Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای طرح کاپ در تمامی مناطق پایتخت در آینده‌ای نزدیک خبر داد‎. ‎
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند،صدرالدین علیپور با اشاره به اجرای پایلوت ‏طرح کاپ (کاهش پسماند) در 6 منطقه از مناطق 22 گانه پایتخت اضافه کرد: با ‏شروع ‏دوره های آموزشی و اطلاع رسانی به شهروندان، قرار است در آینده ای نزدیک تمامی مناطق شهر تهران به طرح کاپ بپیوندند و با انتقال مخازن موجود در معابر به داخل ساختمانها، ‏پسماندهای خشک باارزش به دور از دسترس زباله گردها از سایر پسماند ها جدا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با تاکید بر دو مزیت مهم اجرای ‏طرح کاپ همچون کاهش یا حذف پدیده مذموم زباله گردی و کاهش میزان تولید پسماند است، گفت: با توجه به گذشت بیش از 8 ماه از اجرای طرح کاپ‏ شاهد کاهش قابل توجه میزان دفن پسماند بوده ایم که این خود نشان دهنده تاثیر طرح کاپ ‏بر الگوی زندگی شهروندان است.‏
علیپور در تشریح مراحل اجرای طرح کاپ افزود: حذف مخازن از برخی ‏از معابر شهر، کاهش تعداد ‏ایستگاه‌های انتقال پسماند از 11 ‏مرکز به 8 مرکز‏‎ MRF ‎‏(مرکز پردازش و بازیافت یکپارچه پسماندهای شهری) ‏و حذف 28 ایستگاه بازیافت از مراحل اجرای طرح کاپ و برنامه های در حال انجام این سازمان است.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران؛ با ‏همپوشانی و پیوستگی گام های کاپ علاوه بر کاهش میزان پسماند ورودی به مجتمع ‏پردازش و دفع آرادکوه، ‏پسماند خشک ارزشمند از دسترس زباله گردها خارج و پردازش و بازیافت پسماندها به نحو مطلوب تری ‏انجام خواهد شد.‏
علیپور در ادامه با اشاره به اجرای طرح ‏‏«شنبه‌های بدون پسماند» با هدف تسهیل در تعامل شهروندان با مدیریت شهری گفت: ‏در قالب این طرح شهروندان روزهای شنبه پسماندهای خود را که در طول هفته تفکیک کرده اند به غرف بازیافت یا خودروهای ‏ملودی تحویل می دهند. این طرح با هدف بهبود تفکیک پسماند در مبدا، کاهش حجم پسماند خشک، کم کردن رطوبت زباله تولیدی و در ‏نهایت کاهش میزان ورودی پسماند به مقصد نهایی آن در آرادکوه و حفاظت از محیط زیست انجام می شود.
او با تاکید بر تلاش برای تغییر عادات و رفتار مردم در برخورد با پسماند افزود: تلاش می کنیم نگرش کاهش پسماند در مبدا را در میان ‏شهروندان به یک فرهنگ عمومی تبدیل کنیم، به همین دلیل بازخورد رفتار اجتماعی، ایده ها و نظرات ‏شهروندان در مورد طرح کاپ به صورت مستمر جمع آوری و مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد تا مشارکت شهروندان برای ارتقای این طرح افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اجرای طرح کاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است

صالح کربلایی حسنی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از سایت مدیریت پسماند شهرداری ساوه اظهار کرد: کارگروه محیط زیست شهرستان به مناسبت هفته زمین پاک، به منظور بررسی مصوبه‌های این کارگروه در خصوص پسماند از این سایت بازدید کرد.

وی اضافه کرد: خاکپوشانی و پردازش از مهمترین مصوبه‌های کارگروه‌های استانی و شهرستانی است که هم اکنون در حال انجام و دفن زباله‌ها نیز به صورت بهداشتی در حال انجام است.

کربلایی حسنی با بیان اینکه این اقدامات گام مهمی در تحقق مصوبات است، یادآور شد: دفع محیط زیستی زباله‌ها مهمترین افق اعضای کارگروه محیط زیست شهرستان ساوه برای کاهش آلایندگی و عواقب محیط زیستی است که انتظار می‌رود مجموعه مدیریت شهری شامل شهرداری و شورای اسلامی شهر حمایت‌های خود را از مدیریت پسماند برای تحقق این هدف بیش از گذشته انجام دهند.

وی خاطر نشان کرد: احداث لندفیل (گودال دفن زباله‌های غیر بازیافتی) این طرح هم‌اکنون در دست مشاور برای اتمام طراحی و مراحل مطالعاتی است و انتظار می‌رود اعتبارات مورد نیاز آن از سوی مجموعه مدیریت شهرستان تخصیص و تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه همچنین بر مشارکت مردم در تفکیک زباله از مبدا اشاره کرد و افزود: همزمان با از سرگیری فعالیت سایت پردازش، سایت پسماند شهرداری ساوه و تفکیک زباله از مبدا نیز شروع شده تا میزان دفن زباله‌های شهر به حداقل برسد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه هم در این ارتباط گفت: سایت پردازش این شهرداری ۱۰ سال پیش با ظرفیت تفکیک ۲۵۰ تُن زباله در روز به بهره‌برداری رسیده، اما به علت نداشتن توجیه اقتصادی فعالیت آن پس از مدتی متوقف شد.

یاسر یعقوب زاده با بیان اینکه زباله دزدی توسط زباله گردها و مافیای آن مهمترین دلیل نداشتن توجیه اقتصدای برای فعالیت سایت پردازش محسوب می‌شود، افزود: این سایت در ۱۰ سال گذشته برای چند بار به پیمانکار واگذار شد، اما مجدد فعالیت‌های آن متوقف ماند.

وی اضافه کرد: در نهایت پارسال با اخذ مجوز از شهرداری و شورای سلامی شهر تفکیک زباله از مبدا تا سایت پردازش را به صورت یک مجموعه با تَرک تشریفات به یک سرمایه‌گذار به مدت سه ماه به صورت آزمایشی واگذار کردیم که فعالیت آن از ابتدای فروردین‌ماه امسال آغاز شده است.

یعقوب زاده میانگین زباله تفکیکی در سایت‌های پردازش کشور را حدود پنج درصد اعلام کرد و گفت: به علت فعالیت زباله گردها در ساوه این میانگین به کمتر از ۲ درصد رسیده که مانعی برای فعالیت شرکت پیمانکار تبدیل شده و انتظار می‌رود مردم برای پیشبرد هرچه بهتر کار در طرح تفکیک زباله از مبدا با این مجموعه همکاری داشته باشند.

وی همچنین در خصوص ساخت لندفیل در سایت پسماند نیز اظهار کرد: مطالعات این طرح هم‌اکنون در دست اقدام است که انتظار داریم پس از تایید و تامین اعتبار عملیات اجرایی آن نیز حدود ۲۵ ماه زمان لازم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پاکسازی مناطق شمالی کرج از زباله ها
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • ضرورت اجرای آموزش جمع‌آوری پسماند و تفکیک زباله در مدارس
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • کاهش چشم گیر حضور زباله گردها در تهران | مدیرعامل پسماند: ۸۰ درصد فعالیت زباله گردها کم شده است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند