Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر "دیوید کندی" استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا درباره دو سویه جدید کشف شده ویروس کرونا با نام‌های B.۱.۱.۷ و B.۱.۳۵۱ در انگلیس و آفریقای جنوبی که به نظر می‌رسد باعث افزایش انتقال ویروس شده است، اظهار کرد: نوع‌های مختلفی از سویه کروناویروس در دنیا وجود دارد که دو مورد از رایج‌ترین سویه‌ای که اخیرا در مورد آن صحبت می‌شود و مردم بیشتر نگران آن‌ها هستند، انواع سویه‌های B.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱.۱.۷ و B.۱.۳۵۱ است که برای اولین بار در انگلیس و آفریقای جنوبی شناسایی شده‌اند.

وی با بیان این‌که به نظر می‌رسد که این سویه‌های جدید کروناویروس حداقل از ماه اکتبر در این کشور‌ها در حال گردش بوده، اما در ماه دسامبر مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: نگرانی در مورد این سویه‌های جدید از این جهت است که به نظر می‌رسد این سویه‌ها تفاوت‌هایی در میزان انتقال ویروس و نحوه مشاهده سیستم ایمنی بدن داشته باشند.

کندی در پاسخ به این سوال که منظور از "قابل انتقال‌تر" در مورد این نوع‌های جدید کروناویروس چیست؟ گفت: داده‌های منتشر شده از این جهش‌های جدید کروناویروس نشان می‌دهد که هر دو این سویه ها، قابل انتقال هستند که البته بیشتر این داده‌های موجود برای گونه انگلیسی است.

استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با تاکید بر این موضوع که میزان قابل انتقال بودن این سویه‌های جدید به صورت دقیق هنوز مشخص نیست، اظهار کرد: تخمین‌های فعلی نشان می‌دهد که این سویه در حدود ۳۰ تا ۸۰ درصد قابل انتقال‌تر از سویه‌های اصلی موجود کروناویروس است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشمندان چگونه به این میزان عدد می‌رسند؟ گفت: افزایش موارد کروناویروس در انگلستان باعث شد که دانشمندان ویروس را از موارد مربوط به سنبله‌ها توالی دهند و شاهد نوع جدیدی از کرونا ویروس باشند. آن‌ها فرکانس این واریانت یا جهش را نسبت به گذشته بررسی کرده و دریافتند که با گذشت زمان بر تعداد افزوده می‌شود بنابراین این جهش جدید از حالت بسیار نادر به خیلی شایع تبدیل شد به طوری که براساس این میزان افزایش، تخمین زده می‌شود گونه کروناویروس انگلیسی حدود ۷۰ درصد یا بیشتر از ویروس اصلی، قابل انتقال است.

کندی درباره راه دیگر تشخیص قابل انتقال بودن گونه‌های جدید کرونا ویروس اشاره کرد و به ایسنا گفت: راه دوم تشخیص قابل انتقال‌تر بودن سویه ها، «نرخ حمله ثانویه» است. کاری که دانشمندان در این روش انجام می‌دهند این است که آن‌ها بررسی می‌کنند که ببینند یک فرد آلوده، چه تعداد از مخاطبینشان را به این ویروس آلوده می‌کند و آن را با سویه اصلی ویروس و تعداد افراد آلوده شده از یک فرد آلوده مقایسه می‌کنند که در این روش نیز مشاهده شده است که سویه جدید کروناویروس حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر افراد را آلوده می‌کند.

این استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا به دلایل نگرانی‌ها ناشی از افزایش مبتلایان به کروناویروس اشاره کرد و افزود: با افزایش قابلیت انتقال، دو برابر بیشتر ضربه خواهیم خورد. اولا در این حالت افراد بیشتری به این ویروس آلوده می‌شوند، بنابراین احتمال اینکه با شخصی که عفونی است ارتباط برقرار کنیم بیشتر خواهد بود و دوم اینکه ویروس عفونی‌تر خواهد شد، بنابراین احتمال انتقال بیماری بیشتر می‌شود.

کندی با تاکید بر اینکه با این شرایط، اصول چگونگی زندگی ما و چگونگی کنترل این مسئله اساساً بدون تغییر باقی خواهد ماند، اظهار کرد: در این شرایط اقداماتی مانند رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، اجتناب از فضا‌های مشترک داخلی و کاهش خطرات ناشی از حضور در اجتماعات غیرضروری بهترین تدابیری است که باید بر کنترل این مسئله، حداقل تا زمانی که همه ما به واکسن دسترسی پیدا کنیم، در پیش بگیریم.

این استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در پاسخ به این سوال که گونه‌های جدید کروناویروس آیا تاثیری بر واکسیناسیون خواهند داشت؟ به ایسنا گفت: اگر واکسن آبله را بررسی کنیم هرگز شاهد تکامل مقاومت در برابر آن نبودیم. برای سرخک، فلج اطفال و اکثر واکسن‌هایی که ما داریم نیز همین است. ما هرگز مجبور نیستیم آن‌ها را به روز کنیم و آن‌ها فقط به کار خود ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد:، اما واکسن‌هایی نیز وجود دارند که ما مجبور هستیم آن‌ها را به روز کنیم، زیرا مقاومت در آن‌ها تکامل یافته است و بنابراین بخشی از نگرانی در مورد انواع جدید کروناویروس این می‌باشد که ممکن است مقاومت در برابر واکسن‌هایی که در حال حاضر در حال تولید هستند، وجود داشته باشد.

کندی به موضوع جهش‌های کروناویروس اشاره کرد و گفت: دلیل نگرانی مردم از سویه‌های جدید کروناویروس این است که جهش‌های رخ داده در ویروس در محلی است (پروتئین سنبله) که توسط واکسن‌ها هدف قرار گرفته است، اما فقط به این دلیل که شاهد تغییراتی در پروتئین‌های سنبله این گونه‌ها هستیم، نمی‌توان عنوان کرد واکسن تضعیف شده است.

این استادیار زیست شناسی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا افزود: آنچه محققان مشاهده کرده‌اند این است که به نظر می‌رسد یکی از جهش‌های موجود در انگلیس و آفریقای جنوبی هیچ تاثیری در نحوه مشاهده ویروس توسط سیستم ایمنی بدن ما ندارد، بنابراین خبر خوبی است. اما به نظر می‌رسد جهش دیگری که در نوع آفریقای جنوبی مشاهده می‌شود، بر نحوه مشاهده پاسخ ایمنی بدن ما بر ویروس تأثیر دارد.

وی در پاسخ به این سوال که با این صحبت‌های مطرح شده آیا می‌تواند امیدوار بود که واکسن‌ها در برابر تغییرات تکاملی قوی باشند؟ گفت: امید من و انتظار من این است که محافظت از واکسن قوی باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا پارسی خبر کرونا درایران کووید 19 پاسخ به این سوال جدید کروناویروس نظر می رسد آفریقای جنوبی سویه های جدید قابل انتقال سویه ها واکسن ها گونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۸۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی ان ان، این هشداری است که توسط دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت، دکتر «جرمی فارار» صادر شد.

فارار گفت: «ما باید مراقب باشیم که اگر مورد H۵N۱ به انسان با سرایت انسان به انسان را مشاهده کردیم فوراً با دسترسی به واکسن‌ها، درمان‌ها و تشخیص‌ها پاسخ دهیم.»

در موارد نادر، H۵N۱ می‌تواند انسانی را آلوده کند که به طور مداوم در تماس نزدیک با حیوانات آلوده بوده است، همانطور که در اوایل این ماه در یک گاودار تگزاسی اتفاق افتاد، اما تاکنون انتقال انسان به انسان به ندرت مشاهده شده است.

با این حال، این ویروس عمدتاً در پستاندارانی ظاهر می‌شود که نسبت به پرندگان بسیار نزدیک به انسان هستند.

فارار گفت: «البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس اکنون تکامل یافته و توانایی آلوده کردن انسان‌ها را داراست.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، تعداد تلفات ممکن است فاجعه بار باشد: از سال ۲۰۰۳، تنها ۸۸۹ مورد ابتلاء به آنفلوانزا مرغی انسانی در سراسر جهان شناخته شده است، اما در ۴۶۳ (۵۲٪) از این موارد، فرد مبتلا فوت کرده است.

ویروس دخیل در یک مورد انسانی گزارش شده در این ماه در تگزاس توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده مورد مطالعه قرار گرفته است و گفته شده که به نظر می‌رسد نسبت به داروهای ضد ویروسی موجود آسیب پذیر است.

شیوع فعلی H۵N۱ در میان گله‌های گاو ایالات متحده در هشت ایالت تگزاس، نیومکزیکو، کانزاس، داکوتای جنوبی، آیداهو، میشیگان، اوهایو و کارولینای شمالی گزارش شده است.

کد خبر 6086946

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)