Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@23:09:43 GMT

مصرف گاز به ۶۶۰ میلیون مترمکعب رسید

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۲۴۹۵

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: با ورود سامانه سرما به کشور در هفته‌های گذشته شاهد کاهش دما تا ۲۰ درجه سانتی گراد بودیم و  مصرف گاز با رکورد زنی به  ۶۶۰ میلیون مترمکعب در بخش خانگی و تجاری رسید.

خبرگزاری میزان - حمیدرضا جولایی در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به برگزاری نمایشگاه اظهار کرد: نمتیشگاه بین المللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی رمینه ساز تامین قطعات برای تولیدات داخلی و حلقه اتصال وزارت نفت و بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران  تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته تولید سیستم‌های اندازه‌گیری جریان در بخش دیسپچینگ شرکت ملی گاز در حال شکل گیری است، اما هنوز با نمونه خارجی خود فاصله دارد و برای توسعه نیاز به حمایت‌های بخش دولتی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: در روزهای آخر تحریم هستیم|فروش چهار برابری نفت در دوران تحریم

وی با اشاره به کاهش دما در هفته‌های گذشته تصریح کرد:با ورود سامانه سرما به کشور در هفته‌های گذشته شاهد کاهش دما تا ۲۰ درجه سانتی گراد بودیم و  مصرف گاز با رکورد زنی به  ۶۶۰ میلیون مترمکعب در بخش خانگی و تجاری رسید.

جولایی ادامه داد: برای تامین مصرف در بخش خانگی به رکورد ۷۴۰ میلیون مترمکعب رسید و با انتقال گاز از میادین جنوبی به مرکز و شمال کشور تامین شد.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: میزان مصرف گاز در کشور نیاز به بازبینی و الگو سازی است و افزایش تولید نباید به دلیل  افزایش مصرف در کشور شود.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت دیسپچینگ شرکت ملی گاز میلیون مترمکعب مصرف گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید