Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@21:48:30 GMT

آسمان خراشی که می‌چرخد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۳۰۹۰

آسمان خراشی که می‌چرخد

یک آسمان خراش در ترکیه قادر است با وزش باد بچرخد و از چرخش خود انرژی الکتریکی تولید کند.

خبرگزاری میزان - ایسنا و به نقل از آی‌ای نوشت: در حالی که مهندسی به دانش و تخصصی غیرقابل تصور رسیده است، به نظر می‌رسد طراحی‌های آینده نگرانه شبیه به فیلم‌های علمی-تخیلی بیش از هر زمان دیگری امکان‌پذیر شده است.

اکنون آسمان شهر دبی در امارات متحده عربی که به آسمان خراش‌هایش معروف است، در آینده‌ای نه چندان دور میزبان یک آسمان خراش دیگر با طراحی معمار ترک تبار به نام "هایری آتاک" (Hayri Atak) خواهد بود که با وزش باد به چرخش درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آسمان خراش که "برج اسکوال" (Squall Tower) نام نهاده شده است، به تازگی در وب‌سایت و حساب‌های کاربری این معمار ترکیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی رونمایی شده است و نمای گسترده‌ای از این برج را ارائه می‌دهد.

طراحی "برج اسکوال" که حاصل همکاری "هایری آتاک"، "کان کلیداک"، "بوشرا کوکسل" و "کبری تورک" است، یک پروژه مفهومی است که سه پارامتر مختلف را به مناسب‌ترین روش ترکیب کرده است. این معماران از توربین‌های عمودی بادی الهام گرفته‌اند و این برج برخلاف آسمان خراش‌هایی که در برابر وزش باد مقاومت می‌کنند، با آن به حرکت درمی‌آید.

این برج دارای سه قسمت روبان شکل است که برای چرخش آهسته و با سرعت ثابت طراحی شده‌اند. این سه بخش حول یک محور مرکزی می‌گردند، جایی که شاخه‌های متعدد بیرون آمده از محور مرکزی همه چیز را به هم متصل می‌کنند.

طراحان می‌گویند: چرخش این برج با حداقل میزان اعوجاج به لطف طراحی هر قسمت روبان شکل امکانپذیر خواهد بود.

این برج با یا بدون وزش باد در هر ۴۸ ساعت یک بار به طور کامل می‌چرخد و به ساکنان خود این امکان را می‌دهد تا دید کاملی به شهر دبی داشته باشند.

"آتاک" می‌گوید که این برج حتی قادر خواهد بود که مستقل از جهت وزش باد عمل کرده و چرخش خود را تکمیل کند و انرژی الکتریکی تولید کند.

"برج اسکوال" دارای یک سکوی مخصوص فرود و برخاست بالگرد بر فراز محور مرکزی خود است که به مراجعه کنندگان و بازدیدکنندگان امکان می‌دهد با بالگرد از قسمت بالا به آن دسترسی داشته باشند.

در حال حاضر مشخص نیست که ساخت و ساز "برج اسکوال" از چه زمانی آغاز خواهد شد و اینکه اصلا ساخته خواهد شد یا خیر، اما اگر این برج ساخته شود، قطعاً در فهرست شگفتی‌های مهندسی جهان قرار خواهد گرفت.

در همین زمینه: صعود به آسمان خراش با ويلچر

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: آسمان خراش برج ترکیه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آسمان خراش برج ترکیه آسمان خراش وزش باد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!

تین نیوز

غول خودروهای برقی چین (XPENG) و شرکت وابسته آن (AEROHT) قصد دارند با ورود بلندپروازانه خود به صنعت خودروهای پرنده، حمل ونقل شهری را متحول کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، AEROHT به دریافت گواهینامه صلاحیت پرواز، برای خودروی پرنده نوآورانه خود، نزدیک شده است که نشانگر پیشرفت بزرگی در فناوری حمل ونقل شهری است.

AEROHT، یکی از زیرمجموعه های XPENG، یک دهه است که در حال توسعه خودروی پرنده خود بوده است و آزمایش های موفقیت آمیز اخیر پرواز در ارتفاع پایین در منطقه تجاری شلوغ مرکزی گوانگژو، پیشرفت آن را نشان می دهد. مدیرعامل این شرکت، هی شیائوپنگ، در سخنرانی خود در Auto China ۲۰۲۴ بر پتانسیل تحول آفرین سفر هوایی در ارتفاع پایین تاکید کرد و تأثیر عمیق آن را بر زندگی روزمره شهری برجسته کرد.

خودروی پرنده آتی AEROHT که قرار است در سه ماهه چهارم سال جاری پیش سفارش های آن آغاز شود، نوید یک وسیله نقلیه برقی دو حالته برای نشست و برخاست عمودی (eVTOL) را می دهد که قادر به انتقال یکپارچه بین سفرهای زمینی و هوایی است. در حالی که تاریخ دقیق عرضه و جزئیات قیمت هنوز فاش نشده است، افراد داخلی محدوده قیمتی را در حدود ۱ میلیون یوان (۱۳۸۰۰۰ دلار) پیش بینی می کنند و برنامه هایی برای کاهش بیشتر هزینه در خط تولید وجود دارد.

محدوده کاری XPENG فراتر از خودروهای پرنده است و بخش روباتیک آن بر ایجاد ربات هایی برای کارهای خانگی و تعامل انسانی متمرکز است. این رویکرد چند وجهی بر تعهد XPENG به نوآوری در بخش های مختلف تأکید می کند و موقعیت آن را به عنوان یک پیشگام در فناوری های پیشرفته مستحکم می کند.

در زمینه وسیع تر، شرکت های چینی مانند XPENG و AEROHT در حال پیشروی تجاری سازی خودروهای پرنده در سطح جهانی هستند و از تخصص بی نظیر چین در فناوری های EV استفاده می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آسمان قم بارانی می‌شود
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • پیش بینی بارش های رگباری برای آسمان زنجان
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • وضعیت جوی قم در ۲۴ ساعت آینده
  • تاپ شات؛ روزی که آسمان انگلیس با شاهکار ژوزه مورینیو آبی شد
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • چرخ اقتصاد و تولید کشور با دست‌های توانمند کارگران می‌چرخد