Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا شرکت قند دزفول با ظرفیت تولید ۱۲ هزار تن شکر در زمینی به مساحت ۹۳ هکتار در حال ساخت است و در صورت تکمیل روزانه یکهزار و ۳۰۰ تن شکر تولید می‌کند.

بنا به گفته مدیرعامل این کارخانه، شرکت قند دزفول در ۲ پله طراحی شده و خط اصلی آن در پله دوم است؛ فول خط تولید این کارخانه از BMI آلمان به ارزش ۸۹ میلیون یورو تسهیلات ارزی از صندوق توسعه و یکهزار و ۶۰۰ میلیارد آورده ریالی وارد شرکت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی فرهمندپور روز دوشنبه در نشست هماهنگی برنامه‌های دهه مبارک فجر در سالن جلسات فرمانداری ویژه دزفول با اشاره به اقدامات انجام شده در این کارخانه گفت: خدمات و اشتغالزایی بخش خصوصی باید به اطلاع مردم برسند تا بارقه امید در دل آنها ایجاد شود.

وی افزود: فاز دوم کارخانه‌های دوده فام و خمیرمایه نیز عملیاتی می‌شود ضمن اینکه اقدامات خوبی برای راه اندازی شرکت تکین انجام شده است.

فرماندار ویژه دزفول با تاکید بر لزوم حفظ روحیه امید در جامعه گفت: مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول به خوبی از ظرفیت رسانه‌ها برای انعکاس فعالیت‌ها و خدمات انجام شده استفاده نکرده‌اند که انتظار می‌رود گزارش عملکرد، اقدامات شاخص و همچنین برنامه‌های آینده خود را اطلاع رسانی کنند. 

وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دیداری در این شهرستان ضعیف است، افزود: با توجه به درگیری مردم با کرونا میشد اقدامات بهتر و بیشتری به مناسبت‌های مختلف برای حفظ روحیه مردم انجام داد.

فرهمندپور با تاکید بر لزوم فضاسازی شهری به مناسبت دهه مبارک فجر ادامه داد: فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای اطلاع رسانی خدمات به مردم است.

به گزارش ایرنا، در این نشست کارگروه‌های دهه فجر در دزفول تشکیل شدند.

برچسب‌ها وزارت کشور دزفول خوزستان آلمان دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور دزفول خوزستان وزارت کشور دزفول خوزستان آلمان دهه فجر اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین نادر حقیقی، در جمع طلاب مدرسه علمیه حاجی آباد با اشاره به روایت از حضرت امیرالمومنین (ع) گفت: فرصت همان طوری که ابر می‌گذرد، به سرعت می‌گذرد؛ پس از فرصت‌های نیکو بهره ببرید. همانند این فرصت در روایت مذکور «فرصت سربازی امام زمان(عج) و فرصت جوانی است» که ما باید قدر آن را بدانیم و ارزش آن را بفهمیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین حقیقی با اشاره از هدف اولیه ورود طلبه به حوزه علمیه، این هدف را شناخت خداوند متعال، خودسازی و خدمت به خلق عنوان کرد.
 
وی با بیان اینکه طلبگی، شغل نیست و ما از به کاربردن این تعبیر، پرهیز و احتراز داریم، اضافه کرد: شغل در عرف انصراف به منبع و محل درآمد دارد، طلبگی مسیری برای پول در آوردن نیست، بلکه نقش ویژه‌ای است که روزی پیامبران به آن اهتمام داشتند. از طرف دیگر طلبگی کاری فوق‌العاده جدی است و باید برای آن سرمایه خاص وضع شود در حالی که شغل، زمینه‌ای برای مشغولیت و صرف وقت است.
 
مدیر حوزه علمیه هرمزگان تأکید کرد: پس آینده شغلی طلبه، تداوم کاری است که انبیاء انجام می‌دادند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند