Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امروز(دوشنبه) خبرگزاری «روسیا الیوم»، اشتیه در دیدار با «سوین کوهن فن بورگسدورف» نماینده اتحادیه اروپا در امور فلسطینیان در «رام الله» در کرانه باختری، از این اتحادیه خواست تا با فشار بر رژیم اسرائیل به منظور جلوگیری از مانع تراشی این رژیم در حضور فلسطینیان در پای صندوق رای، اجازه دهد تا فلسطینیان بتوانند در بیت المقدس اشغالی با نامزد شدن یا رای دادن در انتخابات، شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از این اتحادیه خواست تا از روند انتخابات از جمله بودجه کمیته مرکزی انتخابات و اعزام ناظران بین‌المللی به منظور نظارت بر حوزه‌های رأی‌گیری، حمایت همه جانبه از انتخابات فلسطینیها صورت دهد.

در این دیدار بورگسدورف به نوبه خود بر حمایت اتحادیه اروپا از برگزاری انتخابات در فلسطین و آمادگی برای نظارت و پشتیبانی فنی بر کمیته مرکزی انتخابات تأکید کرد.

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پس از اتفاق نظر در این زمینه بین جنبش‌های "فتح" و "حماس"، به تازگی فرمانی برای اولین انتخابات قانونگذاری و ریاست جمهوری و انتخابات شورای ملی در سرتاسر سرزمین‌های فلسطین از سال تاکنون ۲۰۰۶ را صادر کرد.

قرار است این انتخابات در سال جاری در ۳ مرحله قانونگذاری در ۲۲ مه (۱ خرداد)، ریاست جمهوری در ۳۱ ژوئیه(۹ مرداد) و انتخابات مجلس شورای ملی در ۳۱ آگوست ( ۹ شهریور) برگزار شود.

عباس پیشتر «حنا نصیر» رئیس کمیسیون مرکزی انتخابات را به مقر ریاست تشکیلات خودگردان در شهر رام الله فراخواند و با اعلام این فرمان به وی، رئیس کمیسیون انتخابات و نهادهای دولتی را به تلاش برای برگزاری انتخابات دمکراتیک در تمام استان‌ها از جمله قدس شرقی توصیه کرد و خواستار آغاز یک گفت و گوی ملی با تمرکز بر مکانیزم انتخابات شد.


دبیران کل گروه‌های فلسطینی سپتامبر گذشته در استانبول ترکیه بر لزوم برگزاری هر چه سریع‌تر انتخابات پیاپی (پارلمانی، ریاست جمهوری و مجلس ملی) تأکید و بر اجرای آن توافق کردند.

بیست و ششم آبان ماه گذشته دور تازه گفت و گوها بین هیات‌های دو طرف برای پایان دادن به اختلاف‌ها در قاهره پایتخت مصر برگزار شد؛ اما چندی پیش به دلیل ازسرگیری روابط امنیتی تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی، حماس اعلام کرد که گفت و گوهای آشتی ملی "مختل" شده است.

برچسب‌ها محمود عباس تشکیلات خودگردان فلسطین اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمود عباس تشکیلات خودگردان فلسطین اتحادیه اروپا محمود عباس تشکیلات خودگردان فلسطین اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی اخبار کنکور تشکیلات خودگردان اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۰۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی

رئیس کمیسیون اروپا طی اظهاراتی نسبت به سیاست‌های چین که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، هشدار داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، طی اظهاراتی پیش از دیدار با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، اعلام کرد که وی قرار است در مورد سیاست‌های این کشور که خطر صنعت زدایی در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، گفتگو کند.

صنعت‌زدایی فرآیندی از تغییرات اجتماعی و اقتصادی است که در اثر حذف یا کاهش ظرفیت یا فعالیت صنعتی در یک کشور یا منطقه به‌ویژه صنایع سنگین یا صنایع تولیدی ایجاد می‌شود.

رئیس جمهور چین روز یکشنبه به عنوان بخشی از سفر 6 روزه خود به سه کشور اروپایی وارد فرانسه شد که اولین سفر او به اروپا از سال 2019 محسوب می‌شود.

رئیس بازوی اجرایی اتحادیه اروپا تأکید کرد که در جریان گفتگوی خود با شی در مورد "عدم تعادل" در تجارت چین صحبت خواهد کرد.

چین در حال حاضر با یارانه‌های هنگفت، به دلیل تقاضای ضعیف داخلی خود، بیش از آنچه که می‌فروشد، در حال تولید است. این اقدام منجر به عرضه بیش از حد کالاهای یارانه‌ای چینی، مانند خودروهای برقی و فولاد می‌شود که منجر به تجارت ناعادلانه می‌شود.

فون در لاین افزود: اروپا نمی تواند چنین رویه‌های تحریف کننده‌ای را در بازار بپذیرد که می تواند منجر به صنعت زدایی در اروپا شود.

در چند هفته گذشته، مقامات اتحادیه اروپا تحقیقاتی را در مورد "اقدامات ناعادلانه چین"، از جمله محدودیت در عرضه تجهیزات پزشکی اروپایی به بازار این کشور آسیایی و یارانه برای شرکت‌های چینی تولیدکننده توربین‌های بادی، خودروهای الکتریکی و قطار آغاز کرده‌اند.

در همین حال، چین یک تحقیق ضد دامپینگ (قیمت‌شکنی) در مورد براندی وارداتی از اتحادیه اروپا باز کرده است که به ویژه صادرکنندگان فرانسوی را تحت تأثیر قرار می دهد. تحقیقات متقابل به عنوان یک تقابل فزاینده در برابر حمایت گرایی تلقی می شود. فون در لاین برای تجارت "ریسک زدایی" با چین فشار آورده است، اما به اندازه ای پیش نرفته است که از جدا شدن از قدرت اقتصادی حمایت کند.

شی در مقاله‌ای که پیش از سفرش در مطبوعات فرانسه منتشر شد، گفته بود که پکن متعهد به دستیابی به "چشم‌اندازهای جدید" در روابط خود با این کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • شهرداری خواهان بام خرم‌آباد/ چراغ سبز منابع طبیعی استان
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • بسیج دبیرستان‌های فرانسه در حمایت از فلسطین