Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-07@13:42:29 GMT

نمایشگر کوچک قابل نصب بر روی پوست

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۵۴۰۴

نمایشگر کوچک قابل نصب بر روی پوست

ایران اکونومیست- محققان آلمانی از تولید نمایشگر کوچکی خبر داده اند که قابل نصب بر روی پوست بدن است و به راحتی در محیط زیست تجزیه می شود.

به نقل از نیواطلس، نمایشگرها از جمله محصولاتی هستند که به راحتی در محیط زیست تجزیه نمی شوند و از همین رو آلایندگی زیادی ایجاد می کنند. برای حل این مشکل محققان نوعی نمایشگر الکتروکرومیک تولید کرده اند که در تولید آن از نوعی پلمیر تجزیه پذیر و ارگانیک موسوم به PEDOT:PSS استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پلیمر توانایی زیادی در جذب و انعکاس نور دارد و با تغییر ولتاژ بخش های مختلف این نمایشگر می توان نور آن را کم و زیاد کرد.

پلیمر مذکور بر روی بستری از مواد سلولزی رسوب کرده و در ژلاتین الکترولیت حبس می شود. همین امر باعث می شود صفحه نمایش هم انعطاف پذیر و هم چسبنده باشد. جریان الکتریکی از طریق الکترودهای طلا منتقل می شود و مانند سایر نمایشگرهای الکتروکرومیک ، این نمایشگر را می توان با استفاده از چاپگر جوهر افشان ارزان قیمت هم تولید کرد.

فرایند تولید تجاری این نمایشگر در مقیاس انبوه پیچیده نیست و می توان آن را در ابعاد و اندازه های مختلف شخصی سازی و عرضه کرد. از این فناوری می توان برای تولید حسگرهای یکبار مصرف پوستی که شرایط بیماران را کنترل می کند یا بسته بندی های مواد غذایی که نشان می دهند غذا خراب شده یا سالم است، بهره گرفت.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در یک سال اخیر، شایعات مختلفی درباره فیس‌آیدی زیر نمایشگر آیفون‌ها منتشر شده است و گزارش‌ها عموماً به این نکته اشاره می‌کنند که اپل این قابلیت را با یک سال تأخیر عرضه می‌کند. اکنون در جدیدترین گزارش‌ها، انتظار می‌رود اپل در سال ۲۰۲۶ در آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس از این قابلیت پرده بردارد.

براساس گزارش دیجیاتو، براساس گزارش AppleInsider، آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس در سال ۲۰۲۶ اولین آیفون‌هایی خواهند بود که فیس‌آیدی آن‌ها از داینامیک آیلند به زیر نمایشگر انتقال می‌یابد. اما مدل‌های پایه آیفون ممکن است تا زمان عرضه آیفون ۱۹ در اواخر سال ۲۰۲۷، از فیس‌آیدی زیر نمایشگر محروم بمانند.

فیس‌آیدی زیر نمایشگر در آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس

«راس یانگ»، تحلیلگر حوزه نمایشگر پیش‌ازاین انتظار داشت که آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس اولین آیفون‌ها با فیس‌آیدی زیر صفحه نمایش، همراه با یک پانچ کوچک برای دوربین سلفی باشند. او اکنون در شبکه اجتماعی ایکس می‌گوید که این طرح تا سال ۲۰۲۶ به تعویق افتاده است. این بدان معناست که آیفون‌های سال جاری و سال آینده میلادی همچنان دارای داینامیک آیلند خواهند بود که برای اولین‌بار در آیفون ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس معرفی شد.

پس از انتقال فیس‌آیدی به زیر نمایشگر، انتظار می‌رود اپل پس از سال ۲۰۲۶ از فناوری دوربین زیر پنل نیز استفاده کند که توسط LG Innotek توسعه خواهد یافت. دوربین جلویی زیر صفحه‌نمایش چالش بزرگ‌تری نسبت به فیس‌آیدی محسوب می‌شود، به همین دلیل ابتدا اپل فیس‌آیدی را به زیر نمایشگر خواهد برد.

همچنین راس یانگ پیش‌بینی می‌کند اپل در همه مدل‌های آیفون ۱۷ در سال ۲۰۲۵، از نمایشگر با فناوری LTPO به‌جای LTPS استفاده کند. از زمان عرضه سری آیفون ۱۴، صفحه نمایش LTPO صرفاً به آیفون‌های پرو محدود بود که امکان استفاده از نمایشگر همیشه روشن (AOD) یکی از مزیت‌های این فناوری است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903045

دیگر خبرها

  • ذوب شدن اجساد شهدای غزه با سلاح‌های ممنوعه ارتش صهیونیستی
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • فرآیند تولید شلنگ آب در یک کارگاه کوچک پاکستانی (فیلم)
  • نجات جان چند بیمار با اعضای بدن کارمند پست