Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر یک شرکت دانش بنیان در اصفهان گفت: فولاد مبارکه در سال های اخیر با حمایت حداکثری از شرکت های دانش بنیان در راستای بومی سازی و ساخت تجهیزات و مواد اولیه در کشور اقدام کرده است.

رسول میدان جو با اشاره به حمایت شرکت فولاد مبارکه از شرکت های دانش بنیان در راستای بومی سازی محصولات تولیدی اظهار کرد: شرکت های دانش بنیان همواره با هدف رفع نیازهای فناورانه صنعت فولاد کشور کوشیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شرکت ها با توجه به ساختار، چارت سازمانی و تشکیلاتی انعطاف پذیرند و در راستای رفع مسائل صنعت فولاد و بومی سازی تجهیزات وارداتی اقدام می کنند.

مدیرعامل شرکت مهندسی تحقیقاتی رافع اصفهان با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه در سالهای اخیر با حمایت حداکثری از شرکت های دانش بنیان در راستای بومی سازی و ساخت تجهیزات و مواد اولیه در کشور اقدام کرده است، گفت: پروژه های متعدد فناورانه با همکاری واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه به ثمر رسیده است که می توان به اجرای پروژه کاهش آلودگی صوتی در نورد دو قفسه ای شرکت فولاد مبارکه اشاره کرد.

پروژه کاهش آلودگی صوتی در نورد دو قفسه‌ای 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، میدان جو افزود: در پروژه کاهش آلودگی صوتی در نورد دو قفسه ای شرکت فولاد مبارکه سعی شده تا با توجه به مطالعات انجام شده و تهیه نقشه صوتی کارگاه مولدهای تراز بالای صدای کارگاه شناسایی و جهت کنترل تراز بالای صدای کارگاه خدمات مربوطه انجام گیرد که شامل حذف مولدهای صدا در کارگاه و تعویض نازل‌های جاروب امولشن با سیستم ایر نایف شد.

وی به دیگر پروژه فناوری توسط این شرکت دانش بنیان با فولاد مبارکه پرداخت و گفت: طراحی و اجرای پروژه اصلاح مبدل های حرارتی در تانک امولشن کارگاه نورد دو قفسه ای مجتمع فولاد مبارکه و افزایش دمای تانک امولشن وراندمان تولید در کارگاه انجام گرفت.

پوشش نانو بر روی تختال در نورد گرم

میدان جو ارائه و اجرای طرح تحقیقاتی استفاده از پوشش نانو بر روی تختال در نورد گرم و کاهش ۷۰ درصدی تشکیل بوسته در نورد گرم فولاد مبارکه را از دیگر دستاوردهای همکاری دو شرکت اعلام کرد و افزود: فعالیت و تولید ورق کورتس مورد استفاده در لاینرهای نورد دوقفسه ای درحال تکمیل است که این پروسه با تولید انبوه می تواند به ساخت خطوط تولید و رآکتورها و خط تولید مواد شیمیایی منجر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فولاد مبارکه شرکت های دانش بنیان شرکت فولاد مبارکه دانش بنیان بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن