Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای سلامت کیش از انعطاف برنامه های گردشگری این منطقه برای انطباق با شرایط ملی ناشی از شیوع کرونا و اهتمام جدی در رعایت ضوابط بهداشتی خبر داد. سعید پورعلی جزیره کیش را در زمینه رعایت ضوابط بهداشتی و اعمال نظارت های حداکثری یک نمونه موفق درکشور خواند و اظهار داشت: ما در مرحله دوم مقابله و مدیریت کرونا پس ازعبور از سیاست قرنطینه گسترده با اعمال نظارت های حداکثری به سمت ایجاد یک تعادل بین فعالیت های روزمره زندگی و تامین سلامت ساکنان و گردشگران حرکت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه سازمان منطقه آزاد کیش می کوشد تا درسایه رعایت کامل ضوابط بهداشتی شرایط ایمن پذیرایی از گردشگران ایجاد شود گفت: اگرچه محوراصلی فعالیت ها درجزیره کیش گردشگری است و کسب و کار شمارزیادی ازخانواده ها درگروه استمرار فعالیت های این بخش است، باتوجه به ضرورت ایجاد شرایط ایمن برای ساکنان منطقه و گردشگران و همچنین رعایت کامل ضوابط بهداشتی تمهیداتی درجهت مدیریت ورود گردشگران اجرایی شده است.

به گفته پور علی این تمهیدات در شورای سلامت کیش بررسی شده و متناسب با شرایط بازنگری می شود.

دبیر شورای سلامت کیش افزود:  ممنوعیت ورود خودروهای گردشگران از مسیر دریایی تا دو هفته آینده ازجمله مصوبات شورای سلامت کیش درجهت پیشگیری از شیوع کرونا در منطقه بود که درصورت تشخیص این ستاد و متناسب با شرایط مدت آن تمدید خواهد شد.

سعیدپورعلی با بیان اینکه جزیره کیش دراجرای اقدامات پیشگیرانه ازشیوع کرونا پیشقدم بوده و عملکرد سازمان درزمینه اعمال محدودیت های ورود مسافر در فروردین 1399 مبین این امر است تصریح کرد: تلاش ما براین است تا ازطریق نظارت های سخت گیرانه و جلب تعامل عمومی مردم ،صنوف و فعالان اقتصادی برای رعایت ضوابط بهداشتی شرایط رابه گونه ای مهیا کنیم که امکان پذیرش گردشگران درجزیره کیش استمرار داشته تا فعالان عرصه گردشگری و بازاریان و صاحبان کسب و کارهای مختلف از این رونق بهره مند شوند.

وی  با اشاره به اینکه درنتیجه سیاست های اتخاذ شده شورای سلامت کیش و تلاش کادر درمان و همه دست اندرکاران مقابله باکرونا خوشبختانه کیش در وضعیت آبی است گفت : در طول دو هفته گذشته تنها2 مورد بستری در بیمارستان گزارش شده و با سیاست بیماریابی فعال روند تشخیص مبتلایان و انجام فرایند قرنطینه به شدت تسریع شده و در یکی روزهای گذشته تنها یک یا دو مورد ابتلا به کرونا اعلام شده است.  

دبیر شورای سلامت کیش با اشاره به اینکه افزایش شمارپروازها با 50 درصد ظرفیت پذیرش مسافر از جمله راهکارهای افزایش ایمنی گردشگران مسیر هوایی بود اظهارداشت: تمامی شرکت های هواپیمایی که مسافران را از مبادی مختلف به فرودگاه کیش منتقل می کنند ملزم به رعایت ضوابط بهداشتی در مراحل قبل، بعد و حین پرواز شده و نظارت گسترده ای بر ایمن سازی روندپذیرش مسافر اعمال می کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و دبیرشورای سلامت کیش تصریح کرد: در راستای تبعیت از دستورات ستاد ملی کرونا برنامه های گردشگری جزیره کیش ویژه جشن پیروزی انقلاب و تعطیلات نوروز متناسب با شرایط قابل انعطاف خواهد بود. 
(ایلنا)

برچسب ها: کیش ، گردشگری ، ستاد ملی کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000M6j

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کیش گردشگری ستاد ملی کرونا رعایت ضوابط بهداشتی شورای سلامت کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود

فائزه امینی در گفت‌گو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، سواد سلامت را با توجه به منابع مختلف، توانایی به دست آوردن، درک، ارزیابی و استفاده از اطلاعات بهداشتی و تصمیم‌ گیری‌های مرتبط با سلامت خواند و خاطر نشان کرد: سواد سلامت به پیمایش در منابع اطلاعات مرتبط با سلامت، استفاده موثر از این اطلاعات و درک بهتر افراد کمک می‌کند.

امینی با بیان اینکه سواد سلامت به عنوان یک عامل اصلی در کاهش نابرابری‌ های بهداشتی و بهبود سلامتی و وضعیت رفاه است، گفت: سواد سلامت یک رویکرد استراتژیک برای پیشگیری و کنترل بیماری‌ها است؛ بنابراین متخصصان مرتبط با سلامت قبل از ارائه مداخلات یا آموزش، لازم است از وضعیت سواد سلامت افراد، آگاهی داشته باشند تا بهتر بتوانند اقدامات مناسب را انجام دهند.

وی ادامه داد: سواد سلامت در حال حاضر به عنوان ابزاری اساسی برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در نظر گرفته می‌شود و بهبود سواد سلامت بیشتر از هر زمان دیگری برای آماده سازی افراد در موقعیت‌هایی که نیاز به واکنش سریع دارند، حیاتی است.

کارشناس سلامت با اشاره به چالش‌های دوران کووید۱۹ و انتشار اینفودمی‌ها که نوعی سونامی و اپیدمی از اطلاعات صحیح و غلط بودند، تشریح کرد: اینفودمی و اشتراک گذاری سهوی و عمدی اطلاعات غلط در دوران کووید ۱۹ باعث ایجاد سردرگمی برای شناسایی اطلاعات صحیح و قابل اعتماد از اطلاعات غیر قابل اعتماد و غلط می‌شد و برای جلوگیری از پیامدهای منفی این مسائل نیاز بود که افراد حتما به سلاح سواد سلامت مجهز شوند.

فائزه امینی با اشاره به پیامدهای پایین بودن سواد سلامت افراد، توضیح داد: سواد بهداشتی ضعیف می تواند منجر به چندین نتیجه سوء مانند تأخیر در تشخیص، عدم پایبندی به درمان، مرگ و میر، بستری شدن در بیمارستان و در نتیجه افزایش هزینه‌های مرتبط شود.

وی افزود: امروزه سواد سلامت به عنوان یکی از عوامل مهم برای ایجاد مداخلات موثر و به حداکثر رساندن نتایج بهداشتی در نظر گرفته شده است و محققان از رشته های مختلف بر لزوم در نظر گرفتن سواد بهداشتی شهروندان، سیاست گذاران، تولیدکنندگان و ارائه دهندگان اطلاعات تأکید کرده‌اند.

این کارشناس با بیان اینکه اولین قدم در جهت کاهش اثرات منفی سواد سلامت محدود، آگاه کردن و مسئولیت پذیری ارائه دهندگان خدمات سلامت در قبال سواد سلامت بیماران و مراجعه کنندگان است، تشریح کرد: سواد سلامت تأمین کنندگان اطلاعات و ارائه دهندگان خدمات به اندازه سواد سلامت دیگر افراد مهم است؛ چرا که ارائه اطلاعات واضح و ساده قابل فهم نیز بر عهده تأمین کنندگان اطلاعات است.

فائزه امینی با بیان اینکه اپیدمی‌ها همانند کرونا و افزایش متعاقب آن اینفودمیک‌ها نقش خبرنگاری حرفه‌ای را پر رنگ‌تر کرده است، اظهار داشت: خبرنگاران وظیفه خاصی برای انتشار اخبار سلامت دارند چرا که در طی همه گیری، ضروری است که اطلاعات نه تنها به موقع و دقیق باشد، بلکه متناسب با جمعیت‌های مختلف باشد. بنابراین خبرنگارانی که اخبار سلامت کار می‌کنند بین مردم و متخصصان مرتبط با سلامت واسطه می‌شوند و در واقع این خبرنگاران منبع ارائه اطلاعات علمی در مورد بیماری‌ها و سلامت در جامعه هستند.

وی افزود: خبرنگاران حتی ممکن است جزو اولین افرادی باشند که به خطرات بالقوه سلامت در جوامع توجه می‌کنند. بنابراین، هم کمیت و هم کیفیت اخبار منتشر شده در رسانه‌های جمعی مانند رادیو، تلویزیون و اینترنت مهم است زیرا این نوع ارتباطات بر پیشگیری از بیماری، ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی تأثیر مستقیم دارد. ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

امینی بر ارتباط خبرگزاری‌ها با متخصصین مرتبط با سلامت تأکید کرد و گفت: بهبود کیفیت اخبار مرتبط با سلامت در رسانه‌ها مستلزم ارتباط بیشتر رسانه‌ها و متخصصان سلامت، محققان و سیاست گذاران و همچنین موسسات آموزشی، سازمان‌های پزشکی و موسسات دخیل در تحقیقات علمی و بهداشتی است.

خبرنگار: ندا گودینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229205

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی