Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با مثبت ارزیابی کردن تحولات سامانه توزیع فرآورده‌های نفتی کشور در سال‌های اخیر به‌منظور الکترونیکی کردن سامانه توزیع گفت: تنها با اجرای طرح پیمایش در ناوگان حمل‌ونقل گازوئیل‌سوز کشور از سال 94، در مصرف روزانه 20 میلیون لیتر نفت‌گاز در کشور صرفه‌جویی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کرامت ویس‌کرمی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار شانا در حاشیه بیست‌وپنجمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: هم‌اکنون به‌طور میانگین روزانه 50 میلیون لیتر نفت‌گاز در کشور مصرف می‌شود و اگر طرح پیمایش در کشور اجرایی نشده بود، امروز این رقم به روزانه حداقل 70 میلیون لیتر می‌رسید.
وی افزود: طرح پیمایش به‌منظور تعیین سهمیه موردنیاز ناوگان حمل‌ونقل سنگین کشور از مهرماه 94 اجرایی شد که نقش بسیار مؤثری در زمینه مهار افزایش مصرف نفت‌گاز در کشور داشت.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: همراه با ارتقای کیفیت فرآورده‌های نفتی و الزامات توزیع سوخت پاک در حوزه صنایع پالایشی در سال‌های اخیر دستاوردهای خوبی در زمینه افزایش کیفیت و کمیت فرآورده‌های نفتی در کشور رقم خود و مجموعه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز بر مبنای الزام‌های قانونی و مصوبه‌های بالادستی هیئت وزیران، براساس اولویت‌بندی‌ها سوخت پاک و باکیفیت را در کشور توزیع می‌کند.
ویس‌کرمی با اشاره به لزوم اجرایی شدن بحث بهینه‌سازی مصرف سوخت و مهار مصرف فرآورده‌های نفتی در کشور به‌صورت هم‌زمان با افزایش کمیت و کیفیت تولید فرآورده گفت: با دستاوردهای مثبتی که در حوزه تولید گاز و گازرسانی در کشور و نیز الکترونیکی شدن توزیع انواع سوخت در چند سال گذشته رقم خورد، خوشبختانه مصرف انواع فرآورده در کشور به طرز خیره‌کننده‌ای مهار شد.
وی سامانه هوشمند سوخت کشور را از دیگر پروژه‌های تأثیرگذار در حوزه مهار مصرف بنزین در کشور عنوان کرد و گفت: با آغاز به‌کار این سامانه در سال 86 و روزآمد کردن و نگهداشت آن در سال 92 و پس از آن در سال 98 با اجرایی شدن دوباره طرح سهمیه‌بندی بنزین، مصرف فرآورده بنزین در کشور به نحو قابل ملاحظه‌ای کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: در حوزه سی‌ان‌جی (گاز طبیعی فشرده) در کشور نیز سیاست ما افزایش سهم آن در سبد سوخت خودروهاست که به این منظور طرح‌های تشویقی در کشور اجرایی می‌شود.
ویس‌کرمی با اشاره به فعالیت نزدیک به 2 هزار و 500 تجهیز سی‌ان‌جی در کشور گفت: هم‌اکنون ظرفیت حداقل روزانه 35 میلیون مترمکعب سی‌ان‌جی در کشور وجود دارد که این رقم هم‌اکنون حدود 23 میلیون مترمکعب است و امیدواریم در آینده بتوانیم این رقم را افزایش دهیم و به سمت استفاده هرچه بیشتر این سوخت پاک به جای بنزین حرکت کنیم.
وی طرح تبدیل خودروهای عمومی تک‌سوز به دوگانه‌سوز را از مهم‌ترین پروژه‌ها برای افزایش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت خودروها عنوان کرد و گفت: امیدواریم با اجرای کامل این طرح در بازه زمانی یک تا حداکثر دو سال آینده، شاهد کاهش بیش از پیش مصرف بنزین در کشور و بهره‌مندی از مزایای زیست‌محیطی استفاده از سوخت پاک سی‌ان‌جی باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش گفت: تاکنون در قالب این مصوبه 70 هزار خودرو به دوگانه‌سوز تبدیل شده‌اند و حدود 30 هزار خودرو نیز در نوبت تبدیل هستند.
ویس‌کرمی تصریح کرد: در قالب این مصوبه 200 هزار خودرو مسافربر شخصی از جمله آژانس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی نیز به گازسوز تبدیل می‌شوند.
به گزارش شانا، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با سرمایه انسانی توانمند خود (16 حدود هزار نفر سرمایه انسانی)، 80 انبار ذخیره‌سازی سوخت، بیش از 50 مرکز سوخت‌گیری هواپیمایی و بیش از 6 هزار جایگاه عرضه سوخت مایع و سی‌ان‌جی و ناوگان عظیم حمل‌ونقل فرآورده‌های نفتی جاده‌ای، ریلی و دریایی کار توزیع سوخت در کشور را انجام می‌دهد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مدیرعامل شرکت ملی پخش ویس کرمی سوخت پاک سی ان جی نفت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟

این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

راشا تودی در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این موضوع در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است