Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا و سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی در نشست خبری این معاونت به ابعاد بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران پرداخت و گفت: حمل و نقل عمومی چالش شهر تهران است.

وی با اشاره به اینکه در خصوص مسایل اجتماعی رشد قابل توجهی فعالیت‌ها حوزه اجتماعی فرهنگی در نظر گرفته شده و یکی از مهمترین اولویت‌های ما بحث نشاط شهری است، گفت: فاصله طبقاتی شهری به شدت در معرض آسیب قرار دارند و برای حل این معضل ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظاهریان گفت: برای توسعه حمل و نقل عمومی سهم بودجه شهرداری ۳۷ درصد است و ۱۶ هزار ۲۹۵ میلیارد پیش بینی شده است.

وی افزود: بیشترین سهم بودجه سال آینده به حمل و نقل ترافیک اختصاص دارد که به غیر از روانی ترافیک به بحث آلودگی هوا را هم شامل می‌شود.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه برای همه روشن شده که در موضوع آلودگی هوای تهران ۳۹ دستگاه مرتبط درگیرند و بخش کوچکی از مسئولیت‌ها مربوط به شهرداری است. گفت: یکی از شاخص‌های دیگر بودجه سال آینده سرمایه گذاری است که تعریف جدیدی است که در بودجه شهرداری داریم و ۱۹ هزار ۳۸۰ میلیارد پیش بینی شده و متعلق به بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: شهرداری بر اساس این برنامه زمانیکه کمبود منابع است به بخش خصوصی نگاه دارد و این رقم قابل توجه بسیاری از پروژه‌های ناتمام را به سرانجام می‌رساند.

وی درباره بودجه تکمیلی توضیح داد: با رشد ۱۹ درصدی، رقم بودجه به ۳۶ هزار میلیارد رسیده که ۱۱ هزار میلیارد تومان آن پیش از این مربوط به تبصره‌ها بود که عدد نداشت اما در بودجه جدید رقم مشخص دارد تا بدانیم با این حجم بودجه چقدر می‌شود کار کرد.

مظاهریان گفت: ۴۹ هزار ۹۶۱ میلیارد تومان رقم کلی بودجه سال ۱۴۰۰ است.

به گفته وی بودجه شهرداری‌های مناطق ۱۸ درصد افزایش یافته است و کمک می‌کند پروژه‌های بیشتری اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه سه چالش عمده شهر تهران آلودگی هوا، ترافیک و مسایل اجتماعی است و آلودگی هوا بخشی متکی به حمل و عمومی است، گفت: اینکه ۳۷ درصد کل بودجه به حمل و نقل اختصاص یابد نشان می‌دهد شهرداری تمام توان خودش را می‌گذارد اما در این شرایط از سال ۱۳۹۰ دولت حتی یک اتوبوس هم در اختیار شهرداری قرار نداده و به وظایفش عمل نمی‌کند و شهرداری ۳۷ درصد بودجه اش را به حمل و نقل اختصاص می‌دهد.

مظاهریان درباره درآمدهای پیش بینی ۱۹ هزار میلیاردی همکاری با بخش خصوصی را امری جسورانه دانست و اظهار داشت: توجه به بخش خصوصی است و سازوکارهایش باید در سازمان سرمایه گذاری اندیشیده شود.

وی ادامه داد: عوارض حمل و نقل تغییر قابل توجهی نخواهد داشت، ولی در بخش عوارض ساختمانی و محلات برخوردارتر شهر سود گسترده هزینه‌های بیشتری بپردازد.

معاون شهردار تهران مدل دریافت عوارض تصویب شده را ۲ هزار ۲۰۰ میلیارد عنوان کرد و گفت: کل عوارض مسکن یک تا دو درصد قیمت ساختمان است و به هیچ وجه مناسب نیست و باید کسانی که منافع بیشتری از شهر می‌برند عوارض بیشتری بدهند تا در جهت پروژه‌های عمرانی استفاده کنند.

وی درباره ایجاد سهم بیشتر برای کسانی که سود بیشتری از افزایش عوارض می‌برند، گفت: کار دانشگاهی دقیقی انجام شده و نقشه مکانی پلاک به پلاک داشته‌ایم و بر مبنای مرغوبیت این ضوابط تعیین شده است.

مظاهریان گفت: امروز لایحه عوارض صدور پروانه ساختمانی به شورا ارسال شده و در دستور کار هفته‌های آینده خواهد بود.

وی افزود: چون این طرح سیستمی و شفاف است و اگر تخلفی صورت بگیرد روشن است.

معاون شهردار تهران درباره درصد بودجه پایدار در کل بودجه سال آینده نیز گفت: امسال ۱۱ هزار میلیارد از بودجه را در تبصره آوردیم.

وی درباره ردیف بودجه برای افشاگران فساد در بودجه نیز توضیح داد: چون هیچ قانون بالاسری در این زمینه نداشتم، نمی‌توان بودجه‌ای اختصاص داد و لایحه‌ای که شورا به شهرداری داده است و در صف صحن است با تصویب آن اگر کسی فسادی را در شهرداری مشخص کند، براساس یک سامانه امن افشا می‌شود و کمیته‌ای تشکیل شده و در صورت احراز درصدی از سود فساد به فرد افشا کننده تخصیص داده می‌شود.

مظاهریان درباره تخصیص بودجه در زمان بحران گفت: چون خوشبختانه قانون مترقی در شهرداری داریم که در مواقع بحران ۴ درصد بودجه صرف بحران می‌شود، بنابراین حدود ۱۵۰۰ میلیارد در مصارف بحران هزینه می‌شود.

وی درباره رویکرد اجتماعی حاکم بر بودجه نیز توضیح داد: بودجه اجتماعی فرهنگی رشد داشته است و در هر اقدامی و سازمانی توجه در اولویت‌ها مسایل اجتماعی است.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه امسال ایجاد نشاط شهری و اقتصادی در اولویت قرار دار افزود: در مورد برخورد با دستفروشان همیشه شهرداری در ردیف اول است. اما از آنجایی که دستفروش یعنی سرپرست خانوار در شرایط اقتصادی حاضر باید نوع نگاه شهرداری متفاوت باشد و به جای اینکه صورت مساله را پاک کنیم به ساماندهی بپردازیم و با ایجاد بازارچه و نظم اجتماعی به این قشر کمک کنیم.

مظاهریان از افزایش بودجه سازمان رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: نگاه شهرداری حمایت از اقشار آسیب پذیر است و ۹۶ میلیارد اعتبار هزینه‌ای و ۹۱ میلیارد اعتبار هزینه‌ای برای این مساله در نظر گرفته است.

وی ادامه داد: در ردیف‌های بودجه خدمات شهری ۱۴ درصد بودجه، ایمنی و مدیریت بحران ۴ درصد اجتماعی و فرهنگی ۷ درصد در نظر گرفته شده و توسعه مدیریت هوشمند سازی ۳۴ درصد است.

وی درباره تحقق بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: تا آبانماه ۶۳ درصد تحقق بودجه داشتیم و اکنون ۷۳ درصد تحقق بودجه داشته‌ایم و پیش بینی می‌کنم تا پایان سال ۷۵ تا ۸۰ درصد تحقق بودجه داشته باشیم.

وی افزود: در مورد سال آینده فکر می‌کنم دوران سخت را گذرانده‌ایم و چون در مولفه اقتصادی درگذر از شرایط سخت هستیم وضعیت مثبت‌تری خواهیم داشت.

معاون شهردار تهران گفت: بودجه ۳۰ هزار میلیاردی که سال آینده ۳۶ هزار میلیارد دیده‌ایم، با مجموع تبصره‌ها با بودجه تکمیلی به ۴۹ هزار ۹۶۱ میلیارد می‌رسد و این ۱۹ درصد افزایش بودجه بلند پروازانه نیست و مدیریت بعدی به راحتی می‌تواند شهر را اداره کند.

وی درباره بودجه اختصاصی آلودگی هوا و ردیف‌های این بودجه گفت: ۱۶۳ میلیارد تومان مجموع ردیف‌هایی است که عنوان آلودگی هوا آمده است.

مظاهریان درباره بودجه استخدامی نیز گفت: به دنبال این هستیم که مجوز آزمون استخدام رسمی را بگیریم که بخشی از نیروهای قراردادی رسمی شوند.

وی افزود: این آزمون روند سازمانی دارد و هزینه‌ای ندارد و حتی با رسمی شدن کاهش حقوق هم دارند.

کد خبر 5129667 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: بودجه شهرداری تهران حامد مظاهریان سوت زنی شهرداری تهران شورای شهر تهران امداد رسانی وزارت آموزش و پرورش بنیاد شهید و امور ایثارگران شورای شهر ویروس کرونا شهر تهران آتش سوزی سامانه بارشی هوای سالم وضعیت معابر کمیته امداد امام خمینی آلودگی هوا معاون شهردار تهران میلیارد تومان هزار میلیارد درصد بودجه آلودگی هوا تحقق بودجه بخش خصوصی سال آینده بودجه سال حمل و نقل پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران، گفت: باید حمل‌ونقل پرند به‌واسطه هم‌جواری با کلان‌شهر تهران ارتقا پیدا کند و حمل‌ونقل اتوبوس‌رانی درون‌شهری نیز برنامه‌ریزی شود تا مردم در فازهای مختلف این شهر بتوانند از آن استفاده کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رباط کریم، هادی رحمتی، صبح امروز در آیین معارفه شهردار پرند، اظهار داشت: طولانی شدن فرآیند انتخاب شهردار برای ما معمولی است اما برای مردم جای سؤال است که باید در این رابطه از آن‌ها عذرخواهی کنیم.

وی موفقیت در حوزه مدیریت شهر را در سایه تعامل با دستگاه‌های مختلف عنوان کرد و افزود: جز در سایه تعامل و داشتن گوش شنوا در چهارچوب ضابطه و قوانین حرکت نکنید، نقش و مأموریت قبلی شما در شورای شهر، راهبردی و هدایتی بوده و در حوزه اجرا دخالت نداشته‌اید، انتظار می‌رود اعضای شورای شهر هم در حوزه اجرا دخالتی نداشته باشند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران در ادامه با بیان اینکه شهر پرند 33 درصد جمعیت شهرستان را در خود جای داده است گفت: در تمامی حوزه‌ها بر اساس سندهای توسعه‌ای شهر از جمله طرح‌های جامع، طرح تفصیلی و در چهارچوب بودجه مصوب شورا حرکت کنید.

رحمتی با اشاره به بودجه مصوب 1116 میلیاردی برای پرند گفت: بر اساس قانون معمولاً 60 درصد از بودجه اختصاص به هزینه‌های پرسنلی و جاری دارد و 40 درصد آن عمرانی است اما شورای شهر پرند تصمیم گرفته که 72 درصد بودجه در حوزه عمرانی و 28 درصد در حوزه جاری و پرسنلی هزینه شود.

وی افزود: بخش عمده‌ای از درآمدهای مردم در حوزه حمل‌ونقل مصرف می‌شود، لذا باید حمل‌ونقل به‌واسطه هم‌جواری این شهر با کلان‌شهر تهران ارتقا پیدا کند و همچنین بر اساس طرح جامع حمل‌ونقل اتوبوس‌رانی درون‌شهری نیز برنامه‌ریزی شود تا مردم در فازهای مختلف این شهر بتوانند از آن استفاده کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: افزایش تعداد بوستان‌های شهر در دستور کار قرار گیرد و در پروژه‌های عمرانی و خدماتی حتماً به دسترسی‌های معلولین توجه شود و پیوست‌های فرهنگی و ایجاد فضاها و المان‌های اسلامی و ایرانی مورد توجه باشد.

گفتنی است، آیین معارفه رحمت‌اله پایدار شهردار جدید پرند در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی شهر پرند برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • قیمت طلا و سکه امروز 13 اردیبهشت 1403
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته