Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد مسیحی روز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان افزود: هوشمندسازی به عنوان یکی از اقدام‌های مهم سازمان امور مالیاتی در راستای تحقق انتظارات افکار عمومی است.

وی با یادآوری سال‌ها هزینه و برنامه‌ریزی برای تحقق هوشمندسازی امور مالیاتی اظهار داشت: این تلاش سبب شد برای نخستین سال اجرای ماده ۹۸ مالیات‌های مستقیم یا انتخاب برای حسابرسی بر مبنای روز در سازمان مالیاتی اجرایی و عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی با تاکید بر اینکه افزایش اعتماد فعالان اقتصادی مقدمه واجب برای هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور است، اظهار داشت: همه پرونده‌های وارده اظهارنامه مالیاتی به زودی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

مسیحی اظهار امیدواری کرد: با تقویت واحدهای  اطلاعاتی در نزدیک به سه سال می‌توان دست کم ۹۰ درصد اظهارات مردم را پذیرفت و به بقیه رسیدگی کرد.

وی، هوشمندسازی را عامل به حداقل رساندن روابط بین کارگزاران مالیاتی و فعالان اقتصادی دانست و گفت: تلاش سازمان امور مالیاتی مزاحمت ایجاد نکردن به خصوص برای بخش واقعی و شناسنامه‌دار اقتصاد و تولید یا به حداقل رساندن مزاحمت است.

فرار ۴۰ هزار میلیارد تومان مالیاتی

معاون سازمان امور مالیاتی کشور فرار مالیاتی در این سازمان را دست کم ۴۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: البته برخی از صاحب‌نظران و نمایندگان مجلس رقم‌های بیشتری اعلام می‌کنند، چرا که بین فرار و ظرفیت مالیاتی تفاوت قائلیم.

مسیحی، ظرفیت مالیاتی را تجدیدنظر در معافیت‌های مالیاتی به منظور افزایش درآمدهای کشور عنوان کرد و گفت: نزدیک به ۴۰ درصد اقتصاد کشور معادل ۴۰ هزار میلیارد تومان از معافیت‌های مالیاتی برخوردار است و همین مقدار نیز فرار مالیاتی وجود دارد.

وی، سهم معافیت‌های مالیاتی در اقتصاد کشور را آزاردهنده دانست و گفت: باید برای جلوگیری از فرار مالیاتی برنامه و مدیریت جدی صورت گیرد.

معاون سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: همان طور که رسیدگی به اتهام یک قاتل قوانین و مقررات حقوقی دارد، باید با مجرمی که مرتکب فرار مالیاتی می‌شود نیز طبق قانون برخورد کند.

به گفته وی، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان هزینه‌های جاری کشور شامل حقوق و دستمزد است و ماهانه ۱۵ هزار میلیارد تومان مالیات وصول می‌شود.

تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای ۱۰ ماهه مالیاتی

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای ۱۰ ماهه مالیاتی گفت: این سازمان در شرایط کنونی و با وجود تحریم‌های ظالمانه و شیوع ویروس کرونا تلاش می‌کند بین شرایط سخت اقتصادی و مالیاتی تعادل برقرار کند.

مسیحی، مالیات را همچون دارویی تلخ و ضروری برای تزریق به اقتصاد کشور دانست و گفت: مالیات باوری مشترک و بهترین ابزار برای تامین مالی و سیاست‌گذاری مناسب برای اداره دولت‌ها است.

اعتمادسازی مردم اولویت نظام مالیاتی کشور است

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه اصل بر اعتماد به مردم است، گفت: هر جا به مردم اعتماد شده، ضرر نکردیم.

مسیحی با قدردانی از حمایت‌های سیدجواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی از صنعت، تولید و درک نظام مالیاتی کشور گفت: از سه هزار ۵۹۶ اظهارنامه تحقیقی مشاغل که برای عملکرد سال ۹۸ دریافت شد ۲ هزار و ۷۵۳ اظهارنامه با پذیرش ماده ۱۰۰ مواجه شد.

به گفته وی، ۲ هزار و ۷۱۵ مورد از اظهارنامه‌ها که بدون پرداخت مالیات ارایه شده بود مورد پذیرش قرار گرفت.

محمد مسیحی معاون درآمدهای مالیات سازمان امور مالیاتی کشور روز یکشنبه برای شرکت در نشستی با فعالان اقتصادی کاشان به این شهرستان سفر کرده است.

نزدیک به یک‌هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی در شهرستان کاشان وجود دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۸ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها سازمان امور مالیاتی کشور فرار مالیاتی کاشان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور فرار مالیاتی کاشان سازمان امور مالیاتی کشور فرار مالیاتی کاشان اخبار کنکور سازمان امور مالیاتی کشور معاون درآمدهای مالیات هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی

مدیرکل کسب‌وکار سازمانی همراه اول «عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه‌های تصمیم‌گیری و اجرا» را حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی انرژی است.

تهران-ایسنا- اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران گزارش کرد، «بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق» از ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان و با حمایت همراه اول در دانشگاه زنجان برگزار شد.

در حالیکه امید می رود برگزاری چنین رویدادهایی فراهم کننده بستری مناسب برای تبادل دانش و تجربیات خبرگان علمی و صنعتی باشد، «معرفی اهمیت هوشمندسازی در حوزه توزیع نیروی برق» و «توسعه همکاری های علمی و صنعتی با سایر مراکز علمی جهان» از جمله برخی اهداف مهم آن بود.

در همین راستا و طی آخرین روز برگزاری رویداد، پنل «مدیریت مصرف هوشمند» با حضور مصطفی درجزی مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول و نمایندگانی از توانیر و دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی و شهید باهنر برگزار شد.

درجزی در این نشست، ارائه خود را با محوریت سه موضوع «ضرورت حضور اپراتورهای تلفن همراه در حوزه انرژی»، «جزییات همکاری همراه اول در پروژه فهام و هوشمندسازی موتورهای کشاورزی و صنعتی» و «ایجاد راهکارهای متنوع برای مدیریت مصرف بخش خانگی و تجاری» داشت و به جایگاه رقابتی همراه اول در منطقه پرداخت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۷ درصد از سهم درآمدی بازار ارتباطات سیار در اختیار همراه اول است، اظهار کرد: ۵۳ درصد سهم بازار مشترکان فعال نیز در اختیار اپراتور اول تلفن همراه است کما اینکه بیش از ۸۰ درصد کانال ارتباطی مشترکان با صنعت برق از طریق سیمکارت های همراه اول است.

مدیرکل کسب و کار سازمانی همراه اول با اشاره به سه لایه کسب و کاری این اپراتور عنوان کرد: طی سالیان اخیر با توجه به ترسیم ماموریت «تحقق رویای دیجیتال» با چشم انداز تبدیل شدن به یکی از رهبران بازار ICT منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای هوشمند، اقدام به سرمایه گذاری های هوشمندانه مطابق با این رسالت خطیر در سه لایه کسب و کاری خود اعم از Core به عنوان کسب و کار اصلی،Near core به عنوان نزدیک به کسب و کار اصلی و Beyond core به عنوان فراتر از لایه اصلی کرده ایم.

درجزی، ورود همراه اول به حوزه های «سلامت»، «انرژی»، «کشاورزی»، «خدمات عمومی و شهری»، «لجستیک و حمل و نقل» و «سبک زندگی» را نیز در قالب مگاپروژه های سازمانی تشریح کرد و گفت: به عنوان مثال در مگاپروژه انرژی با هدف پیاده سازی ساختار «انرژی هوشمند»، در بخش های هوشمندسازی کنتورهای برق و گاز به عنوان اپراتور انرژی شناخته می شویم، ضمن اینکه تفکیک هوشمند مصرف انرژی اعم از آب، برق و گاز را نیز به سرانجام رسانده ایم.

وی ادامه داد: ما پیش از هر چیز، مکلف به انجام و آزمون پروژه ها در شبکه گسترده ارتباطی خودمان هستیم و در این راستا به «هوشمندسازی کنتور برق سایت های همراه اول» اقدام کرده ایم.

مدیرکل کسب و کار سازمانی شرکت ارتباطات سیار ایران اشاره ای به بنچمارک کردن بازارهای آمریکا و آسیا در حوزه انرژی، اذعان کرد: مطابق تحلیل و پیش بینی های Researchandmarkets «بازار جهانی انرژی» با نرخ رشد سالیانه ۶.۸ درصد، از ۶۴۱۶ به ۸۳۱۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۷ خواهد رسید و ارزش «بازار جهانی کنتورهای هوشمند» تا سال ۲۰۳۰ با نرخ رشد سالیانه ۷.۷ درصد به ۲۵.۳ میلیارد دلار دست خواهد یافت.

درجزی در میان صحبت های خود گزارشی از GSMA در سال ۲۰۲۱ نیز ارائه کرد که در آن پر درآمدترین حوزه های خدماتی در سبد درآمدی اپراتورهای بین المللی مشخص و گفته شده که به ترتیب سهم تولید ۵۶ درصد، مالی ۳۱ درصد، تجارت الکترونیکی ۲۷ درصد، سلامت الکترونیکی ۲۲ درصد، انرژی ۱۴ درصد و کشاورزی نیز ۱۴ درصد است.

وی بازیگران اصلی حوزه هوشمندسازی انرژی در کشور را «مجلس»، «دولت»، «تأمین کنندگان اتصال نظیر اپراتورهای تلفن همراه» و «تأمین کنندگان بخش خصوصی» دانست و خاطر نشان کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده در مقوله هوشمندسازی، عدم وجود نهاد مستقل و متشکل از همه بازیگران در حوزه های تصمیم گیری و اجرا است.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید