Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون نظارت و بازرسی اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پوشش حداکثری و کیفیت آموزش، مرکز ثقل تیم ارزیابی وزارت آموزش و پرورش در شرایط کرونا است، گفت: کرونا مفاهیم و تعاریف نظام تعلیم و تربیت را تغییر داد.

"محمد سلیمی" در نشست با اعضای شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اهمیت نظارت و ارزیابی اظهار کرد: نظارت دقیق از هدررفت منابع جلوگیری می کند و باعث می شود سیستم، خارج از سلایق شخصی و بر اساس برنامه پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای نظارت نیاز به اندازه گیری دقیق داریم، افزود: اندازه گیری کمک می کند که حقایق عیان و دروغ های نهان آشکار شود. پس باید تلاش کنیم اندازه گیری دقیقی داشته باشیم.

سلیمی بیان کرد: پوشش حداکثری آموزشی، پوشش حداکثری شبکه شاد و کیفیت آموزشی مهمترین دغدغه های وزیر آموزش و پرورش در زیست بوم کرونا است.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان این که کرونا مثل آوار بر سر مردم دنیا خراب شد و شرایط غبارآلودی را ایجاد کرد، گفت: کرونا مفاهیم و تعاریف تعلیم و تربیت را تغییر داد به گونه ای که قبل از کرونا دنبال جمع آوری گوشی تلفن همراه هوشمند در مدارس بودیم اما در شرایط فعلی دنبال گوشی هوشمند همراه برای تسهیل فرایند یاددهی - یادگیری هستیم.

سلیمی نظارت بر فرایند یاددهی - یادگیری در شرایط غبارآلود کرونا را ضرورتی انکارناپذیر در راستای تحقق اهداف آموزشی و پرورشی دانست و تاکید کرد: مدیران مدارس باید در بازدیدها از کلی گویی خودداری کنند، توجه به جزئیات و دوری از ابهام لازمه اندازه گیری دقیق است.

وی با بیان اینکه باید از فرصت ها و ظرفیت های ایجاد شده استفاده کنیم، اظهار کرد: شبکه شاد یک دستاورد بزرگ برای آموزش و پرورش است که در شرایط اضطرار( سیل، زلزله و ...)  کارساز خواهد بود.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: پوشش کامل و کیفیت آموزشی مرکز ثقل تیم ارزیابی وزارت است و مدارسی که کمترین پوشش را در شبکه شاد دارند مورد ارزیابی قرار می گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش اندازه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است