Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ابوالقاسم یوسفی‌نژاد امروز در نشست خبری با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در تجارت و اقتصاد جهانی آثار منفی زیادی داشته است، اظهار کرد: همزمان با شیوع و همه‌گیری کرونا محدودیت‌ها در مرزهای جهان به‌طور شدید اعمال و بسیاری از مرزها درنتیجه تعطیل و این امر آثار منفی در تجارت جهانی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جایگاه و سهم گمرکات گیلان در تجارت ایران گفت: کرونا تأثیر منفی بر بازار تجارت جهانی نداشته و به دلیل باز بودن تمامی مرزهای استان بسیاری از کامیون‌ها به سمت گیلان آمده و سهم گیلان در تجارت ایران با رشد مواجه بوده و وضعیت گیلان نسبت به استان‌های مجاور بسیار خوب است.

ناظر گمرکات گیلان سهم گمرک و مرز آستارا در بازار تجارت گیلان را مهم دانست و بیان کرد: از سیاست‌گذاری صادرات ۶۰۰ میلیون دلاری تاکنون ۵۲۱ میلیون دلارش در گیلان محقق شده و سهم مرز آستارا در تجارت گیلان ۸۵ درصد بوده است.

یوسفی‌نژاد به مقایسه میزان صادرات و واردات کالا در گیلان نسبت به مشابه سال گذشته پرداخت و افزود: گمرک‌گیلان در سال جدید در حوزه صادرات با افزایش ۴۶ درصدی و در حوزه واردات کالاهای اساسی با افزایش ۳۳ درصدی مواجه بوده‌ است.

وی با اذعان به اینکه دولت راهکارهایی را برای افزایش صادرات اتخاذ کرده است، تصریح کرد: گیلان‌ به دلیل وجود گمرک در سه بندر آستارا، کاسپین و بندر انزلی و همچنین مرز زمینی و ریلی آستارا پایلوت بسیاری از این طرح‌ها انتخاب و به علت همسایه بودن ایران با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا روند گیلان رو به رشد بوده است‌.

مدیرکل گمرکات بندرانزلی با اشاره اقدامات گمرکات در توسعه صادرات کشور گفت: معافیت ماشین‌آلات تولید داخل از مبادی ورودی، گسترش انبارهای اختصاصی، برگزاری نشست‌های مشترک‌ با تجار و بازرگانان مختلف و استفاده از کشتی‌های رو رو ازجمله اقدامات گمرک در راستای گسترش صادرات در کشور و گیلان بوده است.

یوسفی‌نژاد مسئله تجارت خارجه در کشور را مختص یک سازمان ندانست و بیان کرد: در سامانه جامع امور گمرکی بیش از ۲۷ سازمان اثرگذار حضورداشته و هر سازمان دارای بخشنامه، دستورالعمل و اعمال قوانینی را دارا بوده و گمرک موظف به اجرای آن است.

وی با گله‌مندی از روند صدور بخشنامه‌های سریع و فوری به گمرک تصریح کرد: در یک سال اخیر روند صدور بخشنامه‌های سریع در گمرک کشور با افزایش مواجه شده و این امر به‌عنوان یک عامل بازدارنده بر روند کاری تجار تأثیر منفی داشته است.

ناظر گمرکات گیلان با اذعان به اینکه روند یک سازمان حاکمیتی در اجرای قوانین و مقررات برای دولت است، افزود: گمرک برای دولت درآمد ارزی داشته و قوانین را اجرایی می‌کند ولی دستورالعمل‌ها از دیگر سازمان‌ها به این سازمان ارسال‌شده که نمونه بارز آن تعیین تعرفه‌ها است زیرا تنها یک بخش تعرفه مربوط به گمرک می‌شود.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: ناظر گمرکات گیلان صادرات گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا