Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:03:08 GMT

رفع مشکلات زیمنس در سطح ملی دنبال شود

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۱۹۰۸

رفع مشکلات زیمنس در سطح ملی دنبال شود

ایسنا/فارس مشاور و بازرس ویژه وزارت تعاون از کارخانجات مخابراتی ایران زیمنس در شیراز بازدید کرد و بر ضرورت بررسی مشکلات بانکی این واحد تولیدی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور و حتی در صورت نتیجه ندادن طرح در جلسه اقتصادی سران ۳ قوه تاکید کرد.

کریم یاوری، خدمت به عرصه تولید و بنگاه‌های اقتصادی را در شرایط کنونی بسیار با اهمیت دانست و گفت: رفع مشکلاتی که اکنون زیمنس با آن مواجه است از چند طریق ممکن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تعاون فارس، یاوری افزود: طرح موانع کنونی پیش روی این واحد تولیدی باسابقه که اغلب در حوزه بانکی است در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور باید با جدیت دنبال شود.

مشاور و بازرس ویژه وزارت تعاون ادامه داد: در صورت به نتیجه نرسیدن موضوع و رفع نشدن مشکلات این کارخانه، این ظرفیت وجود دارد که با تصویب اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، مشکلات این واحد تولیدی در جلسه اقتصادی سران قوا مطرح و برای رفع آن چاره اندیشی شود.

یاوری همچنین گفت: ظرفیت اشتغالزایی زیمنس بسیار بیشتر از وضعیت کنونی است و این واحد تولیدی قادر است برای بیش از ۴ هزار نفر بصورت مستقیم  شغل ایجاد کند در صورتی که اکنون به دلیل موانع و مشکلات پیش روی این واحد با کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت و اشتغال حدود ۴۰۰ نفر مشغول به فعالیت است.

رفع مشکلات تولید مهمترین ضرورت کنونی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی  فارس نیز گفت: رفع مشکلات واحدهای تولیدی مهمترین نیاز اقتصادی کنونی کشور و استان است.

سهراب مختاری افزود: زیمنس ظرفیت ممتازی نه تنها در سطح استان بلکه در سطح کشور و منطقه است و این درخواست اکنون وجود دارد که رفع این موانع با جدیت در پایتخت دنبال شود.

او ادامه داد: این واحد تولیدی ظرفیت ممتازی برای کشور است و این امکان وجود دارد که در صورت عدم رفع موانع این واحد تولیدی در ستاد رفع موانع تولید کشور موضوع در جلسه اقتصادی سران ۳ قوه مطرح و برای آن چاره اندیشی شود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه زیمنس ظرفیت ایجاد ۴ تا ۵ هزار شغل را دارد، گفت: کمک به راه اندازی خط تولید و توسعه این واحد تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی نیز می‌تواند به ایجاد اشتغال پایدار بیانجامد.

مختاری با اشاره به برخی مطالبات کارگران زیمنس که از گذشته وجود داشته، تاکید کرد: به مشکلات کارگران این واحد تولیدی و سایر کارخانجات باید با نگاه انسان دوستانه و اجتماعی نگریست و پیاده سازی این نوع نگاه موضوع مهمی است که باید در فرهنگ کار بیشتر به آن توجه شود.

بازگشت ۳۰ کارخانه به چرخه تولید در فارس

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات سپاه فجر فارس نیز کارخانجات و واحدهای تولیدی را آبروی این استان دانست و گفت: تمام تلاش مجموعه سپاه استان و بسیج کارگری برای رفع مشکلات واحدهای تولید بکار گرفته خواهد شد.

سرگرد پاسدار محمدجواد مختاری گفت: رفع مشکلات حوزه کارگری و کارفرمایی با جدیت در دستورکار قرار دارد تا موانع پیش روی تولید رفع شود.

او ادامه داد: اغلب مشکلات واحدهای تولیدی در حوزه بانکی است و لازم است درسطح ملی در این باره چاره اندیشی شود.

مسئول بسیج کارگری و کارخانجات سپاه فجر فارس بیان کرد: ۵۱ کارخانه در سطح این استان به دلیل مشکلات بانکی به تملک بانک درآمده بود که با انجام اقدامات لازم بین دستگاه های اجرایی و مدیریت این موضوع اکنون بخش زیادی از این واحدها رفع مشکل شده و به چرخه تولید بازگشتند و این تعداد به ۲۱ مورد کاهش یافت که ضرورت دارد موانع این تعداد کارخانه نیز مرتفع شود.

مشکلات بانکی، گلوگاه مجموعه‌ای با نیم قرن سابقه

رئیس هیئت مدیره زیمنس نیز گفت: این کارخانه بیش از ۵۰ سال سابقه فعالیت دارد و اکنون ۴۰۰ نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.

جمشید آقائی با بیان اینکه این مجموعه واحدی بورسی است که بیشتر سهام آن در اختیار عموم قرار دارد، افزود: محصولات مورد نیاز صنعت مخابرات و الکترونیک کشور در این واحد تولید می‌شود.

او  ادامه داد: طرح توسعه این کارخانه ترسیم و این امکان وجود دارد که خط تولید باطری و مودم نیز سریعا در این مجموعه ایجاد شود.

رئیس هیئت مدیره زیمنس مشکل اصلی این واحد تولیدی را در حوزه بانکی برشمرد و گفت: در این شرکت پتانسیل رفع این مشکلات وجود دارد اما نیاز است که در سطوح بالاتر نیز حمایت‌هایی از این مجموعه انجام شود.

آقائی با بیان اینکه ۳ فقره تسهیلات بانکی اکنون به گلوگاهی برای این کارخانه تبدیل شده است، گفت: تنها در یک مورد از این تسهیلات ،بانک عامل رقمی معادل ۱۰۵ میلیارد تومان را اضافه بر مقررات سیستم بانکی محاسبه کرده است که این درخواست وجود دارد که این بانک ها فقط به عمل به دستورالعمل‌های بانک مرکزی ملزم شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کریم یاوری وزارت تعاون زیمنس شيراز بسيج رفع موانع تولید کشور واحد تولیدی واحد تولید واحدهای تولید رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی

محسن رستمی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قزوین در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ گفت: استان قزوین در حوزه صادرات محصولات صنعتی همواره روند رو به رشدی را سپری کرده و به لحاظ توانمندی در عرصه‌های تولیدی توانسته جنبه بین المللی پیدا کند.

وی به حضور هشت واحد تولیدی از استان قزوین در ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه واحد‌های تولیدی ارم چهلستون، آپادانا، زرین روی کاسپین، پارسا پلیمر شریف، سهیل گاز تهران، پویا چسب، خوشگوار و ویتانا حضور داشتند.

رستمی اضافه کرد: نمایش ظرفیت‌های صادراتی بنگاه‌های ایرانی در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای رونق تولید و تحقق شعار سال در صورت بهره‌برداری درست از صنایع را فراهم خواهد ساخت.

این مسئول بیان کرد: در داخل استان قزوین و با برنامه ریزی صورت گرفته از همه ظرفیت‌ها برای تحقق جهش تولید استفاده شده که باید باید تلاش کنیم تا از ظرفیت‌های خارجی نیز در این مسیر بهره‌مند شویم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قزوین گفت: سه هزار و ۷۴۰ واحد صنعتی در استان مستقر بوده که رقمی معادل ۳۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری درون آنها صورت گرفته و این استان را به قطب صنعتی کشور تبدیل کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر