Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید موافق قدیری، رئیس انجمن صنایع خوراک دام و طیور ایران در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به اینکه چرا ایران به رغم اعلام آمادگی عراق نهاده جو از این کشور وارد نکرده است، گفت: نهاده جو دامی که در کشور عراق موجود است، کیفیت خوبی ندارد و برای تغذیه دام کشور مناسب نیست.

رئیس انجمن صنایع خوراک دام و طیور ایران افزود: اگر به هر عنوان واردات جو از این کشور صورت بگیرد، باید در مبادی ورودی و در زمان بارگیری در مبدا کاملا کنترل شود و به تایید نمایندگان سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی کشور برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به اینکه چه دلیلی برای بی کیفیت بودن محموله‌های جو در عراق دارید، گفت: انبارهایی که محصول جو در این کشور نگه داری شده روباز بوده و مربوط به 2 یا 3 سال گذشته است و عملیات نگهداری این نهاده توسط سازمانهای مربوطه به خوبی صورت نگرفته و به همین دلیل کیفیت خود را از دست داده و در برخی موارد نیز فاسد شده است.

قدیری در پاسخ به اینکه وضعیت ذخایر جو در کشور چگونه است و به چه میزان واردات نیاز داریم،گفت: از ابتدای سال تاکنون 1.4 میلیون تن جو دامی به ارزش ۳۴۵ میلیون دلار وارد کشور شده که به نسبت مدت مشابه سال قبل ۵۰٪ کاهش واردات داشتیم که به نظر می‌رسد سیاستگذار اقتصادی باید تمام تلاش خود را جهت کمبود کشور به کار گیرد تا کشور تا اردیبهشت سال آینده که جو ایران برداشت می‌شود، با بحران مواجه نشود.

به گزارش فارس، جو دامی یک نهاده بسیار ضروری برای خوراک دام و طیور کشور است اخیرا برخی مسئولان داخلی وضعیت ذخیره آن را در کشور تا 14 روز اعلام کرده و تاکید کرده‌اند که حتما واردات جو باید تا آخر سال انجام شود.

«علا احمدالجبوری» وزیر تجارت کشور عراق در دیدار با «کاظم خاوازی» وزیر جهاد کشاورزی گفته است: دولت عراق برای صادرات جو به ایران آمادگی دارد، تا موازنه تجاری بین دو کشور در این بخش بهتر شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مشارکت ۲۴۰ اثر در جشنواره شعر «طوفان القوافی»/ اختتامیه در بصره برگزار می‌شود
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • تاکید ایران و عراق بر پیشبرد توافقنامه امنیتی دو کشور
  • تاکید ایران و عراق بر پیشبرد توافقتنامه امنیتی دو کشور