Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: جنگ نرم را ما شروع کردیم و این روزها جنگ روایت هاست و دشمنان هر روز تکنیک تازه ای را به کار می برند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه «نیم رخ» شنبه ۴ بهمن ماه رادیو انقلاب میزبان ۲ مهمان از جمله محمد اسماعیلی کارشناس رسانه و قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی و علی کیهانیان دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسماعیلی کارشناس رسانه و قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره عملکرد رسانه های فارسی زبان خارج از کشور بیان کرد: جنگ نرم، تهاجم فرهنگی و جنگ رسانه ای این نیست که ما مظلوم یک گوشه ای نشسته باشیم. این جنگ نرم را ما شروع کردیم زمانی که در سال ۵۷ وارد حریم استکبار شدیم و مقاومت را در دنیا شکل دادیم.

وی ادامه داد: ما حرکت را شروع کردیم اما دشمن با قدر ادامه داد و ما دست کم گرفتیم. راهمان این است که در همه حوزه ها حتی حوزه رسانه قوی شویم. این روزها جنگ روایت هاست و دشمنان هر روز تکنیک تازه ای را به کار می برند. ما هم باید در این زمینه تلاش کنیم.

قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: ۱۰ سال است که از شبکه ملی اطلاعات می گذرد اما هنوز راه نیفتاده است. باید نگاهمان را به رسانه تغییر دهیم و باید برایمان مهم باشد که به عنوان مثال مردم شبکه منوتو تماشا می کنند. چراکه می توانیم به سراغ دلایل تماشای این شبکه برویم.

اسماعیلی در پایان گفت : متاسفانه ما تعریفی از اتاق فکر نداریم و نگاه ما به این اتاق تشریفاتی است. اتاق فکر یعنی کسی بیاید در آن اتاق بنشیند که تیغش را از رو بسته باشد. اگر همه سایت ها و شبکه ها اتاق فکر داشته باشند می توان اشکالات و ضعف ها را برطرف کرد و راهبرد ارایه داد. در جنگ کلاسیک فرمانده باید بیاید جواب بدهد اما ما در کشورمان در حوزه رسانه افرادی را داریم که سال هاست پاسخگو نیستند.

علی کیهانیان دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی نیز با اشاره به اینکه ما سه نوع جنگ سخت، جنگ سرد و جنگ نرم داریم، مطرح کرد: هر جنگ سازوکار خودش را دارد و جامعه هدفش خاص است. جنگ سخت با توپ و تفنگ است و امنیت را تهدید می کند. جنگ سرد بین ۲ بلوک شرق و غرب شکل گرفت و به اوج خودش رسید. جنگ نرم یک جنگ پیچیده است که سلطه قصد دارد با حداقل امکانات در جامعه مقابل اثرگذار باشد.

وی در پایان اظهار کرد: بستر جنگ نرم فضای سایبری است که اساس آن تسخیر تفکر و عقاید جامعه است رکن اصلی نفوذ، نفوذ به اشخاص و پیاده نظام های دشمن هستند که از درون با حداقل هزینه و با منابع خود جامعه هدف اقدام می کنند. دشمن در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد. امید دشمنان به نخبگان و کسانی است که در راس امور مشغول کار هستند تا بتوانند به ریزترین اطلاعات دسترسی پیدا می کنند.

رادیو انقلاب صدای گفتمان انقلاب اسلامی در ایام چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از اول لغایت پایان بهمن‌ماه بر روی موج FM ردیف ۹۵,۵ مگاهرتز قابل دریافت است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمد اسماعیلی انقلاب اسلامی انقلاب جنگ نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: تغییر باورهایی که طی ۳۰ سال گذشته در حوزه جمعیت و فرزندآوری به وجود آمده، به عهده آموزش و پرورش است و این نهاد اثرگذاری زیادی دارد و باید فعالتر باشد.

محمدمهدی فداکار امروز ششم اردیبهشت ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به گزارشی درباره جوانی جمعیت و فرزندآوری اظهار کرد: اداره کل آموزش و پرورش عضو ستاد جوانی جمعیت است و جمعیت فرهنگیان و والدین دانش آموزان آنها یک ظرفیت است.

فداکار با اشاره به پرداخت وام برای درمان ناباروری تصریح کرد: زوج‌های نابارور ظرفیت خوبی برای فرزندآوری هستند و باید برای درمان به آنها کمک کنیم.

استاندار کرمان بیان کرد: برای راه‌اندازی اتاق‌های کودک در ادارات، کار با توافق با آموزش و پرورش پیگیری شده و یک مکان مناسب در نظر گرفته شود.

وی گفت: برای «فرزند کمتر، زندگی بهتر» سه دهه تبلیغ شده و باید برای جایگزینی جوانی جمعیت همه کمک کنیم و فرآیند طی شود. باید همکاران فرهنگی پای کار بیایند و آموزش و پرورش برنامه‌ریزی کند.

فداکار در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: با توجه به بارندگی، باید بحث رفت و آمد داوطلبان کنکور مدیریت شود تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود.

استاندار کرمان در ادامه با اشاره به مطالب مطرح شده در جلسه بیان کرد: آموزش و پرورش برای تامین خوابگاه دانشجویان فرهنگیان کمک کند، زیرا دانشگاه فرهنگیان متعلق به خود آموزش و پرورش است و خروجی این دانشگاه در آموزش و پرورش خدمت می‌کند و کمک کنید تا از ظرفیت املاکی که وجود دارد، استفاده شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه ابراهیم روحی مدیر منابع مالی و اداری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: ۸۳ هزار نفر مجموع شاغلان و بازنشستگان آموزش و پرورش استان کرمان است.

وی افزود: برای انتخاب معلم برتر، از دی ماه سال گذشته فراخوان داده و ۱۱۵۲ نفر ثبت نام کردند و ۹۴ نفر به مرحله استانی راه یافتند.

روحی بیان کرد: شعار امسال هفته معلم «همه مدیون توایم» انتخاب شده است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه گزارشی از عملکرد اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در زمینه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ارائه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • جانمایی زمین برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور
  • تغییر باورهای ۳۰ سال گذشته درباره فرزندآوری، به عهده آموزش و پرورش است
  • زیر تیغ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • تمجید از پایانی که آغازگر حیات شد