Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ رسانه‌های غربی و آمریکایی در گزارش‌هایی به این موضوع اشاره کردند که در صورت انتصاب رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران، این انتصاب می‌تواند به مفهوم جدی‌تر شدن تمایل دولت جدید آمریکا به برجام و آغاز دیپلماسی با ایران باشد.

نشریه انگلیسی «ایندیپندنت» در واکنش به این انتصاب احتمالی نوشت: این انتصاب می‌تواند به منزله خواست بایدن برای مذاکره با ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر در سیاست خاورمیانه

ایندیپندنت در باره رابرت مالی نوشت: رابرت مالی، مدیرکل گروه بین‌المللی بحران و از مشاورین سابق دو دولت بیل کلینتون و باراک اوباما، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران خواهد شد. مالی جای الیوت آبرامز و برایان هوک، دو دیپلماتی که در دولت ترامپ عهده‌دار این سمت بودند را پر می‌کند.

این رسانه انگلیسی در تحلیل خودنوشت: مالی به تمایل خود برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران و همچنین سوریه شناخته می‌شود و انتصابش نشانه آشکار دیگری از خواست بایدن برای مذاکره با ایران است؛ حضور او احتمالا با انتقاد‌های بسیاری مواجه خواهد شد، اما در ضمن می‌تواند نشانه‌ای به منطقه باشد که عزم دولت بایدن در تغییر سیاست آمریکا نسبت به خاورمیانه جزم است.

یورونیوز: انتصاب احتمالی مالی نشانه آمادگی دیپلماسی دولت بایدن با ایران است

شبکه خبری یورونیوز نیز در واکنش به انتشار این خبر گزارش داد:خبر انتصاب احتمالی مالی در حالی دوباره بر سر زبان افتاده که اعضای تیم انتقالی بایدن تحقق بخشیدن به دیدگاه رئیس جمهوری منتخب را برای دیپلماسی با ایران پس از خروج ترامپ از برجام آغاز کرده‌اند.

تارنمای خبری یورونیوز افزود: مالی در ماه نوامبر گذشته (۲۰۲۰) از ترور «هدفمند» محسن فخری‌زاده، معاون پیشین وزیر دفاع ایران (دانشمند هسته‌ای ایران) انتقاد کرد و گفته بود که این حمله «از سرگیری دیپلماسی با ایران را برای جانشین ترامپ دشوارتر خواهد کرد.»

دویچه وله آلمان: انتصاب مالی پیامی از دولت بایدن به تهران است

تارنمای خبری دویچه وله آلمان نیز با پرداختن به انتشار این خبر نوشت: در صورت تحقق و انتصاب رابرت مالی بعنوان مسئول امور ایران؛ عملا این انتخاب پیامی از سوی دولت بایدن به جمهوری اسلامی ایران در رابطه با آمادگی آمریکا برای بازگشت به توافق هسته‌ای خواهد بود.

دویچه وله آلمان درادامه نوشت: رابرت مالی در حال حاضر مدیرکل "گروه بین‌المللی بحران" در واشنگتن است. اما در دولت‌های پیشین آمریکا و از آن جمله در دولت‌های بیل کلینتون و باراک اوباما در ارتباط با مسائل خاورمیانه فعالیت داشته است؛ وی پیش ازاین نیز از عملکرد دولت اسرائیل (رژیم صهیونیستی) در مناقشه خاورمیانه انتقاد کرده است.

بیشتر بخوانید: ۷ شرط ایران برای آغاز مذاکرات برجامی/ تخت روانچی حامل چه پیامی برای دولت بایدن است؟

بی بی سی: آیا پایان "فشار حداکثری" آمریکا علیه ایران کلید خورده؟ ‏

تارنمای بی بی بی سی فارسی هم در گزارشی با عنوان "آیا پایان فشار حداکثری آمریکا علیه ایران کلید خورده؟ " نوشت: جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا دستور بازنگری همۀ تحریم‌های یکجانبه و چندجانبه ایالات متحده علیه کشور‌های دیگر داده است، تا اطمینان حاصل شود که این تحریم‌ها بر پیکار کشور‌های تحریم‌شده با همه‌گیری کرونا تأثیر "بی‌جهت" ندارند. ‏

بی بی سی نوشت: یک تحول دیگر که نام ایران را در محافل سیاسی واشنگتن دوباره ورد زبان‌ها کرده، مطرح شدن گزینۀ احتمالی جو بایدن برای مقام فرستادگی ویژه در امور ایران است: رابرت مالی، رئیس گروه بین‌المللی بحران. ‏

بی بی سی در گزارش دیگری نوشت: با آغاز ریاست‌جمهوری جو بایدن، مفسران اسرائیلی از نگرانی مقامات این کشور بابت بازگشت احتمالی ایالات متحده به توافق هسته‌ای برجام خبر داده‌اند.

ستون‌نویسان روزنامه‌های اسرائیلی در شماره‌های آخر هفته خود که روز ۲۲ ژانویه منتشر شد به مسائلی اشاره کردند که به گفته آن‌ها باعث نگرانی سیاست‌گذاران اسرائیلی است.

ناهوم بارنی، مفسر سرشنان، در روزنامه پرتیراژ یدیعوت احرونوت نوشت که اعلام آمادگی بایدن برای بازگشت به توافق برجام به عنوان نقطه شروعی برای مذاکرات بیشتر خیلی‌ها را در اسرائیل "نگران کرده است".

بلومبرگ:انتصاب رابرت مالی به سمت نماینده ویژه آمریکا درامور ایران، چراغ سبز بایدن به تهران است

رسانه آمریکایی بلومبرگ نیز با پرداختن به این خبر گزارش داد معرفی «رابرت مالی» از سوی بایدن به سمت نماینده ویژه در امور ایران، چراغ سبزی به تهران است.

«الی لیک» (Eli Lake) نویسنده این مقاله در تارنمای خبری بلومبرگ نوشت: جو بایدن رئیس جمهوری جدید آمریکا تاکنون در زمینه آرام نگاه داشتن نگرانی متحدان واشنگتن بویژه تل آویو، مبنی بر تعجیل واشنگتن در از سرگیری مجدد مذاکرات با ایران بر سر توافق هسته‌ای خوب عمل کرده است. اما انتصاب «رابرت مالی» به عنوان نماینده ویژه در امور ایران می‌تواند این وضعیت را تغییر دهد.

گفته می‌شود که «جوبایدن» رئیس جمهوری جدید آمریکا در نظر دارد تا نماینده ویژه‌ای را در امور ایران انتخاب کند و می‌تواند آغازی برای حل مناقشه‌ای باشد که حامیان و مجریان ناکام «سیاست فشار حداکثری» روی دستشان گذاشته‌اند.

گفته می‌شود، بایدن قصد دارد رابرت مالی راکه اکنون رئیس گروه بین‌المللی بحران است به عنوان نماینده ویژه خود در امور ایران تعیین کند.

او قرار است جایگزین بدنامانی، چون برایان هوک و الیوت آبرامز شود که در مدت سه سال مجری تروریسم اقتصادی و دولتی آمریکا علیه مردم ایران بودند.

«تام کاتن» سناتور جمهوری خواه از ایالت آرکانزاس، احتمال تعیین «رابرت مالی» به عنوان نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران ابراز نگرانی کرد و او را «همدل با ایران ودشمن اسرائیل» خواند.

کاتن در صفحه خود در توئیتر با این ادعا که «اگرمالی بیاید مقامات ایرانی احساس خوش شانسی می‌کنند»، افزود: مالی از نیرو‌های امنیتی دولت باراک اوباما است و دو سال پیش هم با ظریف در نیویورک دیدار کرده است.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جو بایدن آمریکا انتخابات 1400 گروه بین المللی بحران عنوان نماینده ویژه امور ایران دولت بایدن رابرت مالی جو بایدن بی بی سی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد

بر اساس آنچه وب سایت آمریکایی آکسیوس گزارش کرده است، دو مقام صهیونیست فاش کردند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته یک محموله مهمات ساخت آمریکا به رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده است.

براسای گزارس المیادین، این وب سایت با بیان اینکه این اولین بار از ۷ اکتبر است که آمریکا یک محموله تسلیحاتی را که برای ارتش صهیونیستی در نظر گرفته شده بود، متوقف می‌کند، اعلام کرد که این اقدام نگرانی‌های جدی را در داخل دولت اشغالگر برانگیخت و مقامات را بر آن داشت تا برای درک دلیل این موضوع تلاش کنند. 

 در مورد تعلیق محموله مهمات آمریکایی، کاخ سفید از اظهار نظر به آکسیوس خودداری کرد و پنتاگون، وزارت امور خارجه و دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز به سوالات پاسخ ندادند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت بایدن ادعا می‌کند به شدت نگران است که رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته اند، حمله کند.

نتانیاهو در روز‌های اخیر بیانیه‌های متعددی صادر کرد و در آن گفت که قصد دارد بدون توجه به اینکه رژیم صهیونییتی و حماس برای آزادی اسرای در غزه و آتش‌بس به توافق برسند یا خیر، دستور حمله به رفح را صادر کند.

نتانیاهو روز یکشنبه به تنش با دولت بایدن اشاره کرد و گفت: اولین درس این است که اگر از خود دفاع نکنیم، کسی از ما دفاع نخواهد کرد. اگر لازم باشد تنها بایستیم، تنها خواهیم ایستاد.

به گفته دو منبع آگاه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا چهارشنبه گذشته از اراضی اشغالی بازدید کرد و گفت‌وگوی دشواری با نتانیاهو درباره عملیات احتمالی رژیم در رفح داشت.

بلینکن در جریان دیدار با نتانیاهو گفت که حملات نظامی بزرگ علیه رفح منجر به مخالفت علنی آمریکا با تل‌اویو خواهد شد و بر روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • واکنش ابراهیم رئیسی به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • پیش‌بینی مشاور بایدن: اوکراین سال آینده به روسیه ضد حمله می‌زند
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت