Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، پس از آغاز روند کُند واکسیناسیون در فرانسه، مقام های بهداشتی این کشور اعلام کردند یک میلیون نفر تا روز شنبه واکسینه شده اند.

خبرگزاری فرانسه در این زمینه نوشت: افزایش آمار مبتلایان به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن، این نگرانی را به بار آورده که شاید فرانسه نیاز به یک قرنطینه کامل دیگر داشته باشد؛ امری که می تواند به کسب و کارها و زندگی روزانه مردم آسیب های جدی تری وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، از روز یکشنبه افرادی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا از راه هوایی یا دریایی وارد فرانسه می شوند، باید نتیجه منفی آزمایش کرونای خود را که طی ۷۲ ساعت گذشته گرفته شده است، در دست داشته باشند.

این الزام از اواسط ماه ژانویه (اواخر دی) در مورد مسافران ورودی از کشورهای غیر عضو اتحادیه اروپا به کار گرفته شده است. اما مسافرانی که از اتحادیه اروپا و از راه زمینی وارد فرانسه می شوند، از جمله کارگرانی که از مرز فرانسه عبور می کنند، به آزمایش منفی نیازی ندارند.

هر هفته حدود ۶۲ هزار نفر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا وارد فرودگاه ها و بنادر دریایی فرانسه می شوند.

وزارت بهداشت فرانسه روز شنبه گزارش داد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳ هزار و ۹۲۴ مورد جدید ابتلا به کووید – ۱۹ و ۳۲۱ مرگ و میر جدید ناشی از ابتلا به این بیماری ثبت شده و در مجموع شمار فوت شدگان به ۷۲ هزار و ۸۷۷ نفر رسیده است.

شمار کلی بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان های فرانسه نیز روی رقم ۲۵ هزار و ۸۰۰ نفر ایستاده است که حدود ۲ هزار و ۹۰۰ نفرشان در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

در همین حال، «ژان کاستکس» نخست وزیر فرانسه گفت که تا روز شنبه، یک میلیون نفر در این کشور واکسینه شده اند. تمرکز عملیات واکسیناسیون در وهله نخست بر افراد بالای ۷۵ سال در خانه های سالمندان و کارمندان بهداشت و درمان بیش از ۵۰ سال معطوف است.

«آگنس پانیر روناچر» وزیر اقتصاد فرنسه نیز گفت اطمینان دارد فرانسه به هدف خود برای واکسینه کردن ۱۵ میلیون نفر تا پایان ماه ژوئن (تیر) دست می یابد.

در این میان، «الیویه وران» وزیر بهداشت فرانسه هشدار داد چنانچه تدابیر فعلی از جمله منع رفت و آمد سراسری ناکافی باشد، قرنطینه بعدی منتفی نخواهد بود.

از سال ۲۰۲۰، فرانسه دو بار قرنطینه سراسری شد؛ اولین بار از ماه های مارس و می (اسفند ۹۸ تا خرداد ۹۹ و دومین بار از اکتبر تا دسامبر (مهر تا دی) بود.

برچسب‌ها قاره اروپا ویروس کرونا فرانسه اتحادیه اروپا قرنطینه واکسن کرونا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره اروپا ویروس کرونا فرانسه قاره اروپا ویروس کرونا فرانسه اتحادیه اروپا قرنطینه واکسن کرونا اخبار کنکور اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود


به گزارش تابناک به نقل از نشریه "دی سایت"، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی تاکید کرد که گسترش اتحادیه اروپا توسط 10 کشور در 20 سال پیش، برای کل اتحادیه اروپا مزایایی به همراه داشت.

این مقام آلمانی در جریان بازدید از شهرهای دوقلوی فرانکفورت (اودر) و اسلوبیسه گفت که این الحاق کل این تشکل را قوی تر و مهمتر از همه امن تر کرده است. او همراه با همتای لهستانی خود رادوسلاو سیکورسکی در این مناطق سخنانی را ایراد کرد.

وی به مناسبت سالگرد الحاق این کشورها به اتحادیه اروپا در حدود 20 سال پیش گفت: این یک "لحظه باورنکردنی" 20 سال پیش بود که "ما به عنوان کشورها، به عنوان جوامع، به عنوان اروپا قدرت یافتیم تا بر تقسیم اروپا غلبه کنیم و هم زمان سرانجام به جامعه صلح و آزادی تبدیل شدیم."

در 1 می 2004، کشورهای بلوک شرق سابق استونی، لتونی، لیتوانی، اسلوونی، اسلواکی، جمهوری چک، مجارستان و لهستان و همچنین مالت و قبرس به اتحادیه اروپا پیوستند. این بزرگترین گسترش در تاریخ اتحادیه اروپا بود.

بائربوک ادامه داد: ما امروز تجربه می کنیم که به عنوان یک اتحادیه مشترک اروپایی در حال حاضر، قوی تر هستیم. در اینجا تنها مسئله ارقام تجاری مطرح نیست.

وی افزود: این را می توان به عنوان مثال در اتصالات اتوبوس برون مرزی، همکاری پلیس و گمرک یا در بسیاری از روابط بین مردم در سراسر مرز مشاهده کرد. ارزش افزوده ای که اروپا هر روز برای مردم به ارمغان می آورد، به ویژه در منطقه مرزی آلمان و لهستان آشکار است.

بائربوک همچنین با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین در خاک اروپا، خواستار اصلاح سیاست امنیتی در اتحادیه اروپا شد. وزیر امور خارجه آلمان در این باره گفت: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود. ما دیگر نمی توانیم مناطق خاکستری در اروپا را بپذیریم.

وزیر امور خارجه آلمان گفت: اتحادیه اروپا باید اصلاح شود تا از نظر سیاست امنیتی قوی تر شود و واقعاً یک صدا صحبت کند. علاوه بر این، کشورهایی که می‌خواهند بخشی از این اتحادیه آزادی و صلح شوند باید در اتحادیه اروپا پذیرفته شوند. در پایان، موضوع با اهمیت برای میلیون ها اروپایی دفاع از صلح و امنیت است.

وی تاکید کرد: گسترش به سمت شرق به طور مکرر مستلزم شجاعت مسئولین سیاست و شهروندان برای برداشتن گامی جدید بود. بائربوک گفت: ما معتقدیم که امروز دوباره به این مسئولیت شجاعانه نیاز داریم تا اتحادیه اقتصادی و تجاری مشترک خود را به یک اتحادیه امنیتی تبدیل کنیم. آنچه اهمیت ویژه ای دارد همکاری آلمان و لهستان است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا