Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه؛طبق آخرین آمار‌های جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۴۵۵ هزار و ۸۶۷ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تا کنون به ۹۹ میلیون و ۷۷۴ هزار و ۳۵۱ نفر رسیده است.

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان با رشد ۹ هزار و ۵۱۱ نفری در یک روز به تعداد ۲ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۳۱ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آمار بهبود یافتگان نیز به ۷۱ میلیون و ۷۴۶ هزار و ۷۴۶ نفر رسیده است.

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۲۵ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۱۲۵ نفر (۱۳۵ هزار و ۱۸۲ نفر)

۲. هند ۱۰ میلیون و ۶۶۸ هزار و ۶۷۴ نفر (۱۳ هزار و ۲۳۹ نفر)

۳. برزیل ۸ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۶۰۰ نفر (۲۸ هزار و ۳۴۶ نفر)

۴. روسیه ۳ میلیون و ۷۱۹ هزار و ۴۰۰ نفر (۲۱ هزار و ۱۲۷ نفر)

۵. بریتانیا ۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۴۶۳ نفر (۳۰ هزار و ۴ نفر)

۶. فرانسه ۳ میلیون و ۵۳ هزار و ۶۱۷ نفر (۱۸ هزار و ۴۳۶ نفر)

۷. اسپانیا ۲ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۴۷۲ نفر (فاقد آمار اعلامی جدید)

۸. ایتالیا ۲ میلیون و ۴۶۶ هزار و ۸۱۳ نفر (۱۱ هزار و ۶۲۹ نفر)

۹. ترکیه ۲ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۶۰۵ نفر (۵ هزار و ۲۷۷ نفر)

۱۰. آلمان ۲ میلیون و ۱۴۷ هزار و ۷۴۰ نفر (۱۰ هزار و ۵۱ نفر)

گفتنی است ایران در این فهرست با ۱ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۹۷۷ نفر مبتلا و ۵ هزار و ۹۴۵ مبتلا جدید شانزدهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان است.

آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۴۲۹ هزار و ۴۹۰ نفر (هزار و ۸۴۴ نفر)

۲. برزیل ۲۱۷ هزار ۸۱ نفر (۶۰۶ نفر)

۳. هند ۱۵۳ هزار و ۵۰۸ نفر (۱۳۲ نفر)

۴. مکزیک ۱۴۹ هزار و ۶۱۴ نفر (۵۳۰ نفر)

۵. بریتانیا ۹۷ هزار و ۹۳۹ نفر (۶۱۰ نفر)

۶. ایتالیا ۸۵ هزار و ۴۶۱ نفر (۲۹۹ نفر)

۷. فرانسه ۷۳ هزار و ۴۹ نفر (۱۷۲ نفر)

۸. روسیه ۶۹ هزار و ۴۶۲ نفر (۴۹۱ نفر)

۹. ایران ۵۷ هزار و ۳۸۳ نفر (۸۹ نفر)

۱۰. اسپانیا ۵۵ هزار و ۴۴۱ نفر (فاقد آمار اعلامی جدید)

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا کرونا درجهان کووید 19 پارسی خبر ۲ میلیون ۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید

 دکتر علی ضامن صالحی فرد با گرامیداشت روز جهانی مالاریا اظهارداشت: امسال  روز جهانی مالاریا با شعار "پیاده سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا" نامگذاری شده است.

وی درخصوص اقدامات حذف مالاریا و جلب مشارکت عمومی برای دستیابی به آن گفت: بیش از شش دهه است که تلاشگران حوزه سلامت با ایثار و جانفشانی در دورترین و صعب العبور‌ترین مناطق کشور با کمترین تجهیزات وامکانات رفاهی در حال مبارزه با بیماری مالاریا هستند.

وی اضافه کرد: پیامد این مجاهدت و زحمات شبانه روزی، کاهش میلیونی موارد مالاریا در طول دهه‌های گذشته به تعداد کمتر از ۱۰ هزار مورد وارده یا انتقال از وارده در سال گذشته در کشور شده است.

 معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال بختیاری خاطرنشان کرد: پارسال ۱۷ مورد ابتلا به بیماری مالاریا در استان چهارمحال بختیاری شناسایی و تحت درمان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید

آیا رنگ‌ها می‌توانند انسان را خوشحال یا افسرده کنند؟

وی افزود: پارسال هیچ مورد مرگ ناشی از بیماری مالاریا در استان و کشور گزارش نشده است و این شاخص یک دستاورد بی نهایت ارزشمند و مهم بوده که نتیجه برنامه ریزی مبتنی بر دانش و تجارب جهانی می‌باشد.
 
دکتر صالحی فرد ادامه داد: بدون شک کسب این موفقیت‌ها جز در سایه بکار گیری تجربیات علمی و عملی همکاران ستادی و نیرو‌های اجرایی محیطی حوزه سلامت، همکاری‌های موثر درون بخشی و برون بخشی داخلی وبین المللی در راستای تقویت همه جانبه نظام مراقبت بیماری، تامین و گسترش زیرساخت‌های لازم و در راس آن همکاری و همراهی هموطنان میسر نبود.

وی گفت: در راستای برنامه حذف بیماری مالاریا تدوین استراتژی‌های نوین و فعالیت‌های برنامه ریزی شده هوشمند وصحیح، جهت بکارگیری تمامی ظرفیت‌های موجود در راه رسیدن به این هدف حائز اهمیت فراوان است، چرا که برداشتن گام‌های آخر برنامه حذف مالاریا درکشور بسی سخت‌تر از اقدامات موثر و ارزشمند انجام شده در سال‌های گذشته می‌باشد.

صالحی فرد با اشاره به چالش‌های پیش روی برنامه حذف مالاریا و جلوگیری از بازگشت مجدد آن خاطرنشان کرد: تغییرات اقلیمی به نفع گسترش و بهبود شرایط حضور ناقل بیماری، از جمله بارش‌های شدید باران در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور و تبادلات جمعیتی فراوان با این مناطق؛ تحریم‌های اقتصادی علیه کشورمان و محدودیت در تامین لوازم و تجهیزات مناسب جهت کنترل ناقل بیماری، کم شدن حساسیت پزشکان و کارکنان بهداشتی درمانی با توجه به کاهش اخیر بروز بیماری و در نتیجه آن تاخیر در کشف بیماران و به تبع آن، درمان بیماران؛ بروز موارد شدید بیماری با توجه به کاهش شیوع، مقاومت‌های دارویی انگل و مقاومت به برخی سموم و آفت کش‌ها در ناقل بیماری از مهمترین چالش‌های پیشرو برای حذف این بیماری است.

صالحی فرد در پایان توصیه کرد: کسانی که سابقه مسافرت به استان‌های جنوب و جنوب شرق کشور از جمله هرمزگان و سیستان و بلوچستان و کشور‌های همسایه از جمله پاکستان و افغانستان را داشته و دارای علائم تب و لرز می‌باشند به منظور شناسایی هرچه سریعتر بیماری و درمان آن باید به مراکز خدمات جامع سلامت؛ پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت نزدیک محل زندگی مراجعه نمایند.

گفتنی است: مالاریا (Malaria) یک بیماری انگلی است. دسته‌ای از انگل‌های تک‌یاخته به نام پلاسمودیوم به وسیله نیش پشهٔ آنوفل ماده عامل انتقال بیماری به انسان هستند. نخست، تصور می‌شد که عامل مالاریا پشهٔ آنوفل است؛ اما پشهٔ آنوفل تنها ناقل است و عامل را منتقل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید