Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سرباز وظیفه، عابد اکبری، این روز‌ها سخت درگیر کار‌های مرتبط با پرونده است. پرونده‌ای که یک سر آن شکایت از یک نماینده مجلس است.

این روزها، به اشتباه اسم او حامد نوشته شده، اما عابد نام این سرباز ۲۲ساله است که تازه ۶ ماه از زمان خدمتش گذشته است.

از مجلس تماسی با من نگرفتند

او درباره ماجرایی که روز ۴ بهمن رخ داد گفت: نمی‌توانم از تمام اتفاقاتی که در آن ویدئو رخ داد بگویم، اما به هر حال مردم دیدند که چه حرف‌هایی رد و بدل شد و بقیه مردم حاضر هم چه چیز‌هایی می‌گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من می‌دانستم که قانون چیست و آنجا بودم تا وظیفه‌ام را انجام دهم. برای اجرای قانون هم از هیچ کسی نمی‌ترسیدم. تقدیر و تشکر می‌کنم از مسئولانی که از من حمایت می‌کنند.

در این روز‌ها از طرف مجلس، اعضای هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و سایرین هیچ تماسی با عابد اکبری گرفته نشده است: از مجلس کسی با من تماس نگرفت، اما نیروی انتظامی لحظه به لحظه همراه کار‌های من است. شاید بعد از دادگاه از مجلس هم با من تماس بگیرند. این چند روز، صبح و بعدازظهر، درگیر کار‌های این پرونده هستم و به همین دلیل نتوانسته‌ام سر شیفت حاضر بشوم، اما به محض تمام شدن این ماجرا‌ها مجدداً سر خدمت حاضر می‌شوم.

ابایی از هیچ کسی برای اجرای قانون ندارم

این سرباز وظیفه در لحظه‌ای که دست به این کار زد و خودرو نماینده مجلس را متوقف کرد ترسی از کارش نداشت: من می‌دانم که همه چیز سلسله‌مراتب دارد. رئیس من هم یک رئیس دارد و همه چیز در قانون روشن است. همین قانون گفته هر خودرویی بخواهد از لاین ویژه تردد کند باید مجوز داشته باشد. من هم ترسی از انجام کاری که رئیس بالادستی و مهم‌تر از آن قانون به من سپرده ندارم. همه آن‌ها هم گفته اند در این ماجرا از من حمایت می‌کنند که تا به اینجا هم حمایت‌شان را دیده‌ام.

او که زمان زیادی تا پایان خدمتش باقی مانده است گفت از روز نخست که سربازی‌اش شروع شد به فکر اجرای قانون، بدون ترس بود: من یک جوان ۲۲ساله هستم که باید ۲ سال از بهترین سال‌های زندگی‌ام را در خدمت مقدس سربازی بگذرانم. از شمال ایران، مازندران و شهر آمل راهی تهران شده‌ام. از همان روز اول با خودم گفتم در این ۲ سال که باید در خدمت سربازی بگذرانم بدون هیچ ترسی حافظ قانون خواهم بود. تلاشم را هم برای این هدف انجام داده‌ام و نه آن لحظه و از یک نماینده مجلس، که در مقابل هیچ فرد دیگری هم تا زمانی که حق و قانون با من باشد، ابایی ندارم.

 بیشتر بخوانید: فیلم دوربین راهنمایی رانندگی از لحظه برخورد عنابستانی با سرباز راهور +فیلم

علی اکبری: به خاطر نگرانی مادرش راهی تهران شدم

اما این روز‌ها خانواده این سرباز وظیفه هم نگرانی کم نکشیدند. به خصوص مادر عابد که ضمن افتخار کردن به پسرش، از اتفاق رخ‌داده ناراحت بود. علی اکبری، پدر عابد، در این باره به اعتمادآنلاین گفت: شنیدن ماجرا خیلی ناراحت‌کننده بود. اینکه فرزندت را بزرگ کنی. سعی کنی درست تربیت شود. درس بخواند و برای کشورش به سربازی برود. در تمام این سال‌ها کنارش باشی و برخورد فیزیکی با او نکنی، آن وقت یک نماینده مجلس، که قرار است وکیل من و بقیه مردم در آن مجلس باشد، به جای حمایت، دست روی او بلند کند، اتفاق ناراحت‌کننده‌ای است. به ویژه خیلی نگران مادرش بودم. او وقتی از ماجرا مطلع شد خیلی ناراحت شد و مدام به این فکر می‌کرد که یک نفر به پسرش سیلی زده است. به همین دلیل، دیروز مرخصی گرفتم و به تهران آمدم تا ماجرا را از همان‌جا پیگیری کنم، پسرم را ببینم و خیال مادرش را بابت سلامت حامد راحت کنم.

افتخار می‌کنم که پسرم یک آزاده است

او ادامه داد: در این روز‌ها چندین نفر از دوستان و آشنایان ما تماس گرفته‌اند و به خاطر تربیت چنین پسری از ما تقدیر کرده‌اند. در فضای مجازی هم متن‌های زیادی دیدم که از پسر ما تقدیر شده بود و از او به عنوان یک انسان آزاده نام بردند. چه افتخاری برای یک پدر و مادر بزرگ‌تر از اینکه ببیند فرزندی که سال‌ها برایش زحمت کشیده به چنین انسان درستی تبدیل شده است.

نیروی انتظامی تنها نهادی بوده که در این مدت پیگیری پرونده را بر عهده گرفته است: نیروی انتظامی و سردار اشتری به ما قول داده‌اند که پیگیر کار‌ها باشند و شکایت را انجام دهند. خودمان هم دیگر قصد نداریم که به این مساله ورود کنیم و شکایت تنظیم کنیم. اداره حقوقی نیروی انتظامی این کار را انجام داده و قول هم داده که تا آخرین لحظه این ماجرا کنار ما بماند و از حامد حمایت کند. برخی گفتند پیگیر ماجرا نشوید، شاید مشکلی برایتان رخ بدهد، اما من کاری به این حرف‌ها نداشتم. تا زمانی که بدانم حق با من و فرزندانم است و بدانم که اشتباه و ناحقی مرتکب نشده‌اند، همواره کنارشان خواهم بود. به همین دلیل هم از ابتدا وقتی فهمیدم حق با پسرم بوده است به داشتن او افتخار کردم. هیچ ترسی در وجودم نبود به خاطر اینکه می‌دانستم مقصر نیست.

کار نماینده مجلس زیر سوال بردن لباس نظام است

او در آخر گفت با نماینده مجلسی که دست به این کار زده هیچ صحبتی ندارد: من هیچ حرفی با این آقای نماینده مجلس ندارم. کسی که دست به چنین کاری می‌زند اصلاً نباید با او حرفی زد. فقط متاسف هستم و بداند که با این کاری که انجام داده لباس نظام را زیر سوال برده است. از مجلس هم در این روز‌ها کسی با ما تماسی نگرفته است و قول پیگیری هم نداده‌اند. فقط نیروی انتظامی بود که همراهی کرد. اتفاقاً از مجلس هم درخواست دارم که به این مساله ورود کند و ساکت نماند.

منبع: اعتماد آنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 علی اصغر عنابستانی راهور ناجا انتخابات 1400 نیروی انتظامی نماینده مجلس روز ها کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب