Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد اسلامی امروز در مراسم تحویل ناوگان سواری کرایه اظهار داشت: خدا را شاکریم که امروز بخشی از طرح نوسازی ناوگان جاده‌ای کشور برگزار شد و تعدادی از نماینده رانندگان استانی در بخش ناوگان سواری کرایه به صورت نمادین کلید خودرو را تحویل گرفتند.

وی ادامه داد: الزامات کیفی و ایمنی در خودرو برای ما مهم است از سوی دیگر استاندارد راه ها و زیر ساخت جاده‌ها باید مناسب باشد و این برای ما مهم است به هر حال مردم باید سفرهای ایمن و باکیفیتی را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی افزود: در حوزه نوسازی و تولید ناوگان عقب‌ماندگی‌های سنگینی داشته و داریم که این اتفاقات متأثر از کمبود منابع و غیره بوده که رخ داده است اما ما در این سال‌ها با استفاده از توان حداکثری و استفاده بهینه از منابع نسبت به بهسازی و توسعه زیرساخت‌ها و ناوگان در همه مدل‌های حمل و نقلی اقدامات موثری داشته‌ایم.

اسلامی افزود: تا پایان دولت دوازدهم طول خطوط ریلی کشور ۵۰ درصد افزایش می یابد همچنین ۵۰ درصد به طول آزادراه های کشور افزوده می‌شود، همچنین بزرگراه ها از ۱۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر در ابتدای دولت یازدهم به ۲۲ هزار کیلومتر در پایان دولت دوازدهم افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه اتحادیه سواری کرایه پای کار ترین و منظم ترین اتحادیه در حوزه حمل و نقل جاده‌ای برون شهری است، گفت: متوسط سن ۲۸ هزار خودرو سواری کرایه، امروز ۱۱ سال است، سن فرسودگی ناوگان را ۱۰ سال در نظر گرفته اند و سواری کرایه کماکان جوانترین ناوگان است، اما نوسازی آن هم ضروری است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد یک هزار دستگاه ناوگان سواری کرایه نوسازی و تحویل متقاضیان خواهد شد.

اسلامی بیان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ۷۰ درصد مبلغ خودروها را تسهیلات از محل منابع خود می‌دهد.

وی اظهار کرد: استقبال مردم در سال‌های اخیر از ناوگان سواری کرایه به دلیل اعتماد سازی افزایش یافته است و این ناوگان سالانه ۴۸ میلیون مسافر در کشور جابه‌جا می‌کند.

وی گفت: امیدواریم خودرو با کیفیت و رفاه بیشتر برای رانندگان سواری کرایه فراهم شود

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: موضوع امروز ما در بحث ناوگان حمل و نقل مسافر، فرسودگی مینی‌بوس‌ها و ون ها است بالاترین فرسودگی را در مینی بوس و ون داریم، مردم از ناوگان نامناسب استفاده می‌کنند و ما خجالت‌زده مردم هستیم.

اسلامی با تأکید بر اینکه صنعت داخل باید به سمت تولید مینی بوس و ون با کیفیت برود، بیان کرد: تولید و نوسازی اتوبوس هم به تاخیر افتاده است و به سن فرسودگی هم نزدیک شده‌ایم.

* ۵۵ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال در جاده ها داریم

وی با تأکید بر اینکه در بخش بار نوسازی ناوگان حمل و نقل اهمیت بالایی دارد، گفت: ۵۵ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال در جاده ها داریم و در نوسازی کامیون ها کاهلی رخ داده است امام ما فشار حداکثری برای شرکت تولید کننده در راستای تحرک بیشتر خواهیم داشت و ارتقاء کیفیت ناوگان کامیونی و مصرف بهینه کامیون تولید داخل را دنبال می کنیم.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: شرکت های سازنده داخلی نباید فقط به فکر محاسبات اقتصادی برای هزینه و فایده باشند و این مناسب نیست.

اسلامی بیان کرد: هفته ای ۱۰ میلیون تن بار در کشور داده می‌شود و اگر رکود در اقتصاد داشتیم، چطور این میزان بار جابه‌جا می‌شوند؟ ما رشد ۷ درصدی جابه جایی کالا در روز را داریم.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی محمد اسلامی ون مینی بوس خجالت زده مردم هستیم ناوگان سواری کرایه وزیر راه و شهرسازی حمل و نقل جاده ها جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان، عباس شرفی با بیان اینکه حجم بار جابه‌جا شده در سال ۱۴۰۲ و در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزون بر هفت درصد افزایش داشته است، افزود: متناسب با این افزایش شاهد افزایش ۶ درصدی صدور بارنامه طی این مدت هستیم.

وی بیان کرد: عمده کالاهای جا به جا شده در این بازه زمانی شامل انواع بنزین، نفت گاز، محمولات معدنی، سیمان، شمش آهن، کیسه مواد، قطعات یدکی و کالاهای اساسی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان گفت: ۳۰ میلیون تن انواع کالا سال گذشته توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای استان در محورهای مختلف جا به جا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان اظهار کرد: ۲۳۱ شرکت حمل و نقل کالا در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که تقاضا داریم رانندگان قبل از اقدام به بارگیری و حین سفر قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را با دقت رعایت کنند تا مشکلی متوجه آنان نشود.

کد خبر 6097176

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • ۸ کشته در تصادف رانندگی جاده‌های فارس
  • آتش سوزی خودرو و فوت ۳ نفر در تونل 
  • خجالت بکشید!
  • ۵ سرنشین پراید در تصادف با کامیون در محور رستم جان باختند
  • ۵ سرنشین پراید در تصادف با کامیون در محور رستم جا باختند
  • کشته شدن سه نفر در برخورد پژو با کامیون
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!