Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به افزایش آمار بستری‌های کرونا طی چند روز اخیر، نسبت به بروز پیک چهارم در صورت عدم رعایت پروتکل ها و بازگشایی‌های شتابزده هشدار داد.

دکتر پیام طبرسی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت فعلی اپیدمی کرونا در تهران، اظهار کرد: در حال حاضر خوشبختانه نشانه‌های پیک را نداریم ولی مساله نگران کننده در این چند روز اخیر به خصوص در تهران، افزایش موارد بستری است، به گونه‌ای که روز گذشته با ۳ درصد افزایش در میزان بستری‌های کرونایی روبرو بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه چرخه بیماری همچنان در سطح جامعه فعال است، ادامه داد: زمانی که شاهد افزایش ابتلای هنرمندان، ورزشکاران و یا چهره‌های سرشناس هستیم، به این معناست که چرخه ویروس فعال بوده و این افراد نیز به دلیل حضور در تجمعاتی همچون استادیومها و غیره درگیر شده‌اند.

انتقاد از کاهش سطح رعایت پروتکل‌ها و بازگشایی‌های زودهنگام

دکتر طبرسی ضمن انتقاد از کاهش سطح رعایت پروتکل‌ها و بازگشایی‌های زودهنگام در شرایط شکننده و ناپایدار اپیدمی، عنوان کرد: بازگشایی مدارس و سایر اماکن تجمعی همچون سینما و کنسرت در شرایط شکننده فعلی، اشتباه بزرگی است و نتایج و تبعات اینگونه تجمعات طی دو هفته آینده نمایان می‌شود.

این فوق تخصص با تاکید بر ضرورت تداوم پروتکل‌ها و محدودیت‌های کرونایی، عنوان کرد: با توجه به تجربیات پیک‌های قبلی، اگر این بار با پیک جدیدی روبرو شویم مطمئنا شرایط بدتری نسبت به پیک‌های قبلی را تجربه خواهیم کرد.

ارتباط مستقیم جهش ویروس با افزایش میزان ابتلا

وی در این رابطه به شرایط وخیم برخی کشورهای اروپایی همچون انگلستان و آلمان اشاره کرد و گفت: افزایش شدید آمار ابتلا و فوتی در این کشورها ناشی از عدم تمکین پروتکل ها، فعال شدن شدید چرخه ویروس و به دنبال آن جهش ویروس و افزایش سرعت انتقال بیماری است؛ شرایط خطرناکی که در کشور ما نیز در صورت ادامه روند بی‌احتیاطی‌ در رعایت پروتکل‌ها و ساده‌انگاری شرایط بیماری، ایجاد خواهد شد؛ چراکه جهش ویروس با افزایش میزان ابتلا و فعال شدن چرخه انتقال ویروس ارتباط مستقیمی دارد.

ویروس جهش یافته تمایل بیشتری به سنین پایین دارد

دکتر طبرسی همچنین با اشاره به اخبار نگران کننده‌ای که از متخصصان و اپیدمیولوژیست‌های انگلیس و آلمان در خصوص افزایش درگیری کودکان و نوجوانان به گوش می‌رسد، عنوان کرد: با توجه به این اظهارات، مساله رعایت پروتکل‌ها و پیشگیری از بازگشایی زودهنگام مدارس بسیار جدی تلقی می‌شود.

وی در این رابطه توضیح داد: پیش از این شدت چسبندگی ویروس به رسپتورها و گیرنده های بدن کودکان و نوجوانان پایین بود ولی احتمالا طی جهش‌های اخیر ویروس، تمایل آن به کودکان و سنین پایین‌تر بیشتر شده است؛ از طرف دیگر همانگونه که می‌دانیم هدف واکسیناسیون کودکان نیست و لذا درگیری بیشتر کودکان، اهداف واکسیناسیون را نیز خدشه دار می‌کند.

هدف اصلی از واکسیناسیون حذف اپیدمی است

وی با بیان اینکه هدف اصلی از واکسیناسیون حذف اپیدمی است، اظهار کرد: در این شرایط افزایش ابتلا و درگیری کودکان منجر به انتقال بیشتر بیماری به سایرین و تداوم چرخه فعال ویروس خواهد شد و علاوه بر به خطر انداختن جان کودکان و سایرین، حتی در صورت آغاز واکسیناسیون عمومی، از خاموشی و حذف اپیدمی جلوگیری می‌کند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در پایان ضمن انتقاد مجدد از رهاسازی پروتکل‌ها، افزایش ترددهای غیرضروری درون و برون شهری و بازگشایی‌های شتابزده، تاکید کرد: عدم توجه به این اصول در شرایط ناپایدار اپیدمی، مجددا شرایط ناگواری را برای کشور رقم خواهد زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا محدودیت های کرونایی بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی رعایت پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم

به گزارش همشهری آنلاین، صابر جباری مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟ سقوط آزاد کاهش رشد جمعیت متوقف شد | واکسیناسیون سرطان دهانه رحم انجام می‌شود | برنامه کنترل سقط جنین در کشور

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 848597 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم فرزندآوری طرح جوانی جمعیت

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • توخل: کیم مین جائه بی‌احتیاطی کرد؛ با پیروزی در مادرید به ومبلی می‌رویم