Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره توقیف نفت‌کش ایران در اندونزی، گفت: ما منتظر دریافت اطلاعات بیشتری از سوی دولت اندونزی هستیم چرا که برخی اطلاعات ضدونقیض در این باره دریافت کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در نشست خبری اعلام کرد: با تلاش‌ها و هماهنگی‌های صورت گرفته، امروز گفتگوی برخط رئیس مجلس شورای اسلامی با رئیس کنگره خلق چین انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امروز نخستین روز سفر محمد جواد ظریف به منطقه است و وی شب گذشته وارد باکو شد و در ادامه به دیگر کشورهای منطقه سفر خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره رایزنی وزیر امور خارجه با همتای ایرلندی در روزهای اخیر، اظهار داشت: مهمترین تصمیم در این گفتگو، اظهار تمایل طرف ایرلندی برای بازگشایی سفارتشان در ایران بود.

خطیب زاده تصریح کرد: همچنین وزیر امور خارجه با همتای ترکیه‌ای تلفنی درباره همکاری‌های دوجانبه صحبت کرد و در همان روز هم ایران برخی از مقامات سابق دولت آمریکا را در لیست تحریمی قرار داد.

اتفاق جدیدی درباره «برجام» شاهد نبودیم

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر تحریم‌ها لغو شود ایران چه اقداماتی انجام می‌دهد، گفت: هنوز شاهد هیچ اتفاق جدیدی نبودیم. موضع ما همان موضعی است که قبلاً گفتیم و ما باید شاهد رفع تحریم‌ها و اجرای برجام از سوی آمریکا و طرف‌های دیگر حاضر در برجام باشیم و تا موقعی که این اتفاق نیفتد و به طور موثر رفع تحریم‌ها اتفاق نیفتد، هیچ اتفاقی از طرف جمهوری اسلامی ایران نمی‌افتد.

خطیب زاده بیان کرد: اگر طرف مقابل به تعهدات خود بازگردد و تحریم‌های ایران را تماماً بر دارد، اقدامات کاهش تعهدات ایران در برجام کاملاً برگشت پذیر است اما تا آن موقع ما منتظر اقدام خواهیم بود و ما تاکنون صحبت زیاد شنیدیم و الان وقت عمل است.

منتظر اطلاعات درباره توقیف کشتی ایرانی هستیم

وی درباره توقیف نفت‌کش ایران در اندونزی، تصریح کرد: ما منتظر دریافت اطلاعات بیشتری از سوی دولت اندونزی هستیم چرا که برخی اطلاعات ضد و نقیض در این باره دریافت کردیم البته این موضوع فنی است و در کشتیرانی این موضوعات همواره وجود داشته است. همچنین سفارت ما در اندونزی و وزارت امور خارجه در حال پیگیری این موضوع هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و عربستان سعودی، گفت: موضع ما درباره همسایگانمان یکسان است و زمانی که رئیس جمهور ایران طرح صلح هرمز را طی نامه‌ای به کشورهای حوزه خلیج فارس ارسال کرد، موضع ما کاملاً روشن بود و ما نشان دادیم که به دنبال ایجاد یک ساز و کار منطقه‌ای و در چارچوب همکاری در منطقه هستیم و سیاست ما عوض نشده است.

پیام ایران به سعودی‌ها

خطیب زاده گفت: در صورتی که عربستان سعودی از چرخه باطل خشونت و نادیده گرفتن امنیت منطقه‌ای و همکاری با قدرت‌های فرامنطقه‌ای فاصله بگیرد و اگر این تغییر نگرش در رفتار عربستان مشاهده شود، آغوش ایران از ابتدا باز بوده اما ما نمی‌توانیم هر روز شاهد بمباران در یمن باشیم.

وی در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه عربستان مبنی بر اینکه ایران به پیام صلح ما جواب نداده است، گفت: ما به دنبال سازوکار منطقه‌ای، بومی و یک چارچوب همکاری هستیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه نمی‌توانیم شاهد این باشیم که بمباران روزانه در یمن ادامه دارد اما صحبت از صلح در یمن شود، تاکید کرد: از سویی در روزهای آخر «ترامپ» یکی از گروه‌های یمنی را در لیست خودخوانده تروریسم آمریکا قرار می‌دهند اما در عین حال، صحبت می‌شود که ریاض آماده حل و فصل مسائل منطقه‌ای است. یک شجاعت در طرف سعودی و تغییر گفتمان نیاز است.

خطیب زاده در ادامه این نشست، با بیان اینکه تا موقعی که رفع تحریم‌ها را به طور موثر و پایبندی طرف مقابل به قطعنامه ۲۲۳۱ را نبینیم، اقدامی نخواهیم کرد و خیلی به گفته‌ها توجه نمی‌کنیم، اظهار داشت: دولت جدید ایالات متحده باید نشان دهد که رویکرد متفاوتی با دولت قبلی دارد.

وی با بیان اینکه موضع ما کاملاً روشن است، باردیگر تاکید کرد: ایالات متحده آمریکا باید به تعهدات خود در ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ عمل کند.

همکاری ایران با آژانس متوقف نمی‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نیز گفت: تکلیف مجلس در قانون لغو تحریم‌ها روشن است و اگر اروپایی‌ها به تعهدات خود و آمریکا به تعهداتش ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ عمل نکند، طبیعتاً ایران باید نظارت‌های فراپادمانی و پروتکل الحاقی را متوقف کند.

خطیب زاده تصریح کرد: ایران به صورت داوطلبانه پذیرفته است که پروتکل الحاقی را اجرا کند که می‌توانیم آن را متوقف کنیم اما همکاری ایران با آژانس متوقف نخواهد شد و به معنای اخراج بازرسان آژانس نیست.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتخاب مقامات جدید آمریکا از سوی «بایدن»، گفت: بنده درباره مباحث داخلی ایالات متحده آمریکا موضع‌گیری نمی‌کنم.

دیپلماسی اقتصادی فقط به وزارت خارجه مربوط نمی‌شود

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چرا وزارت امور خارجه در امور دیپلماسی اقتصادی موفق نبوده است؟، تصریح کرد: دیپلماسی اقتصادی فقط به وزارت امورخارجه مربوط نمی‌شود و نهادها و ارگان‌هایی که مسئولیت مستقیم در حوزه تجارت، سرمایه‌گذاری، بازرگانی و مراودات دارند، اختیاراتی دارند که اختیارات آنان دست وزارت امور خارجه نیست، وزارت خارجه مسئولیت هماهنگی و تسهیل امور آنها را دارد و در بسیاری از موارد فقط وقتی سراغ ما می‌آمدند که به مشکل برمی خوردند.

خطیب زاده همچنین با بیان اینکه ما در سطوح مختلف رابطه نزدیکی با عراق داریم اما موانعی هم وجود دارد که باید با روابط نزدیکی که داریم، موانع را حل و فصل کنیم، افزود: مراودات و رایزنی‌های ما در حوزه مراودات تجاری و در حوزه‌هایی همچون راه‌آهن شلمچه است و فکر می‌کنیم که مسیر به درستی پیش می‌رود تا ما به رایزنی‌های بسیار نزدیکی با دوستان خود در عراق برسیم.

وی در عین حال تاکید کرد: ما با همسایگان خود در خلیج فارس و شرق ارتباطات گسترده‌ای داریم و باید به کاهش فشار حداکثری ارج گذاشت.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اظهار داشت: برخی از طرف‌های ما در برجام تصور می‌کنند که می‌توانند با برخی از اظهارات خود حافظه تاریخی را پاک کنند اما این تصور آنان ساده انگارانه است. تاریخ خودش حرف خودش را خواهد زد. اروپا بعد از خروج آمریکا از برجام تعهداتی داد و هیچکدام را انجام نداد.

خطیب زاده در پاسخ سوالی درباره پیگیری شهادت سردار سلیمانی، گفت: موضوع شهادت حاج قاسم سلیمانی در چند سطح پیگیری می‌شود که یک سطح بعد حقوقی داخلی است که در محاکم صالحه ایران در حال پیگیری است و پیگیری‌های دوجانبه با دولت عراق هم در حال انجام است.

وی اضافه کرد: همچنین درخواست ما از عراق به عنوان کشوری که این ترور در خاک عراق اتفاق افتاد، آن است که این موضوع را پیگیری کنند و در هیچ ملاقاتی نیست که ما این موضوع را مطالبه نکنیم.

اجازه نمی‌دهیم داعش بار دیگر خود را سازماندهی کند

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اتفاق تروریستی روزهای اخیر در عراق، اظهار داشت: ما با مردم عراق پیوستگی‌های عمیق و تاریخی و چندلایه داریم. درد و رنج مردم عراق، درد و رنج ماست و اتفاق تروریستی روزهای اخیر در عراق ما را متاثر کرد و این اتفاق نشان دهنده چهره کریه تروریسم است که برخی فکر می‌کنند می‌توانند از آن بهره‌برداری کنند.

خطیب‌زاده با بیان اینکه تروریسم ریشه در افراطی‌گری‌های فکری و سازمانی دارد، تصریح کرد: دست برخی عناصر در این اقدامات دیده شده است و به نظر می‌رسد طرف سومی است که با آشفته کردن وضعیت منطقه از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرد و به قول وزیر امور خارجه کشورمان به دنبال این است که با خون آمریکایی‌ها به نیات خود برسند.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در کنار متحدین خود اجازه نمی‌دهد بار دیگر داعش در عراق و کشورهای دیگر خود را سازماندهی کند.

اروپایی‌ها به جای فرافکنی به اجرای موثر تعهداتشان برگردند

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی درباره عدم اجرایی شدن توافقات میان ایران و عراق هم، گفت: با عراق در سطوح مختلف روابط بسیار نزدیکی داریم اما برخی از موضوعات بعد از توافق رئیس‌جمهور ایران و نخست وزیر عراق هنوز اجرایی نشده است اما رایزنی نزدیکی با دوستان عراقی داریم که امیدواریم به مفاهمه نزدیک شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره اظهارات یکی از مقامات ارشد آلمانی مبنی بر اینکه ایران مسئول عدم موفقیت «اینستکس» است، گفت: اینستکس درست شد برای آنکه تحریم‌های یکجانبه، فراسرزمینی و غیرقانونی ایالات متحده را بی‌اثر کند. اینستکس درست نشد که در ذیل تحریم‌ها، مراودات در بعضی از حوزه‌ها به شکل محدود انجام شود، «اینستکس» درست نشد تا خودشان هم منابع مالی‌شان را تامین نکنند و «اینستکس» درست نشد که به جای استفاده از آن به کانال مالی سوئیس روی بیاورند.

خطیب زاده افزود: اینستکس درست نشد که طرف‌های مقابل برای فرار از مسئولیت، پشت این لیست پنهان شوند و اگر قرار به عدم اجرای تعهدات باشد، ما می‌توانیم لیست بلندی را مطرح کنیم.

وی اظهار داشت: حافظه تاریخی به دقت همه اینها را ثبت کرده است و آن‌ها به جای فرافکنی بهتر است که به اجرای موثر تعهداتشان بازگردند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: چند روز از مراسم تحلیف رئیس‌جمهور آمریکا می‌گذرد اما هنوز هیچ اقدامی از طرف اروپایی ندیدیم.

سفر «ظریف» به باکو نتایج مهمی به همراه خواهد داشت

خطیب زاده با اشاره به سفر ظریف به باکو، گفت: جمهوری آذربایجان یکی از همسایگان پراهمیت برای ایران است. این سفر قرار بود چند هفته قبل انجام شود که به دلیل بررسی بودجه در دولت به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه تفاهمات جدی و مهمی درباره مسائل مرزی، همکاری سیاسی، تجاری و اقتصادی با باکو انجام شده است، افزود: این سفر هم درباره مسائل دوجانبه است و از سوی دیگر برای آن است که مرحله گذار برای صلح را داشته باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: منطقه نیازمند مراودات دوجانبه و چند جانبه است و این سفر ماندگاری است و نتایج مهمی را به دنبال خواهد داشت.

برای پرداخت بدهی به سازمان ملل باید مسیر امنی طراحی شود

خطیب زاده در پاسخ به سوالی درباره پرداخت بدهی ایران به سازمان ملل متحد، گفت: بدهی ما به سازمان ملل متحد به دلیل آمادگی ما نبوده است، بلکه منابع تخصیص داده و کانال هم در نظر گرفته شده اما آمریکا موانعی برای برداشت ایجاد کرده بود.

وی اظهار داشت: هرگاه سازمان ملل بردارد، می‌تواند آن در اختیار بگیرد و ما در حال رایزنی با دبیرخانه سازمان ملل هستیم تا مسیر امنی طراحی شود و سازمان ملل متحد این پول را در اختیار بگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: اینکه دولت آمریکا از مسیر قبلی بازگردد، به خودشان ربط دارد، اما ما اقدامات آن‌ها را رصد می‌کنیم. ما به چند اقدام پراکنده نگاه نمی‌کنیم بلکه اقدامات موثر و جدی تعهدات آنان را در نظر می‌گیریم که در چند سال اخیر انجام نشده است.

نشست بعدی کمیسیون مشترک اوایل اسفندماه برگزار می‌شود

خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی درباره جلسه بعدی کمیسیون مشترک برجام، گفت: فکر می‌کنم اوایل اسفند ماه جلسه بعدی کمیسیون مشترک برگزار شود.

وی تاکید کرد: اینکه آمریکا تا زمان نشست بعدی کمیسیون مشترک چه جایگاهی داشته باشد، به خودشان ارتباط دارد اما آمریکا نمی‌تواند هر کاری دلش خواست، انجام دهد و فردا به شرایط سابق بازگردد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه این آخرین شانس اروپایی‌هاست که به تعهداتشان بازگردند و برجام را حفظ کنند، تصریح کرد: آمریکایی‌ها باید بدانند که ما کلمه به کلمه قانون مجلس مبنی بر اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را اجرا می‌کنیم و طراحی‌های خود را منوط به طرف مقابل نمی‌کنیم.

خطیب زاده با اشاره به اینکه اجرای تعهدات به این معناست که ایران بتواند به راحتی نفت خود را بفروشد و پولش بازگردد، اظهار داشت: هرگاه طرف مقابل گام‌های خود را اصلاح کند، ما نیز اقدامات خود از جمله غنی سازی ۲۰ درصد را اصلاح می‌کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت بدهی ایران از کره جنوبی، اظهار داشت: هیچ اتفاقی درباره بدهی ایران رخ نداده و منتظر راه‌حل‌هایی هستیم که طرف کره‌ای در سفر به ایران اعلام کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بیان کرد: انتظار داریم این راه‌حل‌ها عملیاتی شود اما متاسفانه با سرعت مدنظر ما کار جلو نمی‌رود.

خطیب زاده در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه با بهبود روابط ایران با غرب، ایران از روسیه و چین فاصله گرفته است، گفت: پیش‌فرض سوال شما اشتباه است.

وی متذکر شد: ما از سال‌های ریاست جمهوری رئیس دولت اصلاحات نگاه به شرق را پیگیری کردیم و این سیاست نگاه به شرق برخاسته از شناخت است و برخاسته از الزام بین‌المللی صرف نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: شرق سیاسی و شرق اقتصادی در حال برآمدن و رشد است و این برآمدن در مقابل هیچ جبهه دیگری نیست و شناخت از دنیای پساغربی است.

خطیب زاده اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای اینکه از برخی برداشت‌های نادرست فاصله بگیرد، نقشه راه‌های راهبردی را طراحی کرده است و نقشه راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین برای این است که از بالا و پایین رفتن‌های روزمره فاصله بگیریم.

در سیاست خود اقمار هیچکس نمی‌شویم

وی افزود: ما در سیاست خود اقمار هیچ کسی نمی‌شویم و بالاترین دستاورد جمهوری اسلامی ایران استقلال، آزادی و معرفی راه سوم به جهان است و در روزهای پیش رو شاهد گسترش روابط با شرق خواهیم بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: ظریف بیش از چند ده بار به مسکو رفته است و خوب است که تعداد سفرهای وی به منطقه و آسیا را با سفرهایی که به غرب رفته است، مقایسه کنید.

بازگشت به «برجام» باید متعهدانه و مسئولانه باشد

خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی درباره نحوه بازگشت آمریکا به برجام، بیان کرد: اینکه دولتی روزی به دلایلی دلش نمی‌خواهد و از توافقی که ذیل قطعنامه شورای امنیت است، خارج شود و بعد بگوید که برمی‌گردم، این شدنی نیست.

وی با بیان اینکه نباید اجازه داد کسی به دلخواه خود از بندها استفاده کند و کل برجام را زیر سوال ببرد، اظهار داشت: آنچه ایران می‌گوید مبنای حقوقی دارد و بازگشت به برجام باید متعهدانه و با پذیرش مسئولیت باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره فشارهای اقتصادی آمریکا، گفت: آمریکا با هدف فروپاشی اقتصاد ایران و قطع روابط ایران با کشورهای مختلف این فشارها را وارد می‌کند.

خطیب زاده یادآور شد: زمانی که کرونا وارد ایران شد، اولین اظهارات مقامات آمریکایی این بود که کرونا کاری را که ما نتوانستیم در بستن مرزها و مراودات انجام دهیم، انجام داد.

وی تصریح کرد: خوب است که نگاهی به حجم همکاری‌های ما با همسایگان در یک سال گذشته بیاندازید. آیا این مراودات «الابختکی» انجام می‌شود؟

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: از بی انصافی باید فاصله گرفت و به کاری که کل جمهوری اسلامی در راستای بی اثر کردن این فشار حداکثری به ویژه در حوزه اقتصادی انجام داده است، ارج گذاشت.

خطیب زاده تاکید کرد: تجار ما محصولات خود را با سختی فراوان صادر می‌کنند و نفت را به فروش می‌رسانند که این مسائل نشان می‌دهد که وزارت امور خارجه بیش از مسئولیت و اختیارات خود، موفق عمل کرده است.

وی درباره اقدامات وزارت امور خارجه درباره پنج نفر از اتباع ایرانی که هفته گذشته در خاک ترکیه و در بهمن گرفتار شدند، گفت: اگر هلال احمر درخواستی از وزارت امور خارجه داشته باشد، حتماً انجام می‌شود.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اندونزي وزارت امور خارجه سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی سخنگوی وزارت امور خارجه درباره پاسخ به سوالی درباره سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران بعدی کمیسیون مشترک خطیب زاده در پاسخ وزیر امور خارجه ایالات متحده سازمان ملل طرف مقابل تحریم ها درست نشد منطقه ای موضع ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

وزارت امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو نفر و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

بر اساس این بیانیه سید محسن وهاب زاده مقدم، عباس عبدی، شرکت دانش‌بنیان شرق، پیشرو صنعت آسمان شریف، الوند موتور و موج گستر آسمان پرواز تحریم شده‌اند.

در این بیانیه ادعا شده است که دو فرد تحریم شده، «مدیران شبکه‌ای از شرکت‌های ایرانی هستند که در تولید پهپاد فعالیت می‌کنند» و با رئیس سازمان جهاد خودکفایی و تحقیقات نیروی هوافضای سپاه پاسداران مرتبط هستند.

طبق اعلام وزارت امور خارجه انگلیس دارایی‌های افراد و نهاد‌های تحریم شده در این کشور مسدود و شرکت‌ها و شهروندان انگلیسی از مراوده مالی با آنان ممنوع شدند. همچنین اشخاص حقیقی تحریم شده حق سفر به انگلیس را نداشته و ورود یا گذر آنها به این کشور ممنوع است.

انگلیس همچنین ممنوعیت‌های جدیدی را علیه صادرات قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران اعلام کرده است. وزارت امور خارجه انگلیس در این بیانیه ادعا کرد که این اقدامات دسترسی ایران برای توسعه این تسلیحات را محدود می‌کند.

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم در تداوم فضاسازی‌ها علیه عملیات وعده صادق ادعا کرد: «حمله خطرناک ایران به اسرائیل خطر تلفات هزاران غیرنظامی و تشدید تنش در منطقه را به همراه داشت. امروز بریتانیا و شرکای ما پیام روشنی ارسال کردند مبنی بر اینکه، ما کسانی را که مسئول رفتار بی‌ثبات کننده ایران هستند، پاسخگو خواهیم کرد.» وی مدعی شد که انگلیس به تشدید تحریم‌ها علیه توسعه و صادرات تسلیحات ایران ادامه خواهد داد.

انگلیس هفته پیش هم ۷ نفر و ۶ نهاد ایرانی را که در عملیات وعده صادق دست داشتند، به فهرست تحریم‌های خود اضافه و ادعا کرد: ایران باید از رفتار بی ملاحظه و غیرقانونی خود دست بردارد.

 ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است، اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیشتر تصریح کرد: ایران به اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک خود در دمشق پاسخی مشروع و قانونی داد و اعلام کرد که از نطر ما عملیات خاتمه یافته است، اما اگر رژیم صهیونیستی اقدام دیگری کند پاسخ سخت‌تری خواهیم داد.

وی بیان داشت: سیاست تحریم شکست خورده است، برای ما اذیت و آزار‌هایی دارد، اما برای تحریم کننده هم هیچ منفعتی نخواهد داشت و نتایج این اقدامات را دیده‌اند. آنهایی که از تحریم‌های فلج کننده صحبت می‌کردند امروز از پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های فناورانه حیرت کرده‌اند و باید از تجارب گذشته درس بگیرند.

منبع: ایرنا

tags # انگلیس ، ایران سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • آزادی کارکنان هندی کشتی توقیف شده توسط ایران
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می شوند
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند
  • خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات توافق شده آزاد می‌شوند
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • محکومیت تکرار تقاضای غیرقانونی قضات آرژانتینی درباره اتباع کشورمان
  • اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد