Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@21:57:03 GMT

ناو هواپیمابر آمریکایی وارد دریای چین شد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۴۲۹۰

ساعت24- ارتش آمریکا امروز (یکشنبه) اعلام کرد، ناو هواپیمابر تئودور روزولت به همراه ناوگروه همراهش برای "ترغیب آزادی دریانوردی" وارد آب‌های دریای چین جنوبی شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ورود این ناوهای آمریکایی به منطقه در زمانی صورت گرفته که تنش‌ها بین چین و تایوان باعث بروز نگرانی‌هایی در واشنگتن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندهی نیروهای آمریکایی در هند-پاسیفیک در بیانیه‌ای اعلام کرد، ناو هواپیمابر روزولت و ناوگروهش روز شنبه وارد آب‌های دریای چین جنوب شد و این دقیقا همان روزی است که تایوان درباره ورود "غیرقانونی" بمب افکن‌های چینی و جنگنده‌های این کشور به حریم هوایی خودش در جزایر "پراتاس" گزارش مخابره کرد.

ارتش آمریکا در بیانیه خود آورده که این ناو گروه در دریای چین جنوبی برای انجام عملیات روتین به منظور تضمین آزادی دریاها و ایجاد همکاری به منظور تقویت امنیت دریایی وارد شده‌اند.

فرماندهی ناوگروه روزولت گفت:‌ پس از دریانوردی ۳۰ ساله در آب‌های بین‌المللی، این که یکبار دیگر در آب‌های دریای چین جنوبی باشیم، برایم افتخار بزرگی است و انجام دادن این عملیات روتین و ترغیب آزادی دریانوردی و تضمین مجدد به متحدان و شرکا از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه دو سوم مسافرت‌های تجاری جهان از این مسیر مهم انجام می‌شود، این مساله حائز اهمیت است که ما حضور خود را در منطقه حفظ کنیم و به ترغیب نظم بر اساس قوانینی که به ما اجازه این کار را می‌دهد، ادامه دهیم.

این اظهارنظر درست چند روز پس از مراسم تحلیف جو بایدن به عنوان رئیس جمهوری آمریکا مطرح شده است.

کاندیدای بایدن برای تصدی وزارت خارجه آنتونی بلینکن در جلسه تاییدیه روز سه شنبه سنا گفته بود که هیچ شکی نیست چین مهمترین چالش برای آمریکاست.

چین بارها بابت حضور و نزدیکی ناوهای نیروی دریایی آمریکا در جزایر چینی در دریای چین جنوبی شکایت کرده است

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دریای چین جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • فیلیپین: از تجهیزات تهاجمی علیه چین استفاده نخواهیم کرد
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • همه‌چیز درباره ناو شهید مهدوی؛ ناو مجهز به موشک بالستیکی که وارد نیمکره جنوبی زمین شد
  • وعده مهم انصارالله یمن برای آغاز عملیات در دریای مدیترانه/ هشدار مجارستان درباره وقوع جنگ جهانی سوم/ وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید/ افزایش سطح هشدار برای 5 سفارتخانه کره جنوبی
  • این ناو سپاه پاسداران وارد نیمکره جنوبی زمین شد /ناو اقیانوس پیما مجهز به موشک بالستیک است
  • چین برای اولین بار توافقنامه ادعایی 2016 دریای چین جنوبی با فیلیپین را منتشر کرد
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد