Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به حضور خیرین در حمایت از مراکز آموزش عالی گفت: لازم است که خیرین در بخش‌هایی مانند تجهیز آزمایشگاه‌ها ورود کنند که بتوانیم تحقیقات به روز شده‌ای را در دانشگاه‌ها داشته باشیم.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم افتتاح طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی باوجود همه‌ محدودیت‌های موجود اقدامات بسیار ارزشمندی در حوزه آموزش عالی اتفاق افتاده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
درست است که نقد‌ها پررنگ است؛ اما مردم به امید و شادی در جامعه نیاز دارند.

وی افزود: در این مدت ۴۰ سال در حوزه آموزش عالی، تمام نیاز‌های کشور را در آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص به کار گرفتیم و سالانه تعدادی از دانشجویان متخصص به کشور‌های دیگر بورس می‌شوند که امسال با وجود محدودیت‌ها ۱۰۰ نفر بورسیه شدند.
وزیر علوم اضافه کرد: دانشگاه‌ها ظرفیت تربیت نیروی متخصص را دارند. استاندارد‌های آموزش‌های ما استاندارد‌های بالایی است، نقد‌هایی می‌شود که برخی از فارغ التحصیلان نمی‌توانند وارد صنعت شوند؛ در صورتی که این مشکل آموزش ما نیست؛ بلکه باید صنعت به روز شود؛ چرا که همین فارغ التحصیلان در شرکت‌های دانش بنیان می‌درخشند. بخش اعظم جامعه ما تحصیلات دانشگاهی دارند و این مسئله به مروز زمان اثرات خود را در جامعه نشان خواهد داد.

غلامی خاطرنشان کرد: سال‌هاست که در حوزه پژوهش جزو ۲۰ کشور مطرح دنیا و از نظر تولید علم جزو مجامع بین المللی هستیم که این موفقیت نتیجه تلاش‌ها و دستاورد‌های جامعه علمی کشور است. خیلی از کشور‌ها باورشان نمی‌شد که ایران این رتبه را در رشته‌های علمی و تحقیقاتی داشته باشد.

وزیر علوم یادآور شد: در حوزه دستاورد‌های فناوری، ۴۵ پارک علم و فناوری داریم که ۳۷ پارک زیر نظر وزارت علوم، یک پارک زیر نظر معاونت علمی است و بقیه برای سایر وزارت خانه‌ها هستند که مستقیم از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری حمایت می‌شوند. ۲۰۰ مرکز رشد در دانشگاه ها فعال هستند که از ایده‌های جدید و شرکت‌های دانش بینان حمایت می‌کنند.
وی با اشاره به فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان افزود: ۶۰۰۰ شرکت دانش بنیان در مجموعه‌های آموزش عالی فعالیت می‌کنند که نمونه‌ای از فعالیت آن‌ها را در دوران محدودیت کرونا مشاهده کردید که آینده خوبی را حتما رقم خواهند زد. این مجموعه‌ دستاورد‌ها وظیفه آموزش عالی است که به مردم تقدیم شده است.

وزیر علوم با بیان اینکه آمدن خیرین در کنار این مجموعه حتما امید بخش و اثر بخش است، تصریح کرد: حمایت از دانشجویان و  تکریم آن‌ها با فراهم آوردن زمینه تحصیل حتما سرمایه گذاری ارزشمندی است. خیرین در زمینه‌های مختلف همچون رفاه دانشجویی، زیست دانشجویی و کمک به خرید تجهیزات آزمایشگاهی می توانند دانشگاه‌ها را حمایت کنند. در حال حاضر هر دانشگاهی یک مرکز آزمایشگاهی دارد که جای خوبی برای ورود خیرین است که بتوانیم تحقیقات به روز شده‌ای را داشته باشیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خیرین خیرین مدرسه ساز دانشگاه ها آموزش عالی وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور با بیان سخنانی در جلسه هیئت عمومی دیوان عالی اظهار کرد: در حال حاضر بحث حجاب و صیانت از آن در جامعه مطرح است و متأسفانه برخی از کسانی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

بیشتر بخوانید: طرح نور با قوت و تدبیر به کار خود ادامه می‌دهد

وی با تأکید بر اینکه علامت سؤال گذاشتن روی مسأله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، عنوان کرد: برخی می‌گویند آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین است و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث در باب موضوع حجاب مطالب بی‌شماری بیان شده است و این مسأله به قدری مورد تأکید است که در شب معراج پیامبر اسلام(ص) نیز به مسأله حجاب اشاره شده است.

وی با بیان اینکه در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، افزود: اصولاً ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، این انتظار وجود دارد که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم‌الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مسأله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است و تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند بایستی به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب در حال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بندوباری و روابط بدون قیدوشرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است. دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ دشمن روی این مسأله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند بدانند؛ این مردم با تقدیم 300 هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ لذا همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مسأله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تأکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان به خصوص در مسأله حجاب گفت: تأمین امنیت اخلاقی جامعه امری ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، می‌بایست با برنامه‌ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس دیوان عالی کشور در پایان با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب خاطرنشان کرد: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228297 برچسب‌ها حجاب

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • امروز، چهارشنبه آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسۀ کنکور
  • امروز؛ آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسه نوبت اول کنکور سراسری
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • وزیر کشور: اجرای حجاب یک دستور قانونی است/ بانوانی که در این زمینه دچار اهمال و غفلت باشند با تذکر باید به آن احترام گذارند؛ اگر توجه نکنند طبق قانون ورود می‌شود/ فراجا با ورود افراد آموزش دیده اقدام به اجرای طرح نور کرده است
  • بیش از ۷۲۰ هزار داوطلب کارت ورود به جلسه دریافت کردند
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!