Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت درب و پنجره‌های UPVC در ایران

تولید در ایران روزهای سخت و البته با وجود محدودیت‌ها افتخارآمیزی را طی می‌کند. در طول دو سال گذشته همت و توجه بزرگی از سمت دولت و نظام برای ارتقا و جهش تولید ملی وجود داشته است و ما شاهد هستیم در یکی از صنایع کاربردی یعنی صنعت تولید پروفیل‌های درب و پنجره UPVC افزایش تولید خوبی بوجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید درب و پنجره‌های UPVC با تمام سختی‌ها و پیچیدگی‌های تولید در کارخانجاتی در تبریز و شهرکرد و سایر شهرهای ایران انجام می‌شود. خط تولید این محصول معمولا دارای دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مدرنی است که می‌توانند درب و پنجره‌هایی با کیفیت استاندارد تولید کنند. به نحوی که از آزمایش‌های کیفی مختلف سربلند بیرون بیایند. در ایران برندهای متنوع و مختلفی مشغول تولید یا مونتاژ این محصول هستند. اما در این مطلب به بررسی ظرفیت تولید یکی از معتبرترین برندهای این صنعت یعنی برند هافمن رفته‌ایم تا برایتان بگوییم میزان رشد و ارتقای کمی و کیفی محصولات هافمن چقدر بوده و آنها چقدر توانسته‌اند در اشتغال‌زایی موفق باشند.

در این بازار در ایران سالانه بیش از ۵۰ هزار تن محصول فروخته می‌شود و مازاد تولید در داخل به سایر کشورها صادر می‌گردد. ضمن اینکه بخش کوچکی از مصرف بازار داخلی نیز از واردات این محصولات تامین می‌شود.

شرکت هافمن اولین تولیدکننده پروفیل لاستیک‌دار و سری ۷۰ در ایران

هافمن از سال ۱۳۸۶ در تبریز کار خود را شروع کرده و خط تولیدی به مساحت شش هزار متر مربع در این شهر و چهار خط اکسترودر در اولین کارخانه‌ی خود افتتاح و راه‌اندازی کرده است. ظرفیت تولید هافمن در ابتدا سالانه ۷۲۰۰ تن بود که در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ با اجرای طرح توسعه، شرکت پنج خط جدید اکسترودر به خط تولید اضافه شد و ظرفیت سالانه هم به ۲۵ هزار تن ارتقا پیدا کرد.

اشتغال‌زایی توسط هافمن

هافمن از ابتدا نیز یکی از اهداف خود را افزایش اشتغال‌زایی برای جوانان ایران زمین تعیین کرده و با گذشت سال‌های متمادی هرگز این هدف نادیده گرفته نشده. هافمن در حال حاضر برای قریب به اتفاق  ۳۰۷ نفر به طور مستقیم و ۲۵۸۳ نفر به طور غیرمستقیم ایجاد شغل کرده است و علاوه بر تعداد کارکنان، حدود ۱۱۰ نماینده و ۷۰۰ مونتاژ کار نیز به صورت غیرمستقیم با هافمن همکاری دارند.

سهم هافمن از بازار داخلی و صادرات درب و پنجره‌های UPVC

هافمن با توجه به آنچه در فوق در مورد نیاز بازار داخلی، میزان ظرفیت تولید هافمن و ظرفیت‌های صادرات گفته شد در حال حاضر بیش از ۲۴ درصد از نیاز بازار داخل کشور را تامین می کند و بخشی از تولیداتش را برای عرضه در بازارهای جهانی به خارج از مرزهای ایران صادر می‌کند. این صادرات برای ایران بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است چرا که همواره ایران به دنبال افزایش صادرات غیرنفتی و رسیدن به تراز تجاری مثبت بوده است و این نوع صادرات محصولات تولید داخل می‌تواند کمک شایانی در نیل به هدف دیرینه ما باشد. هافمن توانسته با صادرات محصولاتش به کشورهای افغانستان، عمان، عراق، آذربایجان، ارمنستان و الجزایر رضایت مشتریان بین‌المللی را نیز به خوبی جلب کند. کسب استانداردهای کیفی این کشورها و استاندارد کیفی اتحادیه اروپا از جمله افتخاراتی‌ست که اعتبار هافمن را در بین تمام مشتریانش به سطحی می‌رساند که با خیالی آسوده از خرید خود مطمئن هستند و در بسیاری موارد هافمن را به دیگران توصیه می‌کنند. همانطور که همیشه شنیده‌اید؛ هافمن، پیشنهاد اهل فن.

پربیننده ترین شرایط فروش ۷محصول ایران خودرو اعلام شد آغاز فروش کی ام سی K۷ کرمان موتور از امروز +جدول طرح مسکن ملی شکست خورد؟ خبر خوش برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان فوری / یارانه نقدی ۲ برابر می‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید داخلی اشتغال زایی پی وی سی پنجره دوجداره در و پنجره کیفیت استاندارد در و پنجره هافمن درب و پنجره ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاز ایران به چین هم می‌رسد؟

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: پروژه دیگری که پاکستان در دستور کار دارد اینکه اکنون به پیشنهاد امریکا قرار است از ترکمنستان و با عبور از مسیر افغانستان به پاکستان تا هند پروژه تاپی را اجرا کند و در واقع امریکا بدنبال مسیری برای دور زدن و گرفتن فرصت از ایران است هرچند این پروژه باوجود طالبان در شرایط، اما و اگر و ابهام قرار دارد.

به گزارش ایلنا، قرارداد صادرات گاز به پاکستان با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۰۹ (۱۵خرداد ۸۸) به‌مدت ۲۵سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی ۸ میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

باوجودی که در ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ در چابهار و نقطه صفر مرزی کلنگ آغاز و عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان بر زمین زده شد و ایران طبق قرارداد بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۵۶ اینچ را از عسلویه تا ایرانشهر احداث و عملیاتی کرد، اما این پروژه در خاک پاکستان نیمه‌کاره رها شد تا اینکه اسلام‌آباد امسال پس از ۱۰ سال وقفه، خبر آغاز عملیات را اعلام کرد و اکنون بنا دارد ساخت خط لوله انتقال گاز طبیعی از ایران را آغاز کند، اقدامی که به گفته مقامات پاکستان برای تامین نیاز‌های انرژی این کشور ضروری است، به طوری که اکنون سهم واردات گاز به ۲۹ درصد از کل عرضه گاز طبیعی مایع (شامل تولید و واردات منهای گازی که صادر یا ذخیره می‌شود) رسیده است.

در هر حال اکنون کمیته انرژی کابینه پاکستان ساخت ۸۰ کیلومتر باقیمانده از خط لوله ۸۰۰ کیلومتری از مرز ایران تا شهر بندری گوادر پاکستان را با استفاده از بودجه دولتی تصویب کرده است این رخداد هرچند دیر، اما خوشایند است و آنچه ما باید از هم‌اکنون در نظر داشته باشیم برنامه‌ریزیِ ورود به بازار‌های بزرگ‌تر از جمله چین و هند است، بازار‌هایی که اجرای خط لوله پاکستان و البته یک دیپلماسی دوراندیشانه این مسیر را برای ما کوتاه‌تر و شدنی خواهد کرد.

هدایت‌الله خادمی، در ارزیابی اجرایی شدن خط لوله صادرات گاز به پاکستان اظهار داشت: موضوع قرارداد تهران و اسلام‌آباد برای صادرات گاز مربوط به حدود ۱۵ سال پیش است، آن زمان پس از به امضا رسیدن این قرارداد ایران خط لوله انتقال گاز از عسلویه تا مرز این کشور را اجرا کرد و بنا بود که این گاز در نهایت تا هند نیز انتقال پیدا کند، اما مباحثی بوجود آمد که گفته شد پاکستان اعتبار لازم را ندارد و یا تحت تاثیر تحریم امریکا پروژه را معلق نگاه داشت، از نظر حقوقی و قانونی با توجه به بند قراردادی take or pay ما می‌توانستیم علیه این کشور اقامه دعوی کنیم یعنی پاکستان یا باید این گاز را دریافت می‌کرد و یا اینکه در صورت عدم دریافت به همان میزان پول و یا خسارت را پرداخت کند.

وی افزود: ما به وظایف‌مان عمل کردیم و از همان ابتدا و اکنون آماده ارسال گاز به این کشور بوده و هستیم اگر پاکستان برای تحویل گاز مدنظر زیرساخت لازم را نداشت ما می‌توانستیم با استناد به بند مذکور پول و خسارت را دریافت کنیم و اگر از همان ابتدا موضوع را جدی‌تر پیگیری می‌کردیم پاکستان همان زمان نسبت به آماده‌سازی زیرساخت و دریافت گاز اقدام می‌کرد و گاز حتما به سمت هندوستان هم می‌رفت و به این ترتیب پاکستان با توجه به عبور خط لوله سال‌ها به ایران وابسته می‌شد و امکان تحریم هم وجود نداشت.

این کارشناس حوزه انرژی گفت: پروژه دیگری که پاکستان در دستور کار دارد اینکه اکنون به پیشنهاد امریکا قرار است از ترکمنستان و با عبور از مسیر افغانستان به پاکستان تا هند پروژه تاپی را اجرا کند و در واقع امریکا بدنبال مسیری برای دور زدن و گرفتن فرصت از ایران است هرچند این پروژه باوجود طالبان در شرایط، اما و اگر و ابهام قرار دارد.

وی با بیان اینکه اجرای پروژه خط لوله ایران-پاکستان به نفع هر دو کشور و امنیت منطقه است، خاطرنشان کرد: اگر این خط اجرا شود به کشور‌های دیگر از جمله چین هم امکان ارسال گاز را داریم، زیرا اکنون چین به گاز نیاز زیادی دارد، زیرا چند هزار کیلومتر خط لوله با هزینه کشور خودش از ترکمنستان کشیده تا نیاز خود را برطرف کند ما نیز با اجرای خط لوله در کشور پاکستان از همین ابتدا باید به فکر رایزنی و مذارکه با چین برای ارسال گاز به این بازار بزرگ باشیم، زیرا زیرساختی که امنیت اقتصادی ایجاد کند و یک کشور را به ما وابسته کند؛ غیرقابل تحریم است.

خادمی بیان داشت: ما همانگونه که کرسنت را منتفی و میادینی مثل فرزاد و فروزان و آرش.. معلق نگه داشته‌ایم اقدام موثری برای الزام پاکستان به اجرای این خط که می‌تواند گاز ایران را تا چین هم برساند نکرده‌ایم. ضمن اینکه طی سال‌ها میادین گازی غیر از پارس جنوبی را هم توسعه نداده‌ایم، چندین سال است که میزان تولید گاز کشور با مصرف برابر است.

وی تاکید کرد: کشوری به ما اعتماد می‌کند که بتواند در هر زمان که نیاز داشت فوری گاز را دریافت کند و ما باید همواره این مقوله را در نظر داشته و برای عمل به تعهدات مجبور نباشیم که گاز صنایع را قطع و یا محدود کنیم و با اندیشیدن تمامی تمهیدات بدون وقت‌کشی و از دست دادن مجدد فرصت مربوط به تامین مطمئن وارد بازار بزرگی مثل چین شویم.

این عضو پیشین کمیسیون انرژی مجلس یادآور شد: ما باید این موضوع را نیز در نظر داشته باشیم که با وجودی که با فاصله بسیار کمی با روسیه دومین دارنده ذخایر گازی جهان هستیم، اما به لحاظ بازار فاصله زیادی با این کشور داریم، روسیه قبل از جنگ با اوکراین ۲۰ درصد بازار جهان را در اختیار داشت، اما کمتر از یک درصد بازار متعلق به ایران است، اکنون ما باید در نظر داشته باشیم که هر گونه تعلل ممکن است فاصله ما را بیشتر کند کمااینکه از دست رفتن زمان در صادرات به کشور‌های همسایه از جمله پاکستان سود زیادی را از کشور سلب کرد.

دیگر خبرها

  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی