Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:28:06 GMT

اضطراب امتحان و مدیریت آن

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۳۷۳۳

اضطراب امتحان و مدیریت آن

کانون سلامت دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه کارگاه اضطراب امتحان را برگزار کرد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه همزمان با شروع امتحانات و با هدف کاهش اضطراب دانشجویان با حضور حاجیه شیدایی ـ مسئول مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی ـ در بستر ادوبی کانکت برگزار شد.

وی ضمن معرفی علائم اضطراب، هم‌صحبتی با شخص مورد اعتماد (مشاور)، روش های ایجاد تمرکز، ورزش‌های تنفسی عمیق و حساسیت زدایی و آرام سازی را از جمله روش های بهبود اضطراب دانست و بر بهره گیری از روش های علنی و کاربردی جهت کاهش استرس تاکید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیدایی به بیان تعریفی از استرس، نقش های مختلف آن در زندگی، عوامل زمینه ساز استرس (ناکامی و شکست، فشارهای اجتماعی و محیطی، تغییرات زندگی، تعارض بین فردی و درون فردی و مشکلات روزمره) و عوامل تأثیر گذار بر تجربه استرس (تفاوت های فردی و فرایند ارزیابی ما از رویدادهای زندگی)، پیامدهای جسمانی و روانی استرس، نشانه های جسمانی، هیجانی، رفتاری و شناختی آن پرداخت.

در این کارگاه دانشجویان ضمن آشنایی با مفاهیم و علائم اضطراب با  تکنیک کاربردهای مدیریت اضطراب و خطاهای شناختی از جمله ذهن خوانی، شخصی سازی، تاسف گرایی و روش های مقابله و پیشگیری از استرس و اضطراب آشنا شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اضطراب امتحان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جست‌وجوی مزاج معتدل

  هرغذایی که می‌خوریم، مراحلی را برای هضم طی می‌کند که یکی از این مراحل، هضم کبدی است: «در هضم کبدی براساس ماده غذایی خورده‌شده، چهار نوع مایع تولید می‌شود که به آنها اخلاط‌می‌گویند.در واقع کبد، کارخانه تولید اخلاط است و وجود هر چهار خلط در بدن، ضروری است.» این را محسن عزیزی، متخصص طب سنتی می‌گوید که معتقد است این اخلاط حد معینی دارند و اگر از حد خود فراتر روند یا کاهش پیدا کنند، سبب ایجاد تغییراتی در مزاج و در نتیجه عامل تغییراتی در وضعیت سلامت جسم و حالات روانی شخص می‌شوند. او از انواع خلط به جام‌جم می‌گوید:«خلط دم که مزاج گرم و مرطوب دارد و جایگاه آن در عروق است. خلط صفرا که دارای مزاج گرم و خشک بوده و جایگاه آن درکیسه صفراست. خلط سودا که دارای مزاج سرد و خشک بوده و جایگاه آن در طحال است و درنهایت خلط بلغم که مزاج سرد و مرطوب دارد وجایگاهش درغدد لنفاوی است.» به حاصل ترکیب کیفیت‌های گرم، سرد، رطوبت و خشکی،مزاج یا طبع می‌گویندکه درانسان تمام چهار کیفیت وجود دارد و درطول حیات، میزان‌شان کم و زیاد می‌شود و به اصطلاح شخص سوءمزاج پیدا می‌کند. موضوعی که این روزها به معضل تبدیل شده و افزایش غلبه سرد مزاجی در جامعه به‌وفور دیده می‌شود. 
     
مزاجی این‌چنین سرد
خوب است بدانید بیشتر از نیمی از وزن انسان آب است و این میزان در هر شخصی تفاوت دارد. با افزایش حجم آب در بدن، بلغم هم از تعادل خود خارج می‌شود و ویژگی‌هایی را در بدن ایجاد‌می‌کند:هیکل بلغمی‌ها، معمولا تپل است و بدن پرچربی دارند. پوست سفید رنگ دارند و در لمس، پوست بدن‌شان سرد و مرطوب و نرم است. موهای کم پشتی دارند و دهان‌شان مرطوب است. این افراد آنقدرها تشنه نمی‌شوند و خواب آنها سنگین و زیاد است.
این‌طور که عزیزی می‌گوید، افراد با مزاج سرد، احساس کسلی وبی‌حالی دارند و تمایل به خوردن شیرینی، ادویه‌جات و گرمی‌جات در آنها زیاد است. در فصل زمستان خیلی اذیت می‌شوند، زیرا مستعد ابتلا به بیماری‌های رماتیسمی و مشکلات گوارشی هستند و با خوردن سردی‌ها دچار مشکل می‌شوند.آنها نبض ضعیفی دارند، کم انرژی، کم‌جنب و جوش، فراموشکار و کند ذهن هستند. قریب به اتفاق متخصصان حوزه طب سنتی معتقدند اگر تعادل میان اخلاط و مقدار آنها یا کیفیت هر یک از اخلاط به‌هم بخورد، موجب بیماری در بدن می‌شود که باید به وسیله تغذیه و سبک زندگی، اصلاح شود. 

مزاج سودا
اماسوداهم یکی دیگرازخلط‌های سردمزاج است.درعروق انسان‌های معتدل،یک ماده‌سیاه‌رنگ‌که اصطلاحا به‌آن سودا می‌گویند وجود دارد. محسن عزیزی می‌گوید:«آثارسودادربدن باریکی وکشیدگی بدن وانگشتان ودرشتی مفاصل است.درمغز وروان و شخصیت‌فرد هم موجب درونگرایی بیش از حد، ترس، غصه و حرص می‌شود. کم‌خوابی، خیالبافی و منفی‌نگری هم از دیگر نشانه‌هایی است که می‌توانند خبر از افزایش سودا و مزاج سرد‌فرد داشته باشد.اما آنچه اهمیت دارد این است که مزاج سودا به خودی خود در حالت متعادل اثرات نامطلوب ندارد و زمانی اثرات مخربی بر سلامت‌فرد پیدا خواهد کرد که سبک زندگی نادرستی را در پیش گرفته باشد‌؛ مصرف مکرر تغذیه‌های صنعتی، خواب بی‌کیفیت، نگرانی و اضطراب مداوم، مصرف بیش از حد یخ و غذاهای فریز شده، کشیدن سیگار و... همه از عواملی است که به این اثر مخرب سرد‌مزاجی بر سلامت، دامن می‌زند. موضوعی که با اصلاح سبک زندگی و الگو قرار دادن یک زندگی آرام و تغذیه سالم، می‌توان به بالا بردن کیفیت سلامت جسمی و روحی بدن افراد کمک قابل توجهی کرد. 

دیگر خبرها

  • «امتحان نهایی» از قاب شبکه دو سیما
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • در جست‌وجوی مزاج معتدل
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات