Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@12:32:35 GMT

بهره وری نیروگاه‌ها افزایش می یابد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۲۶۳۵

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با احداث ۸۵۰۰ مگاوات بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی، بهره وری نیروگاه‌های کشور به ۴۳ درصد می‌رسد.

به نقل از صدا و سیما، محمدحسن متولی زاده در نشست مدیران صنعت برق با اعضا کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش راندمان نیروگاه‌های کشور در گرو اجرایی شدن قانون رفع موانع تولید است، افزود: این موضوع به اجرای ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، مبنی بر تأمین منابع آن از محل صرفه جویی سوخت منوط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: راندمان نیروگاه‌های جهان ۴۱ تا ۴۲ درصد است که در ایران این رقم ۳۸ است، البته ما تفاوت چندانی با دنیا نداریم که این تفاوت نیز با توسعه نیروگاه‌های سیکل ترکیبی جبران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد انرژی کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین می‌شود، گفت: سوخت قالب نیروگاه‌های کشور، گاز طبیعی است.

مدیرعامل توانیر افزود: بخش عمده تولید برق در جهان از زغال سنگ و بخش دیگر از نفت تأمین می‌شود که ایران در استفاده از سوخت مایع رتبه ۶ یا ۷ و در خصوص مصرف گاز نیز رتبه ۴ را دارد.

متولی زاده با تاکید برنقش مؤثر همکاری بخش خانگی و تجاری در کاهش مصرف برق و گاز گفت: ۷۵ درصد گاز تولید شده در کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود، این در حالی است که گاز مصرفی در نیروگاه‌ها ۱۰ درصد از کل گاز تولید شده در کشور است.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه در این شرایط ما مجبور به تأمین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها از سوخت مایع هستیم افزود: اگر ۱۰ درصد صرفه جویی در مصرف گاز و برق انجام شود مشکل تأمین سوخت نیروگاه‌ها برطرف خواهد شد.

متولی زاده با بیان اینکه خاموش کردن یک لامپ اضافی و کاهش یک درجه دمای هوا، ۱۰ درصد صرفه جویی به همراه دارد، گفت: وزارت نیرو برای صرفه‌جویی مصرف برق، به ناچار سیاست خاموشی روشنایی معابر را در پیش گرفته است,، زیرا هر لامپ ۴۰۰ وات که برای روشنایی مصرف می‌شود ماهانه ۱۴۴ کیلووات ساعت برق مصرف می‌کند که این رقم معادل مصرف یک خانوار است.

وی افزود: هزینه هر لیتر گازوئیل برای تأمین یک روشنایی معابر ۴۰۰ وات، معادل ۴۰۰ هزار تومان است که با خاموشی هر پایه روشنایی این رقم صرفه جویی می‌شود.

متولی زاده در خصوص مراکز استخراج رمز ارز گفت: تاکنون ۲۴ مرکز، مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند که مجوز مصرف ۳۱۰ مگاوات برق داشتند و تا ۲۰۰ مگاوات برق مصرف کرده‌اند که از هفته گذشته این مراکز خاموش شده است.

وی در خصوص مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز گفت: تاکنون هزار و ۶۳۸ مزرعه رمزارز با مصرف ۲۶۶ مگاوات برق، شناسایی و تعطیل شده است.
(مهر)

برچسب ها: نیروگاه ، استخراج ، رمز ارز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000M6p

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نیروگاه استخراج رمز ارز نیروگاه ها متولی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، فاز اول نیروگاه بادی درح به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت در دیدار با سرمایه‌گذاران شرکت انرژی‌های تجدید پذیر خراسان، اظهار کرد: ایجاد ارزش افزوده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در اولویت برنامه‌های استان است.

وی با اشاره به اینکه بادهای ۱۲۰ روزه از ظرفیت‌های بسیار خوب استان در تولید انرژی‌های پاک است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به رونق استان کمتر توسعه یافته خراسان جنوبی کمک کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشینه کار در محل اجرای نیروگاه بادی درح اظهار داشت: به جهت اهمیت فعالیت این نیروگاه در استان، اجرای این پروژه باید شتاب بگیرد.

وی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی سرمایه گذاران در این جلسه و درخواست دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، گفت: این درخواست با دید مثبت با محوریت معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می‌شود.

قناعت از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی فاز اول پروژه گفت و متذکر شد: روند اجرای کار برای ۱۵ درصد باقیمانده فاز اول شتاب بگیرد تا این مرحله وارد فاز بهره‌برداری شود.

به گزارش‌ایمنا؛ نیروگاه بادی درح با سرمایه‌گذاری ۶۳ میلیون یورویی بخش خصوصی به ظرفیت ۵۰ مگاوات در حال احداث است و فاز اول پروژه شامل چهار توربین و به ظرفیت ۱۰ مگاوات، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده بهره‌برداری است.

کد خبر 748437

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد