Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «شارل میشل» رئیس شورای اروپا روز یکشنبه گفت، دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» به روابط میان کشورهای اروپایی و آمریکا لطمه وارد کرد.

به نوشته نشریه «پالیتیکو»، میشل در مصاحبه‌ای گفت: «آنچه مورد یقین قرار دارد این است که چند سال گذشته به روابط با آمریکا آسیب زد. متأسفانه این شوخی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور سابق [آمریکا] با کره شمالی بیشتر از اروپایی‌ها گفت‌وگو داشت».

رئیس شورای اروپا افزود: «در دوره جو بایدن چشم‌انداز گفت‌وگویی عادی‌تر و محترمانه‌تر را داریم. در پروژه‌های متعددی نظیر مسائل اقلیمی اتحادی هدفمند داریم که مثبت و جالب توجه است».

میشل با اشاره به دستورات اجرایی بایدن برای احیای پروژه‌های کلیدی مشترک با اروپا گفت، در این خصوص که تأثیرات ریاست جمهوری ترامپ کاملاً محو نشده، «واقع بین» است.

این مقام اروپایی در ادامه گفت: «در زمینه تجارت، روابط با چین و شاید شرکت‌های بزرگ اینترنتی، به طور خودکار مواضع هماهنگی نداریم اما دستکم باور دارم که فضا، عقلانیت و منطق بیشتری برای گفت‌وگو و تبادل نظر، وجود دارد».

میشل افزود، در سال جاری میلادی دیداری فوق‌العاده میان بایدن و رهبران اروپا و نشست ناتو (پیمان آتلانتیک شمالی) در حال تدارک است.

پیش‌تر نیز «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه با اتخاذ موضعی مشابه میشل گفته بود، روابط آمریکا و اروپا هرگز به دوران قبل از ترامپ بازنمی‌گردد زیرا اروپا رشد بیشتری یافته و توانسته به طور مستقل برخی ضعف‌های خود را برطرف کند و دیگر مورد سوء استفاده قرار نمی‌گیرد.

همچنین جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اخیراً در یادداشتی نوشت، پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باعث افزایش امیدها به تقویت چندجانبه گرایی است اما اتحادیه اروپا «نباید انتظار داشته باشد که معجزاتی رخ خواهد داد».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: ترامپ کره شمالی آمریکا اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۶۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی

به گزارش همشهری آنلاین، منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از غزه.

کد خبر 849016 منبع: ایسنا برچسب‌ها بن سلمان خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا جوزف بایدن

دیگر خبرها

  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است
  •  دولت بایدن و عربستان در آستانه یک توافق امنیتی
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم