Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید فراز جبلی، دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، با اشاره به فعالیت‌های انجام شده توسط بخش خصوصی برای جذب و تشویق سرمایه گذاران، گفت: در این مورد اتاق ایران از اواخر دهه ۸۰ بحث بهبود مستمر محیط کسب و کار را دنبال کرد که در نهایت منجر به شکل گیری قانونی به همین نام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل اتاق بازرگانی با بیان اینکه قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار چکیده ای از تصمیمات کمیسیون‌های تخصصی اتاق ایران بوده است ، افزود: متاسفانه هیچگاه این موارد به درستی اجرایی نشد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: دربحث سرمایه گذاری نباید به دنبال ارائه پیشنهاد به شخص سرمایه گذار باشیم، چرا که آنها خود مسیر درست را پیدا می‌کنند. از سویی زمانی که سرمایه گذار احساس امنیت کند و شرایط را برای سرمایه گذاری مناسب بداند به راحتی در این عرصه ورود می کند.

وی با این توضیح که در حال حاضر محیط کسب و کار پیش روی فعالان اقتصادی آنطور که باید برای جذب سرمایه گذاران مناسب نیست، اظهار داشت: بخشی از این‌ مشکلات در سطح کلان وجود دارد، به عنوان نمونه بحث میزان سود حاصل از سرمایه گذاری برای این افراد مطرح است، سودی که حداقل بالاتر از بهره‌های بانکی و یا سفته های بازار ارز باشد.

جبلی تاکید کرد: سرمایه گذاران در نتیجه سرمایه گذاری اقتصادی به دنبال درآمدی بالاتر از مواردی مانند بیت کوینی هستند که امروز تعدادی از سرمایه گذاران را به خود جذب کرده است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های غیرمولدی مانند سفته بازی‌ها و عدم‌ثبات ارز موجب شده که سرمایه گذار انجام فعالیت های اقتصادی که از راه دور و با نشستن در خانه هم پیش برده می شود را به چرخاندن یک کارخانه، پرداخت حقوق به نیروی کار و یا اخذ جواز کسب و کار ترجیح دهد.

دبیرکل اتاق بازرگانی استان البرز در بخش دیگری در مورد پتانسیل‌های سرمایه گذاری در البرز گفت: همجواری با پایتخت، نزدیکی به یک بازار مصرف بزرگ و در کنار آن بودن ظرفیت‌هایی مانند منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام از جمله پتانسیل‌های البرز برای جذب سرمایه گذار است، اما در این مسیر متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای ورود سرمایه گذاران به درستی فراهم نشده است.

وی تاکید کرد: در شهرکهای صنعتی استان البرز از جمله فاز توسعه ای دو شهرک اشتهارد و کوثر هنوز زیرساخت‌های لازم مانند تامین آب بدرستی تعریف نشده و حتی کارخانه‌هایی هم که از قبل نیز در این شهرک مستقر شده اند، در بحث تامین آب قابل استحصال مشکل دارند.

جبلی با اشاره به اینکه متاسفانه خیلی از طرح‌های توسعه ای استان البرز در بحث آمایش سرزمین مغفول مانده است، گفت: در چنین شرایطی یک سرمایه گذار باید تصمیم بگیرد که می‌تواند تحمل چنین سختی‌ها را به جان بخرد و در شهرکهای صنعتی سرمایه گذاری کند که هنوز معابر و راه‌های دسترسی مناسبی ندارند و یا تامین زیرساخت‌های آب و برق در این نقاط صنعتی با چالش همراه است.

دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با بیان اینکه بهبود شرایط صادرات استان می‌تواند حاصل مواردی مانند بهتر شدن عملکرد گمرک البرز باشد، تصریح کرد: به عنوان نمونه بخشی از صادرات میوه و تره بار استان که از طریق پایانه‌های گمرکی دیگر استان‌ها از جمله هرمزگان انجام می‌شد اکنون از طریق گمرک البرز پیش برده می‌شود‌.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: دبیرکل اتاق بازرگانی صنایع زیرساخت تولیدکننده دبیرکل اتاق بازرگانی صنایع دبیرکل اتاق بازرگانی سرمایه گذاران سرمایه گذاری سرمایه گذار استان البرز کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم

ایسنا/همدان رئیس اتاق اصناف اسدآباد اعلام کرد: هیچ گونه کمبود آردی در این شهرستان نداریم اما به علت کثرت تعداد نانوایی و کم بودن سهمیه تخصیصی آرد به آنها، نانوایی‌ها به سوددهی نمی‌رسند.

رسول قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۰ واحد نانوایی بوده که سهمیه تخصیصی آرد به هر یک از این نانوایی‌ها شش کیسه است و به تبع آن به علت کم بودن تخصیص این سهمیه آرد تا حدودی با مشکل مواجه هستند.

رئیس اتاق اصناف اسدآباد در ادامه از پلمب ۴۶ واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: به منظور کنترل بازار در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از صنوف شهرستان انجام گرفت که در این رابطه ۱۷۷ پرونده صنوف متخلف به تعزیرات معرفی و ۴۶ مورد نیز پلمب شد.

قنبری با بیان اینکه از کسبه و بازاریان اسدآبادی درخواست داریم به منظور جلوگیری از جریمه و تشکیل پرونده در اداره تعزیرات نسبت به درج قیمت اجناس و صدور فاکتور فروش به مشتری اقدام کنند، افزود: از مردم نیز درخواست می‌شود در صورت مشاهده عدم درج قیمت و ارائه فاکتور فروش این تخلفات را به اتاق اصناف گزارش دهند چراکه درج قیمت و ارائه فاکتور فروش از نقش مؤثری در پیشگیری و جلوگیری از گرانفروشی دارد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۴۷۰۰ کسبه دارای پروانه در شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۵۷۰ مورد جواز کسب و پروانه جدید توسط اتاق اصناف برای واحدهای صنفی شهرستان صادر شده است.

قنبری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در این بین هنوز ۶۰۰ واحد صنفی بدون کسب پروانه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: در صورت شناسایی چنین واحدهای صنفی بدون پروانه کسب علاوه بر اخطار لازم، برخورد می‌شود ضمن اینکه با الکترونیک شدن مجوزهای کاغذی فعالان اقتصادی، واحدهای فاقد پروانه کسب ناچار هستند برای اخذ شناسه یکتا خود اقدام کنند و در این رابطه دیگر نیازی به نظارت و بازرسی ما نخواهد بود.

وی یکی از مهمترین مطالبات بازاریان را کاهش ضریب مالیاتی دانست و گفت: امیدواریم با کاهش این مهم کسبه خرُد بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال ریزش سنگ، با بارش باران در جاده چالوس
  • بارش باران و احتمال ریزش سنگ در جاده چالوس
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد