Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌و‌پرورش در واکنش به سوختن ۶ معلم و دانش‌آموز در برخورد صاعقه با مدرسه­‌ کانکسی گفته "این یک حادثه است و در هر زمان ممکن است در هر نقطه‌ای از کشور حادثه اتفاق بیفتد!" آقای وزیر! اگر فرزندان خودتان هم در آتش می‌سوختند، همین موضع را میگرفتید؟ - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دوشنبه 29 دی‌ ماه حدود ساعت 22 برخورد صاعقه با مدرسه­‌ای کانکسی در منطقه کنگرستان سردشت از توابع شهرستان دزفول در استان خوزستان، باعث سوختگی سه معلم و سه نوجوان از اهالی این روستا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حاجی میرزایی؛ وزیر آموزش و پرورش در واکنش به حادثه آتش سوزی این مدرسه کانکسی گفت: "این یک حادثه است و در هر زمان ممکن است در هر نقطه‌ای از کشور حادثه اتفاق بیفتد، اولویت اول این است همه دانش‌آموزان از امکان آموزش برخوردار باشند حتی اگر در چادر، کانکس یا واحد استیجاری باشد در درجه اول باید اطمینان پیدا کنیم هیچ دانش‌آموزی از آموختن محروم نیست در گام دوم متناسب با اعتباراتی که داریم باید برای اصلاح فضای آموزشی اقدام کنیم و در مقایسه با سال قبل اعتبارات این بخش چهار برابر شده یعنی دولت اعتبارات خوبی به توسعه فضاهای آموزشی اختصاص داده است بنابراین تلاش می‌کنیم فضاهای آموزشی را بهبود ببخشیم."

باید به جناب آقای وزیر یادآوری کرد که حفظ ایمنی و سلامت مردم کشور، حق و وظیفه‌ای غیرقابل مذاکره و اولویت اول است و در این راه، عزیزترین فرزندان کشور شهید شده‌اند.

آقای وزیر برای خانواده‌ها، اولویت اول ایمنی و سلامت دانش آموزان است؛ اگر خدای ناکرده چنین حادثه‌ای برای فرزندان شما در جایگاه معلم یا دانش‌آموز اتفاق می‌افتاد، باز هم نظرتان این بود؟

اگر قرار باشد به رویه جنابعالی به موضوعات نگاه کنیم که همه چیز حادثه است و نیازی به ساختار عریض و طویلی مانند وزارتخانه‌ آموزش و پرورش  با این همه مدیر نیست‌.

باید توجه داشت این اظهارنظر قابل تامل وزیر آموزش و پرورش در شرایطی بیان می‌شود که یکی از انتقادات جدی به وزارت آموزش و پرورش آن هم چهار دهه پس از انقلاب، رشد آمارهای کمی بدون توجه به مقوله کیفیت است و هم‌اکنون بزرگترین گم‌شده نظام آموزشی، کیفیت است.

معضل کیفیت در بحث فضای فیزیکی مدارس نیز مشاهده می‌شود، مدارس کانکسی، سنگی، فرسوده و تخریبی، بخاری‌های نفتی و گازی هر چند وقت یکبار بلای جان دانش‌آموزان و معلمان می‌شود و عده‌ای را به کام مرگ و سوختگی می‌کشاند.

فارغ از هر موضوعی، وزارت آموزش و پرورش مسئول ایمنی در تمام مدارس اعم از دولتی و غیردولتی است که مجوز ایجاد و فعالیت آن را صادر کرده است همچنین مسئول جبران آسیب‌ها و خسارات وارده به هر فردی است که به دلیل سازه‌های ناایمن این وزارتخانه آسیب دیده‌اند.

ابهامات و سؤالاتی که انتظار می‌رود سازمان نوسازی مدارس از مجموعه‌های تحت‌نظر وزیر آموزش و پرورش پاسخ روشنی به آنها بدهد موارد زیر است:

1. آموزش و پرورش در کنار حق آموزش دانش‌آموزان با صراحت اعلام کند برای تامین امنیت آنها چه اقداماتی انجام داده است؟ کدام مقررات ایمنی در مدارس ملاک عمل است؟

2. با توجه به حادثه اخیر در مدرسه کانکسی، ضوابط ایمنی که در مدارس کانکسی رعایت می‌شود، کدام است؟ برای ایمنی این مدارس در برابر صاعقه چه اقداماتی انجام شده است؟ آیا این مدارس به صاعقه‌گیر مجهز هستند؟

3. آیا هر سازه فلزی پیش ساخته را می‌توان تحت عنوان کانکس به عنوان کلاس درس دانش‌‌آموزان آن هم بدون مکان‌یابی مناسب مورد استفاده قرار داد؟ آیا کانکس‌های فعلی استاندارد لازم برای استفاده به عنوان مدرسه را دارند.

آقای حاجی‌میرزایی! کاش به اهواز نمی‌آمدید!اولویت نخست آموزش دانش‌آموزان است حتی در کانکس!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان آقای وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۰۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی طی دو سال اخیر خبر داد.

مسعود سعادتی، جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه، در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه تبریز، گفت: امسال در تلاش هستیم تا فضای ورزشی به ویژه در مدارس دخترانه در اولویت قرار گرفته و شاهد افزایش آن باشیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: هفته‌ی معلم بهانه‌ای برای یادآوری اهمیت و جایگاه مقام معلم است و تجلیل از ارزش و جایگاه معلم حتماً محدود به دوره‌ی زمانی خاص نیست و تمام ایام سال وظیفه داریم همیشه از زحمات آنها قدردانی کنیم.

وی ادامه داد: معلمی اگر به دیده‌ی شغل و کار ادارای بوده و بدون ایثار، اخلاص و مسئولیت پذیری باشد نتیجه‌ای به دنبال نخواهد داشت.

سعادتی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است، گفت: وجود شخصیت‌های بزرگی همچون شهید مطهری، باهنر، مفتح، رجایی که معلم و رهبران سیاسی انقلاب اسلامی بودند برای تک تک ما مایه‌ی افتخار و مباهات است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه آموزش پرورش استان با تمام همت خود در تلاش است تا بزرگترین رسالت خود را به نحو احسن به سرانجام برساند، خاطر نشان کرد: یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش، بحث پرورش‌ و تربیت دانش آموزان است و به قدری مسئله‌ی مهمی است که رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار اخیر خود با معلمان به آن تاکید کردند.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی از نظر بررسی آسیب‌های احتمالی اجتماعی در مدارس جزو استان‌های پیشتاز است.

وی با بیان اینکه وجود آسیب‌های اجتماعی در مدارس غیرقابل انکار است، اظهار کرد: باور داریم حتی یک مشکل در تربیت دانش‌آموزان غیر قابل تحمل بوده و باید در اسرع وقت حل شود.

وی با بیان اینکه مسائلی بازمانده از دوران کرونا وجود دارد که همه‌ی ما نسبت به حل این مسائل وظیفه داریم، ادامه داد: طرح رصد آسیب‌های اجتماعی در مدارس که اولین قدم پالایش اطلاعات و غربالگری بوده و بیش از ۸۰ درصد دانش آموزان در این طرح غربالگری شده‌اند.

سعادتی اذعان کرد: در حال حاضر در بیش از ۸۰ درصد مدارس استان در هفته حداقل یک نماز جماعت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته در بین استان‌های بزرگ با کمترین مشکل از کمبود معلم مواجه بودیم، گفت: آموزش و پرورش در امر تربیت بدون مشارکت خانواده‌ها نمی‌تواند موفق شود و تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با حضور والدین انجام پذیر است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان