Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بهمن هاشمی سال ۱۳۷۱ به‌عنوان گزارشگر کار خودش را در صداوسیما آغاز کرد. بخش‌هایی از گفتگو با این مجری پیشکسوت را مرور می‌کنیم.

در همین حال که بسیاری از مجریان و گویندگان قدیمی به موضوع دستمزدها انتقاد دارند و به‌قولی روزمزدند، برخی از تهیه‌کنندگان و اسپانسرها به‌سراغ مجریان کارنابلدی می‌روند که صرفاً چهره دارند یا بازیگرند، چرا این شرایط اتفاق افتاده است؟

انتخاب مجریان و گویندگان سلیقه‌ای است؛ امروز هاشمی را می‌پسندند و فردا به‌سراغِ شخص دیگری می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط اعتقاد دارم که پیشکسوتان این عرصه‌ها را فراموش نکنند.

من اعتقادم بر این است که می‌توانیم کنار گوینده‌ها و مجری‌های قدیمی مثل دوبله آن‌قدر بایستیم کار را به حرفه خودمان دربیاوریم، این اعتقاد دوبلاژ است و اعتقاد و سیاست درستی هم دارد. مجری جدید ایرادی ندارد کنار مجری قدیمی باشد، دیده شود و آموزش ببیند.

به‌نظر من بخش عمده‌ای از مشکلات کشورمان به دشمنی‌های آمریکا برمی‌گردد؛ چون نخواستیم باج بدهیم و خواستیم روی پای خودمان بایستیم، تورم و تحریم داشتیم و همه‌چیز دست به دست هم داده است که سهولت امروز در هیچ کدام از عرصه‌های کاری‌مان نباشد. کسی دوست ندارد برنامه‌اش بد شود و مجری جدید باید باشد و به او فرصت بدهیم استعدادهایش را نشان دهد.

این را باید از دست‌اندرکاران پرسید که چرا از مجری قدیمی و مجری جدید کنار هم استفاده نمی‌کنند، وقتی از تجارب ارزشمند پیشکسوتان برای تعالی جوانان استفاده شود اجرایشان هم بی‌نقص‌تر و بهتر خواهد شد.

یکی از نکاتی که بسیاری درباره آن صحبت می‌کنند غرور ملی بهمن هاشمی است، این غرور ملی از کجا می‌آید؟

من همه‌جا با صدای بلند گفته‌ام من ایرانی‌ام و هر موقع به کشورهای خارجی رفته‌ام بعد از چند ساعت دلم برای کشورم تنگ شده است، چون اینجا محبت و مهر و مهربانی را از مردم دیده‌ام و می‌بینم، شاید بسیاری با حرف من مخالف باشند اما همیشه گفته‌ام آن‌قدر باید زبان‌های مختلف را خوب یاد گرفت که به دنیا بفهمانیم ما چه‌کسی هستیم و چه ایده‌هایی داریم، در سفرهای خارجی این مهر و صمیمیت ایرانی‌ها را پیدا نکرده‌ام.

پس چرا برخی از دوبلورها به شبکه جم رفتند و برخی از هنرمندان دیگر هم از ایران رفتند؛ به این نکته فکر کردند می‌روند و برایشان اتفاقات بهتری خواهد افتاد؟

باورش این است که به جای بهتری می‌رود، شاید برود و بعداً پشیمان هم بشود؛ شاید همه پشیمان هم باشند اما آن زمان برگشتن کار سختی شده است، چرا انسان کند کاری که باز آرد پشیمانی!

کجا افتخار کردید که ایرانی هستید؟

همه لحظات زندگی‌ام، هیچ جای دنیا به‌اندازه ایران به من خوش نمی‌گذرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بهمن هاشمی مهاجرت هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صبح ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در آیین افتتاحیه اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران که در سالن همایش های بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برای من بسیار جای خوشبختی و خوشحالی است که اولین برنامه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان فرهیختگان برگزار میشود و باعث افتخار ماست که میزبان شما هستیم.

بیشتر بخوانید: تولید ماهانه ۲۵ هزار گیاه زینتی در سرای نوآوری کشت‌بافت رفسنجان

وی ادامه داد: افتخار دیگر ما در دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی از پیشکسوتان عرصه پیوند عضو به ویژه پیوند کلیه است که امیدوارم همواره ادامه داشته باشد و توسعه پیدا کند و هر روز شاهد پیوندهای موفق بیشتر در کشور باشیم.

در ادامه این مراسم استاد ناصر سیم فروش رئیس انجمن علمی پیوند کلیه ایران نیز گفت: خداراشاکرم که بعد از گذشت ده سال و انجام ۵۰هزار پیوند کلیه در کشور، انجمن علمی پیوند کلیه ایران به عنوان انجمنی که هدف آن ارتقا علم پیوند کلیه است و دستاورد خوبی برای نجات جان بیماران خواهد بود؛ شکل گرفت.

انجام اولین پیوند کلیه ایران در سال ۱۳۴۷

وی ادامه داد: پیوند کلیه در کشور ما سبقه قدیمی دارد و این آوازه در دنیا و خاورمیانه تاریخ روشنی دارد و دکتر سنادی زاده که حدود ۶۰سال پیش اولین پیوند کلیه را انجام دادند در زمانی که کسی در خاورمیانه چیزی از پیوند کلیه نمی دانست.

سیم فروش خاطرنشان کرد: اما وقفه ای بعد از انجام اولین پیوند کلیه در کشور رخ داد و بعد از انقلاب اسلامی، پیوند کلیه از یک عمل لوکس و تجملی به عمل روزمره تبدیل شد.

وی افزود: در بیمارستان لبافی نژاد شروع آموزش را در کنار عمل پیوند کلیه در نظر گرفتیم که نتیجه کار را شما امروز می بینید.

سیم فروش اضافه کرد: با این آموزش ها پزشکان توانمندی چون دکتر تقی زاده افشاری دیگر پیشکسوت عرصه پیوند تربیت شدند که بیش از سه هزار عمل پیوند کلیه انجام داده اند.

وی تصریح کرد: پیوند کلیه در دنیا مورد توجه زیادی است و امروز در پیوند از مرگ مغزی ایران در خاورمیانه اول است. چرا این اتفاق افتاده است؟ به خاطر بستری که در پیوند زنده در کشور ما ایجاد شد.

رئیس انجمن علمی پیوند کلیه ایران خاطرنشان کرد: خداراشاکرم که انجمن علمی پیوند کلیه ایران ایجاد شده و در طول این سالها کار تیمی پیشرفت کرده و تجربیات هم بیشتر شده است در صورتی که اوائل که کار را شروع کردیم، دشواری های بسیاری داشتیم.

سیم فروش افزود: در شهر کوچکی مثل بابل بیش از هزار پیوند کلیه انجام می‌شود و امیدوارم روزی برسد که به چنان پیشرفتی دست پیدا کنیم که هیچ مریض دیالیزی نداشته باشیم.

پزشکان کشور برای نشان دادن توانایی‌های ایران مقاله تولید کنند

وی بیان کرد: امروز از سه قله ای که این درخت را در کشور کاشتند تقدیر میکنیم. امروز با وجود اینکه ایران بیشترین پیوند کلیه را در خاورمیانه انجام میدهد اما متاسفانه کمترین حضور را در انجمن علمی پیوند کلیه خاورمیانه دارد.

وی تصریح کرد: از همکاران میخواهیم مقالات خود را منتشر کنید اگر میخواهید بمانید و تجربه کشورمان را به دنیا نشان دهید.

گفتنی است در پایان این مراسم سه تن از پزشکان سرآمد و پیشکسوت عرصه پیوند کلیه کشور: دکتر محبوب لسان پزشکی ، دکتر محمد سنادی زاده و دکتر علی تقی زاده افشاری مورد تجلیل قرار گرفتند و از سالها تلاش و مجاهدت آنان در عرصه پیوند کلیه کشور تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1228311 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • زمان برگزاری مراسم یادبود پیشکسوت فقید بسکتبال
  • مراسم خاکسپاری پیشکسوت بسکتبال برگزار شد
  • دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده! | صدای مجری هم درآمد
  • بازیگر جنجالی تلویزیون ایران بطور قانونی مهاجرت کرد
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • هنرمندانی که از غزل رهبر معظم انقلاب استقبال کردند
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان