Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان ‎رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از صدور مجوزهای لازم برای آغاز اجرای بزرگترین پروژه سرب و روی کشور در شهرستان راور با ظرفیت 30 هزار تن در فاز اول خبر داد و افزود: ظرف یک ماه آینده عملیات اجرایی این طرح در شهرستان راور با تولید 15 هزار تن روی و 15 هزار تن روی در فاز اول و همین مقدار در فاز دوم رقم خواهد خور

‎دکتر"محمدرضا پورابراهیمی" امروز ششم بهمن ماه در ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان راور با حضور معاون اقتصادی استاندار کرمان اظهار کرد: امروز زنجیره فعالیت فولاد راور در دو بخش ذوب و ریخته گری و تولید شمش و لوله های بدون درز با سرمایه گذاری افزون بر 1000 میلیارد تومان نهایی و عملیات اجرایی فاز نخست آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه طرح تولید آهن اسفنجی و تولید فولاد راور 22 بهمن ماه جاری به بهره برداری خواهد رسید.

‎وی ادامه داد: خطوط یک و دو این طرح با تولید 70 هزار تن و خط سوم نیز تا تابستان سال آینده به بهره برداری می رسد و همزمان با بهره برداری از این خطوط، عملیات اجرایی فازهای دوم تولید شمش و فرایند تولید چرخه کامل برای تولید لوله های بدون درز نیز با سرمایه گذاری بیش از 1000 میلیارد تومان امروز رسما آغاز شد.

‎پورابراهیمی از صدور مجوزهای لازم برای آغاز اجرای بزرگترین پروژه سرب و روی کشور در شهرستان راور با ظرفیت 30 هزار تن در فاز اول خبر داد و افزود: ظرف یک ماه آینده عملیات اجرایی این طرح در شهرستان راور با تولید 15 هزار تن روی و 15 هزار تن روی در فاز اول و همین مقدار در فاز دوم رقم خواهد خورد.

‎نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: این کارخانه به عنوان قطب اصلی تولید سرب و روی در منطقه خواهد بود و سرمایه گذار این طرح نیز جزو شرکت های اول تولید سرب و روی در کشور است که امروز در کارگروه اقتصاد مقاومتی راور مجوزهای احداث این کارخانه اخذ شد.

‎وی افزود: عملیات اجرایی طرح کارخانه تولید لاستیک ماشین های فوق سنگین و روکش لاستیک که به دلیل تغییرات نرخ ارز و محدودیت های ناشی از کرونا به تعویق افتاده بود، تمام مراحل مربوط به ابلاغ اعتبارات بانکی آن از طرف بانک صنعت و معدن و مجوزهای وزارت صمت امروز آغاز شد و تا پایان خرداد سال آینده مجموعه ساخت تجهیزات و سازه های این طرح به پایان می رسد که حدود 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری در این طرح انجام می شود و 800 نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کند.

‎پورابراهیمی با بیان اینکه اگر دو اتفاق در راور رقم بخورد می توان در این شهرستان های شمالی کرمان اشتغال خوبی ایجاد کرد افزود: ‎بخشی از معوقات بیمه ای حدود 1700 نفر از کارکنان و پرسنل زغالسنگ با مشکلاتی مواجه است که این موارد احصاء و با صندوق فولاد برای تامین منابع رایزنی شده و بخشی از ضوابط و مقررات نیز توسط سازمان تامین اجتماعی باید کارسازی و حل شود.

‎نماینده کرمان و راور در مجلس گفت: قرار است نشستی با رییس سازمان تامین اجتماعی و مدیران استان برای حل این مشکل با حضور مدیران صندوق فولاد هفته آینده در تهران برگزار شود.

‎وی در ادامه اظهار کرد: مجموعه بنیاد برکت در شهرستان راور تاکنون 1100 فقره تسهیلات پرداخت کرده که بخش زیادی به اشتغال و تولید منتهی شده است.

پورابراهیمی بیان کرد: طبق برنامه ای که اخیرا با ستاد اجرایی فرمان امام در تهران داشتیم قرار است تسهیلات به روش مشارکت مستقیم و ایجاد طرح های جدید اقتصادی در سال 1400 پرداخت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سرب و روی شهرستان راور عملیات اجرایی هزار تن روی فاز اول سرب و روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  مسروری فر گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده و محول شدن وظیفه نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، تامین و بسته بندی اقلام مصرفی خانوار به جهادکشاورزی در اولین روز شروع اجرای این طرح، از یک واحد تولیدی آرد بازدید شد.     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با اشاره به تاکیدات میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه صنایع پاک در شهرستان بیان کرد در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از یک واحد تولیدی آرد در میبد هستیم.    وی افزود: گندمکاران استان یزد بخصوص شهرستان میبد در سال زراعی جاری با توجه به طراحی و اجرای سیلو‌های کارخانه آرد دیگر نگرانی بابت تحویل گندم خود نخواهند داشت.      مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در پایان خاطرنشان کرد از ویژگی‌های این کارخانه قابلیت ذخیره سازی ۱۵ هزار تنی، تولید روزانه ۱۵۰تن آرد (پنج نوع آرد) و آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو برای کنترل و تولید محصول سالم واستاندارد است.   لازم بذکراست کلیه مراحل صدور مجوز تأسیس، پروانه بهره برداری این واحد تولیدی آرد پرداخت تسهیلات توسط جهادکشاورزی صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • اجرای پروژه لاینینگ 6500 متری در آمل
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود