Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه کمیلی روزدوشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۵۸۶ تیم مراقبتی شامل یک نفر پزشک، چهار پرستار و ۱۰ بهیار و ۴۵۱ تیم حمایتی شامل گروه‌های چهار یا پنج نفری و ۲۲۴ تیم نظارتی توزیع مواد غذایی و بهداشتی از ابتدای طرح تاکنون مشغول فعالیت هستند.

وی خاطر نشان کرد: جمعیت زیرپوشش و به کارگیری شده در طرح شهید سلیمانی ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۵۰۰ نفر در قالب ۵۵۵ هزار و ۱۰۰ خانوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان گفت: از آغاز اجرای طرح شهید سلیمانی یکهزار و۴۱۷ پایگاه‌های سلامت، ۲۲۴ پزشک، ۲۲۴ پرستار، ۲۸۹ بهورز و ۲۲۴۱ بسیجی داوطلب به‌کارگیری شدند.

وی افزود: از زمان شروع طرح شهید سلیمانی تاکنون ۱۲ هزار و۷۲۳ تست تشخیص ویروس کرونا انجام شده که یکهزار و ۲۸۶ تست مثبت و ۱۰ هزار و ۷۳۷ تست منفی شدند.
کمیلی با اشاره به نحوه خدمات ارائه شده در طرح شهید سلیمانی گفت: در این طرح ۴۶۹ نفر به اقامتگاه سلامت، ۵۵۸ نفر به قرنطینه خانگی و ۴۵ نفر به بیمارستان ارجاع داده شدند همچنین ۵۸۴ نفر خدمات بهداشتی و درمانی حمایتی و ۱۷۹۶ نفر خدمات معیشتی دریافت کردند.
وی تصریح کرد: ۲۲ هزار و ۵۶۳ نفر مجموع افراد پرخطر زیرپوشش طرح شهید سلیمانی شامل هفت هزار و ۲۶۰ نفر سالمند و ۱۵ هزار و ۳۰۳ نفر دارای بیماری زمینه‌ای بودند.

جانشین بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان از جمله مشکلات طرح شهید سلیمانی را نبود تجهیزات و امکانات لازم و تخصصی به منظور اجرای این طرح در زمینه‌های مختلف عنوان کرد.

وی اظهار داشت: از آغاز طرح شهید سلیمانی تاکنون ۱۱ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده، ۱۰۵هزار عدد ماسک و ۸۳ هزار جفت دستکش احتکار شده کشف، سه محتکر شناسایی و یک محتکر بازداشت شد.

کمیلی با بیان اینکه در طرح شهید سلیمانی ۵۹۴ پایگاه بسیج با ۲۷۵ هزار و ۱۸۳ نیروی بسیجی به کارگیری شدند گفت: ۵۰ هزار و ۵۷۸ گروه ۲۵۴ هزار و ۵۲۱ مترمربع از اماکن را رفع آلودگی کردند.
وی تصریح کرد: از ابتدای طرح تاکنون ۷۸ کارگاه تولید ماسک افزون بر سه میلیون ماسک تولید کرده و ۱۷۸ هزار ۱۶۲ بسته‌ معیشتی نیز توزیع شده است.

برچسب‌ها سازمان بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا اختصاصی ایرنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا سازمان بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان ویروس کرونا اختصاصی ایرنا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور سیستان و بلوچستان طرح شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی

  روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی با حضور در منزل فرزند شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی که نقش مهمی در اتحاد شیعه و سنی و انتشار پیام نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سیستان داشت، دیدار و گفتگو نمود.

 مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: این شهيد والا مقام اولين كسی بود كه طرح عدم كفايت بنی صدر را امضا و مطرح کرد و به عنوان یکی از پیروان واقعی امام خمینی (ره) و به همراه یارانش چون شهید بهشتی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  که از دوران تحصیل در مشهد با او آشنا بود، خدمات قابل توجهی به منطقه و کشور ارائه کرد.

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی در منطقه، پایگاه مستحکمی برای مبارزین و کسانی که از سوی رژیم به این استان تبعید می‌شدند خصوصا مرحوم آیت الله طالقانی، حضرت آیت الله خزعلی عضو شورای نگهبان،  آیت الله صلواتی از مدرسان حوزه علمیه قم،  مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ایزدی نجف‌آبادی امام جمعه نجف‌آباد و حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی از علمای رفسنجان بود. 
 
 آن شهید در جریان پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته انقلاب اسلامی و دادگاه انقلاب اسلامی کرد.  

 وی در سال ۱۳۵۹ به‌عنوان کاندیدای مجلس شورای اسلامی مطرح شد و به مجلس راه یافت و در سنگر مجلس یکی از چهره‌های صدیق و پیرو خط امام بود و در یکی از سخنرانی قبل از دستور مجلس ایشان در رابطه با توصیف امام راحل گفت: «وجود این رهبر عظیم‌الشأن معجزه تاریخ است». 

 شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی سرانجام در میدان مبارزه با خطوط انحرافی و ضدانقلاب در هفتم تیرماه سال ۶۰ به‌همراه شهید آیت الله بهشتی و بیش از هفتاد و دو تن از بهترین یاران امام و انقلاب اسلامی، در فاجعه جانسوز انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به‌دست یکی از منافقان به شهادت رسید و روح مطهرش در جوار کبریا به لقاء الله رسید، مزار شریفش در شهرستان زابل در جوار شهداء جنگ تحمیلی محل زیارت عاشقان و دلباختگان امام و انقلاب است.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر در حال خدمات رسانی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان هستند
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان