Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، «نسیم توکل» عضو اتاق بازرگانی تهران و مدیرعامل این مرکز در مراسم رونمایی از مرکز جامع تشخیص هویت قطعات الکترونیکی ایران در جمع خبرنگاران افزود: حدود ۱۲ مرکز معتبر جهانی از این دست در سطح جهان وجود دارد که اکثر آنها در آمریکا و چین مستقر است و شعبات آنها در سایر کشورها فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: امروز در عمل منطقه خاورمیانه به مقصد اصلی قطعات کم‌کیفیت و بی‌کیفیت در جهان تبدیل شده و کشورمان نیز از آسیب های این حوزه به ویژه قطعات الکترونیک تجاری، صنعتی و دفاعی و همچنین خرابکاری‌های صنعتی درامان نمانده است.

توکل گفت:‌ بهمن ماه سال گذشته طی مذاکره‌ای با چینی‌ها در محل صندوق نوآوری و شکوفایی رییس‌جمهوری، قرارداد سه ساله‌ای به منظور انتقال دانش فنی لازم در این زمینه منعقد و مقرر شد آرشیوی که چینی‌ها در مدت ۲۰ سال برای مقایسه قطعات اصلی و تقلبی جمع‌آوری کرده بودند، در اختیار این مرکز قرار داده شود.

وی توضیح ‌داد: در این زمینه، تفاهم‌نامه مشابهی با دانشگاه صنعتی شریف در بحث میکروالکترونیک و تفاهم‌نامه دیگری با معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری برای حمایت از فعالیت این مرکز امضا شد.

 عضو اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: ضرورت ارتقای فرآیندهای آزمایشگاهی در این مرکز و پاسخ‌گویی به نیازهای همه صنایع به‌ویژه صنایع هایتک، به حمایت بیشتری نیاز داریم.

وی تصریح کرد: سالیانه نزدیک به ۱۲۸ میلیون دلار قطعات الکترونیک به کشور وارد می‌شود که گستره وسیعی از قطعات به کار رفته در صنایع مخابرات، لوازم‌خانگی، خودرو، صنایع دفاعی و غیره را شامل می‌شود و طول عمر و کیفیت آنها بسیار حائز اهمیت است.

توکل در پاسخ به ایرنا گفت: هرچند این مرکز بر اساس تقاضای بخش های دولتی یا خصوصی نسبت به بررسی قطعات الکترونیک اقدام می‌کند، اما این موضوع در بحث خرابکاری‌های صنعتی در حال اجباری شدن است.

خرابکاری صنعتی

در این مراسم، «سعید صفوی» عضو هیات مدیره این مرکز نسبت به بروز خرابکاری‌های صنعتی در کشورمان هشدار داد و گفت:‌ برخی کشورها عامدانه قطعاتی غیر اصلی را وارد زنجیره تامین کشورمان می‌کنند یا با ورود قطعات اضافی به مدارها، بردهای الکترونیکی و غیره، اجرای پروژه‌های هایتک را با اختلال روبرو می‌کنند.

وی تاکید کرد: ‌این مرکز می‌تواند با شناسایی چنین قطعاتی، از بروز خسارت های بعدی جلوگیری کند.  

صفوی تصریح‌کرد:‌ هرچند بسیاری قطعات و فناوری‌های هایتک و نقشه‌های فنی آنها را در کشورمان اختیار نداریم، اما در همکاری با چینی‌ها نمونه‌های طلایی و شاهد قطعات را برای انجام مقایسه در اختیار خواهیم گرفت.

برچسب‌ها تجارت الکترونیک توسعه ایران سیستم الکترونیک توسعه اقتصادی چین ایالات متحده آمریکا اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجارت الکترونیک توسعه ایران سیستم الکترونیک تجارت الکترونیک توسعه ایران سیستم الکترونیک توسعه اقتصادی چین ایالات متحده آمریکا اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران اخبار کنکور قطعات الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه

یوسف شعبانی گفت: با پیش بینی‌های صورت گرفته، چهار هزار و ۲۷۶ پایانه فروشگاهی صنفی و ۱۷۳ فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی خدمت رسانی می‌کنند.

او گفت: تاکنون ۴۹۱ هزار و ۵۱۰ خانوار این استان از کالا برگ الکترونیک استفاده و با یارانه دریافتی خود در این طرح اقدام به خرید کالا‌های اساسی کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی مرغ، تخم مرغ، شیر، پنیر، ماست، روغن، ماکارونی، قند، شکر و برنج و گوشت از طریق کالابرگ الکترونیکی فراهم است و همه خانوار‌های مشمول طرح کالابرگ می‌توانند برای اطلاع از فروشگاه‌های متصل به سامانه و باقیمانده اعتبار خود، برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» به نشانی http://shoma.sfara.ir را نصب و یا کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره‌گیری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیک تاثیر مثبتی در تامین سبد معیشتی خانوار داشته و بدون تزریق نقدینگی کمک می‌کند تا مردم بتوانند از طریق کالابرگ الکترونیکی بخشی از مایحتاج ضروری خود را تامین کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه