Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، فرزاد جهان بین «آئین‌نامه رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

در این آئین نامه آمده است: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درصدد است تا با بهره گیری از شیوه‌های نوین و مؤثر، ایده‌های خلاق و فرهنگ محور اساتید، کارکنان و دانشجویان را وارد زیست بوم کسب و کارهای «فناوری های نرم فرهنگی و صنایع خلاق» کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری «رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی» در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد فضایی برای شکل گیری کسب و کارهای خلاق، مسأله محور در حوزه فرهنگی، هنری و اجتماعی است.

شناسایی و حمایت از ظرفیت ایده پردازی و خلاقیت دانشگاهیان، رشد نوآوری‌های فرهنگی با تقویت ارتباط دانشگاه با کانون‌های صنایع فرهنگی و جامعه، کارآفرینی و شکل گیری کسب و کارها و استارت آپ های فرهنگی، شبکه سازی و ایجاد زیست بوم صنایع خلاق فرهنگی، اثرگذاری مستقیم دانشگاه در راه اندازی نهضت تولید محتوا و محصولات فرهنگی کارآمد، ترویج و تبیین سبک زندگی و سبک اشتغال اسلامی ایرانی بین دانشگاهیان، ارتقای سهم دانشگاه آزاد اسلامی در تولید محصولات صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی و ارائه الگوهای موفق و برتر در حوزه کسب و کارهای خلاق از اهداف رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی است.

براساس این آئین نامه، تمامی فرآیندهای برگزاری جشنواره اعم از ثبت نام، احراز هویت، بارگذاری طرح، پالایش دبیرخانه‌ای، انجام داوری مرحله استانی و نهایی و اطلاع رسانی به صورت الکترونیکی و برخط از طریق سامانه انجام می‌گیرد.

اختتامیه رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی در صورت مساعد بودن شرایط همه‌گیری ویروس کرونا با اخذ مجوز از ستاد ملی کرونا به صورت حضوری برگزار می‌شود.

ثبت نام از طریق سامانه رویداد ملی ایده‌های خلاق و نوآوری‌های فرهنگی به آدرس https://tdanyar.iau.ac.ir انجام می‌شود و هرگونه اطلاع رسانی به شرکت کنندگان نیز از طریق همین سامانه انجام خواهد شد.

تهیه و تدوین هرگونه شیوه نامه و ضوابط اجرایی ناظر بر اجرای رویداد و رفع مغایرت‌ها، نظارت بر کلیه مراحل و فرآیندهای جشنواره و اخذ گزارش از دبیر اجرایی، بررسی، تعیین و تصویب میزان و نوع جوایز اهدایی از وظایف شورای سیاست گذاری است.

در این آئین نامه آمده است: رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در چهار بخش کلی «صنایع هنری»، «صنایع و میراث فرهنگی»، «فناوری های نرم و صنایع رسانه ای» و «آفرینش ها و خدمات خلاق» برگزار می‌شود.

بخش «صنایع هنری» در محورهای نقاشی، عکاسی، تذهیب، خط و خوشنویسی، پوستر و گرافیک، هنرهای نمایشی و داستان نویسی و شعر؛ بخش «صنایع و میراث فرهنگی» در محورهای جواهرات و اقلام زینتی، مشبک، معرق و منبت، معماری، کاشی کاری و آینه کاری، میناکاری و خاتم کاری، قالی و قالیچه، مراسم آئینی و جشنواره‌ها؛ بخش «فناوری های نرم و صنایع رسانه ای» در محورهای مستند، کلیپ و فیلم کوتاه، تبلیغات و رپرتاژ آگهی، انیمیشن، موشن گرافی و اینفوگرافی، پلتفرم‌های فرهنگی، فناوری‌های آموزش و ترویج فرهنگ، نرم افزار، فضای مجازی و محصولات دیجیتال، داستان نویسی و شعر، رادیو و پادکست و بخش «آفرینش ها و خدمات خلاق» در محورهای کتاب و انتشارات، نوآوری‌های اجتماعی، توریست فرهنگی و گردشگری بوم، عروسک سازی، اسباب بازی، طراحی، چرم، لباس و پوشش، لوازم التحریر و ایده‌های تحول آفرین و خلاق فرهنگی برگزار می‌شود.

براساس بندهایی از این آئین نامه، اعضای هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی و آموزشکده‌های سما دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند حداقل در تیم‌های دو و حداکثر شش نفره در رویداد حضور داشته باشند.

طرح‌های ثبت شده در رویداد باید قابلیت فراگیری، تجاری سازی، بازاریابی و پتانسیل آغاز یک کسب وکار نوآورانه را در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی داشته باشد. همچنین محصولات فرهنگی و صنایع خلاق باید دارای شاخص‌های نوآورانه باشند.

در این آئین نامه تأکید شده است: طرح‌های و ایده‌های خلاق ارسالی به رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی باید سه مشخصه اصلی «فراگیری»، «نوآوری» و «قابلیت تجاری سازی و کسب و کار» را داشته باشند تا در مراحل نهایی داوری، حائز امتیاز بالاتری شوند.

رویداد ملی «ایده های خلاق و نوآوری‌های فرهنگی» دانشگاه آزاد اسلامی به صورت کلی در سه مرحله شناسایی استعدادها، رقابت مقدماتی و رقابت نهایی پیش بینی شده است.

تسهیل استقرار رایگان در سراهای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور و منتورینگ و ارائه مشاوره‌های کسب و کار جهت تجاری سازی و بازاریابی طرح‌ها از جمله حمایت‌ها و جوایز تیم‌های برتر و راه یافتگان به مرحله نهایی است.

کد خبر 5129852 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی فرزاد جهان بین ایده پردازی خلاقیت نوآوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی امتحانات پایان ترم خوابگاه دانشجویی دانشگاه ها آزمون دستیاری مرکز سنجش آموزش پزشکی دوره دکتری آموزش مجازی دانشگاه صنعتی شریف اعضای هیات علمی وام دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایده های خلاق آئین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان