای به روز کردن بیمه تکمیلی آنها پرداخت شد که در نوع خود بی سابقه بود.

اوحدی اظهار داشت: با پرداخت مطالبات معوقه بیمه تکمیلی خانواده شهداء و ایثارگران، شرکت بیمه ای موظف شد تا از این پس تمامی هزینه های درمانی این خانواده ها را بر اساس تعهد سپاری در کمتر از ۷۲ ساعت پرداخت کند.

دستور رییس جمهوری برای تعیین تکلیف وضعیت استخدامی فرزندان ایثارگر

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به قانون تعیین وضعیت استخدامی فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: بر اساس این قانون تا پایان برنامه ششم باید وضعیت استخدام فرزندان شاهد و جانبازان بالای ۷۰ درصد در ادارات دولتی تعیین تکلیف شود که با دستور رییس جمهوری این کار تا پایان سال جاری انجام می شود.

وی افزود: با درخواست بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان امور اداری و استخدامی آزمون اختصاصی در این ارتباط تا پایان سال جاری برگزار می کند تا این نیروها نیز تعیین وضعیت شوند.

اوحدی با اعلام اینکه حدود ۱۲ هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در دستگاه های دولتی به استخدام رسمی در خواهند آمد، گفت: اقدام دولت دوازدهم در استخدام فرزندان شاهد و ایثارگر بالای ۷۰ درصد در طول فعالیت دولت های گذشته پس از پیروزی انقلاب اسلامی بی سابقه است.

همچنین دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مازندران و تجلیل از یکی از خیرین این استان از دیگر برنامه های سفر یک روزه معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و ایثارگران به استان مازندران بود که روز گذشته انجام شد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران رییس بنیاد شهید و ایثارگران فرزندان شاهد و ایثارگر رییس بنیاد شهید شهداء و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس استان مازندران کمیسیون پزشکی خانواده شهدا رییس جمهوری معاون رییس گلزار شهدا سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال ۱۴۰۳ گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته است در سال جاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.

رییس سازمان سینمایی عنوان کرد: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.

خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید، عنوان کرد: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی و اخلاقی، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسایل اجتماعی، خدمات و پیشرفت‌های نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

محور رونق سینما، مخاطب است

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما بیان کرد: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم، افزود: با سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

سینما، ویترین گفتمان جدی اندیشه‌هاست

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه، گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از این‌ها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسایل جاری مدیریت سینما مطرح کردند.

جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

کد خبر 6093423 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۲۲ خانواده شهید فرهنگی ایلام در «سه شنبه های شهدایی»
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • آمادگی مازندران برای سفر رییس جمهوری
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳