Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:40:58 GMT

ایران احتمالا از سوئد واکسن آسترازنکا وارد می کند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۶۳۵۳

ایران احتمالا از سوئد واکسن آسترازنکا وارد می کند

مینو محرز روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره اعلام وزیر بهداشت مبنی بر واردات اولین محموله واکسن کرونا در روزهای آینده درباره نوع واکسن وارداتی کرونا توضیح داد: دقیق نمی دانم وزارت بهداشت چه واکسنی را می خواهد وارد کند اما قبل از اعلام وزیر بهداشت، شنیده بودم که می خواهند واکسن آسترازنکا را از سوئد وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دقیق اطلاع ندارم که این محموله واکسن کی قرار است به ایران برسد اما ظاهرا اولین محموله واکسن کرونا که قرار است به ایران وارد شود، واکسن آسترازنکاست که یک واکسن نوترکیب (ریکامبیننت) است. این واکسن مورد تایید است و سازمان بهداشت جهانی هم آن را تایید کرده است. اثربخشی و ایمنی آن تایید شده است و نگهداری آن در دمای معمولی یخچال هم امکانپذیر است.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درباره شایعات واردات واکسن آسترازنکا از هند توضیح داد: بزرگترین کارخانه واکسن سازی دنیا در هند است و تا جایی که اطلاع دارم هند هم واکسن کرونا را تولید کرده است البته اطلاع ندارم از نوع ویروس ضعیف شده یا نوع دیگری است و اینکه آیا پروژه تولید واکسن آسترازنکا در این کشور شروع شده یا نه ولی تا جایی که اطلاع دارم، کشور هند اعلام کرده اولویت این کشور واکسیناسیون مردم خود این کشور است و فعلا صادرات واکسن در اولویت این کشور نیست اما اگر بنای بر صادرات داشته باشد خیلی از کشورها به این کشور سفارش خرید واکسن می دهند.

محرز ادامه داد: با توجه به اطلاعات موجود قاعدتا فعلا ایران می تواند واکسن نوترکیب کرونا را از شرکت آسترازنکا سوئد وارد کند مگر اینکه بخواهند واکسن ویروس ضعیف شده کرونا را از هند وارد کنند و در هر صورت واردات یکی از این دو واکسن در دستور کار خواهد بود.

وی گفت: تولید واکسن کرونا با تکنولوژی بایو یا نوترکیب موضوع جدیدی نیست. در کشور ما نیز شناخته شده است و قبلا هم واکسن های نوترکیب در ایران مورد استفاده قرار گرفته است از جمله واکسن هپاتیت بی. واکسن نوترکیب کرونا نسبت به واکسن فایزر که از تکنولوژی جدید و نوآورانه MRNA استفاده می کند، شناخته شده تر است و عارضه ای ندارد، نگهداری آن هم سخت نیست. واکسن فایزر و مدرنا یک نوع نوآوری در صنعت واکسن سازی است که جای خوشحالی دارد اما هنوز برای قضاوت درباره این واکسن زود است.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درباره شروع واکسیناسیون کرونا در ایران گفت: بر اساس سند ملی واکسیناسیون ایران، کادر بهداشتی و درمانی در اولویت تزریق واکسن هستند و هر زمان که این واکسن ها وارد شد، به این گروه تزریق می شود، حدود ۴۵۰ هزار نفر در وزارت بهداشت شاغل هستند و با احتساب کادر بهداشت و درمان در بخش خصوصی و مشاغل مرتبط و همچنین گروه های پر خطر اولویت دار دیگر شاید در مرحله اول حدود یک میلیون نفر در اولویت واکسیناسیون هستند و باید حدود دو میلیون واکسن برای گروه های اولویت دار تامین شود چون واکسن کرونا برای اثربخشی نیازمند دو نوبت تزریق است.

محرز گفت: بعد از کادر درمان، سالمندان و افراد مسن و افرادی که بیماری زمینه ای دارند مانند افراد مبتلا به بیماری های خاص یا دیابت و بیماری های قلبی در اولویت تزریق واکسن کرونا هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی واکسن کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی واکسن کرونا ویروس کرونا فاصله گذاری اجتماعی واکسن کرونا اخبار کنکور واکسن آسترازنکا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۶۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، بنا بر اعلام شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با پیگیری و دیپلماسی حمل‌ونقل ریلی در دولت سیزدهم، دومین قطار ترانزیتی کانتینری ۷۷۴ تنی شامل تعداد ۱۶ واگن و ۳۱ کانتینر باردار، روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه سال جاری از مبدأ روسیه به مقصد بندرعباس، از مرز ریلی اینچه‌برون وارد کشور ایران شد.

این قطار ترانزیتی بلافاصله پس از انجام تشریفات گمرکی به سمت بندرعباس اعزام شد تا از آنجا به کشور هندوستان ارسال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی
  • اگر گلبال به پارالمپیک نمی‌رفت، آسیب بیشتری می‌دید