Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-گوردون براون نخست‌وزیر پیشین انگلیس هشدار داد، در صورتی که اصلاحات اساسی در این کشور صورت نگیرد، «پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی» به دولت ورشکسته تبدیل می‌شود.


 نخست‌وزیر سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ انگلیس به «بوریس جانسون» نخست‌وزیر این کشور درباره استقلال اسکاتلند و تبدیل بریتانیا به دولت ورشکسته هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«گوردون براون» در روزنامه «تلگراف» با انتشار یک یادداشت به جانسون تاکید کرد، بدون انجام اصلاحات سراسری در این کشور احتمال این وجود دارد که انگلیس به یک «دولت ورشکسته» تبدیل شود.

نخست‌وزیر اسبق انگلیس هشدار داد، بزرگترین موضوعی که نخست‌وزیر این کشور در سال جاری با آن مواجه است، مساله فروپاشی اتحاد بین لندن و اسکاتلند و تلاش مقام‌های اسکاتلندی برای استقلال است.

او هشدار داد، با توجه به انتخابات ششم ماه می (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰) پارلمان اسکاتلند و احتمال افزایش کرسی‌های «حزب ملی اسکاتلند»، این احتمال وجود دارد که پارلمان اسکاتلند به سمت تدارک برای برگزاری دومین همه پرسی استقلال اسکاتلند از انگلیس برود.

اظهارنظر براون در حالی مطرح شده که نظرسنجی‌های اخیر در چهار کشور عضو «پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی» (شامل انگلیستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی) نشان می‌دهد، اکثریت احتمال می‌دهند اسکاتلند ظرف ۱۰ سال آینده مستقل شود.

نخست‌وزیر پیشین انگلیس هشدار داد: «انتخابی که پیش روی ماست انتخاب کردن بین یک دولت اصلاح شده و یک دولت ورشکسته است».

او از جانسون خواست، به وعده انتخاباتی خود برای ایجاد یک کمیسیون ویژه دموکراسی به منظور بازنگری در شیوه حکومتداری و حکمرانی در کل بریتانیا (۴ کشور عضو) عمل کند.

براون نوشت: «این کمیسیون مشخص خواهد کرد که بریتانیای متحده به گونه فوری به یک مجمع ملت‌ها و مناطق نیاز دارد؛ مجمعی که این ملت‌ها و بوریس جانسون را به طور مرتب و روزانه در کنار هم قرار خواهد داد».

وی ادامه داد: «هیچ کشوری نمی‌تواند بدون جامعیت سیاسی، یکپارچگی ملی داشته باشد و این کمیسیون (کمیسیون ویژه دموکراسی) شاید بهتر باشد از تجربه آموزی از کشورهایی چون استرالیا، کانادا، آلمان و آمریکا شروع به کار کند».

نخست‌وزیر پیشین انگلیس تاکید کرد، ارجاع دادن به سنت‌ها و تاریخ کارساز نخواهد بود و نخست‌وزیر این کشور باید «روی منافع روزانه همکاری و  بده‌بستان (اتحاد چهار کشور عضو بریتانیا) تمرکز کند. برای مثال (منافع) سرویس سلامت ملی (NHS) و نیروهای مسلح‌مان و احساساتی که الهام‌بخش آنهاست: همبستگی و همدلی».

هشدار گوردون براون درباره احتمال فروپاشی ۴ کشور عضو «پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی» بعد از آن مطرح شد که بعد از جدایی رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا(برگزیت) مقام‌های اسکاتلندی از قبیل «نیکولا استورجن» وزیر اول اسکاتلند بارها از لزوم برگزاری همه‌پرسی استقلال اسکاتلند سخن گفته‌اند.

روزنامه «ساندی تایمز» روز یکشنه (دیروز) در گزارشی خبر داد، اکثریت ۵۲ درصدی اسکاتلندی‌ها به استقلال اسکاتلند رای خواهند داد و ۴۸ درصد گفته‌اند که «نمی‌دانند» چه رایی در همه‌پرسی استقلال خواهند داد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: استقلال اسکاتلند ایرلند شمالی دولت ورشکسته نخست وزیر کشور عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد

در حالی که آشوب هائیتی را در خود غرق کرده است و باندهای خلافکار مسلح پایتخت این کشور پرتوپرنس را مورد حملات متعدد قرار داده‌اند، دولت انتقالی هائیتی روز پنجشنبه آغاز به کار کرد و به استعفای آریل هنری، نخست وزیر پیشین، رسمیت بخشید.   به گزارش «رویترز»، میشل پاتریک بوآور، وزیر دارایی دولت پیشین، رئیس موقت دولت خواهد بود تا زمانی که دولت انتقالی رئیس جدید دولت، کابینه، و یک شورای موقت انتخابات تعیین کند که راه را برای انتخابات نهایی هموار می‌کند.   رژینه ابراهیم، عضو دولت انتقالی، در این باره گفت: «ما شاهد فروپاشی کل نهادهای مملکت و سقوط دولت هستیم. ساکنان پورتوپرنس به معنای واقعی کلمه گروگان گرفته شده‌اند. این بحران بی‌سابقه مردم را متقاعد کرده که به یک دولت قوی نیاز هست. ما از این گرداب ناامیدی و نابودی خارج می‌شویم.»   همزمان با سوگند یاد کردن دولت انتقالی، رسانه‌های محلی گزارش دادند که خانه‌های مرکز شهر و منطقه فقیرنشین دلماس درگیر آتش‌سوزی و تیراندازی هستند.   رسانه‌ها تصاویر ستون‌های دود خاکستری که از خانه‌های بالا می‌رفتند را منتشر کردند، در حالی که مردم ساکن آن مناطق از محل فرار می‌کردند و هرچه را می‌توانستند با خودشان می‌بردند.   باندهای خلافکار مسلح که مجهز به سلاح‌های قاچاقی هستند که عمدتاً از ایالات متحده وارد شده‌اند، سال‌هاست پورتوپرنس را زیر ضرب حملات خود قرار داده و خواستار سرنگونی هنری بوده‌اند. با اعلام قصد نخست وزیر پیشین برای کناره‌گیری از مقام خود در ماه گذشته، این باندها حملات خود را افزایش داده و خواستار «انقلاب» در هائیتی شدند.   به گفته رویترز، اختیارات دولت انتقالی هائیتی در فوریه 2026 به آخر می‌رسد و تمدید نمی‌شود. در آن زمان قرار است انتخابات سراسری برای انتخاب دولت جدید برگزار شود. با این حال، هنوز هیچ تاریخی برای معرفی نخست وزیر جدید و رئیس دولت موقت تعیین نشده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مربی اسبق استقلال عزادار شد
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • دولت انتقالی هائیتی در بحبوحه آشوب باندهای خلافکار آغاز به کار کرد
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی