Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جواد واحدی روز دوشنبه در حاشیه بهره‌برداری از یک اقامتگاه بوم‌گردی در اردستان افزود: شرایط بسیار خوبی در ساخت و مرمت خانه‌های بوم‌گردی در این شهرستان ایجاد شده است و برای گسترش خانه بوم‌گردی لیلاز در روستای علی‌آباد بخش زواره تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی کم‌بهره پرداخت خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت عمارت تاریخی امیرآباد اظهار داشت: پشنهاد شد که این بنای ارزشمند در اختیار تعاونی دهیاران و یا صندوق احیای بناهای تاریخی وزارت میراث فرهنگی قرار گیرد تا نسبت به مرمت و احیای آن اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: مجموعه آسیاب خان زواره بسیار زیبا و مناسب است که باید برای ایجاد سرویس بهداشتی و تاسیسات فروشگاهی ۵۰۰ متر مربع زمین در اختیار شرکت توسعه گردشگری قرار گیرد تا سرویس‌های بهداشتی و دو سه دهانه مغازه ساخته شود.

واحدی افزود: پیش‌بینی می شود بهره‌برداری از این طرح افزون بر یک و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشد و پس از ساخت‌ در اختیار بهره‌بردار قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در سفر به شهرستان اردستان مصوب شد افزون بر چهار میلیارد تومان به طرح‌های میراثی و گردشگری اختصاص یابد.

به گفته وی، همچنین مقرر شد یک نیروی کارآمد برای مدیریت پایگاه بافت و قنات ۲ طبقه اردستان به مدیر پایگاه‌های میراث فرهنگی معرفی شود.

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با یادآوری بازدید از طرح‌ها و بناهای تاریخی و میراثی اردستان خاطر نشان کرد: با اختصاص یک میلیارد تومان اعتبار برای بافت تاریخی زواره تا آخر شهریور ماه ۱۴۰۰ موافقت شد و یک میلیارد تومان برای مرمت و بازسازی سایر طرح‌ها، ۳۰۰ میلیون تومان برای تکمیل مسجد پامنار و ۳۰۰ میلیون تومان برای خانه حکیم‌ اردستان تخصیص داده شود.

به گزارش ایرنا، یک اقامتگاه بوم‌گردی در روستای علی‌آباد بخش زواره از توابع اردستان روز دوشنبه در آیینی با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و جمعی از مسوولان استان اصفهان به بهره‌برداری رسید.

این اقامتگاه با سرمایه‌گذاری نزدیک به هشت میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع وزیربنای ۵۵۰ مترمربع با سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیون تومان و اشتغال مستقیم سه نفر بهره‌برداری شد.

استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت و ۱۰۷ شهر و یک‌ هزار و ۹۳۴ روستا به عنوان قطب گردشگری کشور، افزون بر ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.

شهرستان اردستان با افزون بر ۴۲ هزار نفر جمعیت و ۶۷ اثر ثبت ملی، یک اثر ثبت جهانی، ۲ بافت تاریخی و ۷۸ محوطه باستانی در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها گردشگری اردستان میراث فرهنگی کاشان پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی نصف جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اردستان میراث فرهنگی گردشگری اردستان میراث فرهنگی کاشان اخبار کنکور میلیارد تومان میلیون تومان میراث فرهنگی بهره برداری بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سعید شاهرخی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان،در هم اندیشی با جمعی از اصحاب رسانه کرمان  گفت: سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، نیمه دوم آبان‌ماه به میزبانی استان کرمان برگزار خواهد شد.

او افزود: دوره اول این جشنواره در یزد و دور دوم آن به میزبانی قزوین طی سنوات قبل برگزار شده و سومین دوره آن در رقابت نهایی بین کرمان و شیراز شکل گرفت که سرانجام با ارزیابی شاخص‌ها، کرمان به عنوان میزبان این جشنواره با نقش آفرینی مسئولین استان و بخش خصوصی کرمان انتخاب شد.

وی با اشاره به وجود ١٠ اثر ثبت جهانی در استان کرمان و سابقه تاریخی و میراث غنی این استان تاکید کرد: این جشنواره می‌تواند تاثیر مهمی در معرفی آثار تاریخی و گردشگری استان کرمان از طریق تولید محتوا‌های چند رسانه‌ای داشته باشد.

شاهرخی اظهار داشت: فراخوان این جشنواره بزودی منتشر می‌شود و ٧٠ درصد تولید محتوا‌ها باید در محور‌های جشنواره ، مربوط به کرمان باشد.

او تشکیل شورای توسعه گردشگری استان کرمان را اتفاقی مهم ارزیابی کرد و گفت: دبیرخانه رویداد کرمان ١٤٠٤ نیز در اتاق بازرگانی کرمان تشکیل شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها را در معرفی آثار تاریخی و غنای فرهنگی کرمان بسیار مهم ارزیابی نمود و بر افزایش تعامل با رسانه‌ها تاکید کرد.

شاهرخی برگزاری همایش بین المللی راه ابریشم با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، برگزاری کنگره ملی تاریخ ملی شهرسازی ایران، برپایی سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت، برگزاری اختتامییه همایش ملی کتیبه سرباز و نیز رویداد ملی آیین ناملموس چوگان را از دیگر رویداد‌های مهم حوزه میراث فرهنگی استان در سال جدید اعلام کرد.

وی افزود: هفته میراث فرهنگی از ٢٩ اردیبهشت تا ٣ خرداد ماه برگزار و طی آن اشیای تاریخی کرمان که در موزه ملی ایران قرار دارند به موزه‌های کرمان از جمله باغ موزه هرندی منتقل و در معرض بازدید مردم قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟