Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@03:27:27 GMT

مخازن اسید حمل و نگهداری مواد شیمیایی

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۷۷۵۲

مخازن اسید حمل و نگهداری مواد شیمیایی

نحوه ایجاد خوردگی در اسیدها بدین شکل است که یون هیدروژن آزاد کرده و سبب خوردگی دیواره های مخزن میشوند. لازم است توجه داشته باشید که هیچ اسید 98 یا 99 درصدی از نظر شیمیایی خاصیت خورندگی ندارد و در صورتی که با کمی آب تماس پیدا کند، فعال می شود (در صورت برخورد و یا تماس اسید با پوست بدن، سریعا محل تماس باید خشک شود و با آب فراوان شسته شود).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین برای نگهداری و حمل مایعات با شرایط خورندگی و اسیدی از مخازن اسید استفاده می شود.

به طور مثال مخازن (پلی اتیلن) را می توان برای تمامی غلظت های اسید سولفوریک مورد استفاده قرار داد. این مخازن با داشتن کاربردهای مختلفی از جمله پردازش مواد معدنی و شیمیایی، تصفیه پتروشیمی و تصفیه آب، نیاز به مخازنی مجزا داشته و نسبت به مخازن هیدروکلریک اسید کاملا متفاوت می باشد. اما نکته ای که در مورد آن وجود دارد این است که برای حجم زیر ۱۰۰۰۰ گالن توصیه می شود و برای حجم های بیش از ۱۰۰۰۰ گالن، مخازن استیل کربن مورد استفاده قرار می گیرد.

مخازن اسید

علاوه بر شیوه های ذخیره‌سازی مواد شیمیایی اسیدی، لازم است فاکتورهایی را هنگام انتخاب خرید مخازن اسید در نظر گرفت تا بتوان بدون ایجاد صدمات جانی و مالی، ذخیره‌سازی انواع مواد اسیدی را انجام داد.

توجه به جنس مخزن: جنس مخازن اسید باید به گونه ای انتخاب شود که متناسب با نوع اسید، میزان خورندگی آن، غلظت اسید و شرایط دمایی مناسب باشد.

دارا بودن سامانه تهویه: یکی از مهمترین فاکتورها در هنگام انتخاب مخازن اسید، پشتیبانی از سیستم تهویه است، زیرا اسیدها هنگامی که در مخزن قرار بگیرند، از خود گاز تولید می کنند. گازهای تولید شده سمی بوده و لازم است به تناوب و به صورت روزانه از مخزن خارج شوند، به همین دلیل طراحی دقیق و مهندسی شده در مخازن اسید، امری حائز اهمیت است. برای تهویه مناسب مخازن اسید نیاز به اپراتورهایی است که به صورت مداوم اپراتورها را بررسی کرده تا کثیف نشوند و همچنین در کار آن ها اختلالی به وجود نیاید.

استفاده از روکش ثانویه: استفاده از روکش ثانویه داخلی، سبب یکپارچگی ساختاری مخازن اسید در برابر ویژگی اکسید کنندگی اسیدها است. با روکش ثانویه امنیت کل سیستم در سطح بالاتری قرار گرفته و در نهایت منجر به افزایش طول عمر مفید مخازن گردد.

انواع مخزن نگهداری اسید

پس از انتخاب مواد شیمیایی برای ذخیره‌سازی، نیاز است که از طراحی مناسبی برای مخازن اسید کمک بگیرید. در ادامه به معرفی موارد پرکاربرد این مخازن در صنایع مختلف می پردازیم:

مخازن افقی: برای اماکنی که فضای کف در دسترس بوده و همچنین محدودیت برای ارتفاع مخازن اسید وجود داشته باشد، استفاده از مخازن افقی، انتخاب بسیار مناسبی است.

خرید مخازن نگهداری اسیدی ساخته شده توسط گروه مهندسین اوژن اطلس

مخازن عمودی:این مخازن دارای حالت ایستاده بوده که باید نصب و مهار آن با دقت بالایی صورت پذیرد تا دچار جا به جایی نشود.

مخازن قیفی:این نوع از مخازن اسید برای آن دسته از مواد شیمیایی کاربردی است که باید تخلیه کامل مواد انجام شود. ذخیره مواد و یا مصالح با وزن زیاد در مخازن قائم بسیار دشوار بوده و به همین دلیل از مخازن مخروطی یا قیفی استفاده می کنند.

مخازن مکعبی:برای نگهداری از انواع مواد شیمیایی به کار می رود اما بهتر است قبل از استفاده، از جنس مخزن و همچنین نوع ماده شیمیایی اطمینان حاصل نمایید.

خرید مخازن نگهداری اسید مکعبی جهت نگهداری مواد شیمیایی

مخازن شیب دار:طراحی مخازن شیب دار به صورتی است که اجازه می دهد مواد سنگین مانند لجن، چربی، روغن و گریس به راحتی تخلیه (به صورت 100 درصدی) انجام شود. نیازی به تمیز کردن ندارند زیرا تمامی محتویات درون مخزن خالی می گردد.

مخازن دو جداره:این نوع از مخازن برای تمامی مصارف مناسب بوده و برای استفاده نیاز است که از مهار کننده استفاده شود. در این مخازن از قطعه بتنی بزرگی به منظور محافظت مخزن در برابر مواد شیمیایی قرار گرفته در آن، استفاده می شود.

کاربرد مخازن اسید

مخازن اسید دارای کاربردهای مختلفی اعم از نگهداری مواد شیمیایی نیروگاه های برق، صنایع کود شیمیایی، تصفیه آب، فاضلاب و باتری سازی هستند.

شناخت اسیدهایی که نیاز به مخازن اسید دارند

اسیدهای مختلفی در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند، در این قسمت به معرفی اسیدهایی می پردازیم که برای نگهداری و ذخیره آن ها لازم است از مخازن اسید استفاده کنید:

مخازن پراستیک اسید (C2H4O3): پراستیک اسید که به اختصار PAA نیز نامیده می شود نسبت به سدیم هیپوکلریت از ایمنی بالاتری برخوردار بوده و همچنین نسبت به بقیه اسیدها دارای قیمت مناسب تری می باشند. بهترین گزینه از مخازن برای نگهداری این نوع از اسیدها، مخازنی با لایه داخلی آنتی اکسیدان و از جنس پلی اتیلن همراه با چگالی بالا و اتصالات عرضی می باشد.

مخازن سولفوریک اسید (H2SO4): از اسید سولفوریک برای تولید کودهای فسفاته، اسید ماشین ها، تولید باتری های سرب و مواد شیمیایی آزمایشگاه ها استفاده می شود. مخازن HDPE و XLPE نیز برای نگهداری سولفوریک اسید با وزن مخصوص ۱.۹ و حجم کمتر از ۱۰ هزار گالن مناسب است.

تانک فسفریک اسید (H3PO4): این اسید در تصفیه آب شرب و برای جلوگیری از واکنش های بین آب زیرزمینی با آهن و منگنز مورد استفاده قرار می گیرد تا آب دچار تغییر رنگ نشود و رسوبات آهن با رنگ قهوه ای یا رسوبات سیاه منگنز تولید نگردد. بهترین گزینه برای نگهداری فسفریک اسید، استفاده از مخازن اسید با جنس XLPE می باشد.

مخازن هیدروکلریک اسید (HCl): به اسید معده معروف بوده و در صنایع مختلف تولید غذا، بازیافت نفت، تولید مواد شیمیایی، پاکسازی محصولات، پالایش فلز و فراوری سنگ معدن کاربرد دارد. مخازن مناسب برای نگهداری هیدروکلریک اسید، مخازنی از جنس FRP، HDPE ، XLPE و کربن استیل با لایه پلاستیکی و دارای وزن مخصوص بالای ۱.۹ می باشد.

تانک استیک اسید (CH3CO3H، C2H4O2، CH3COOH): به گلاسیال استیک اسید و اتانوییک اسید نیز معروف می باشد و در صنایع مختلفی از جمله مواد غذایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. مخازنی با جنس HDPE و XLPE برای نگهداری و ذخیره‌سازی این نو از اسیدها مناسب بوده و بهتر است از مخازنی با شکل عمودی، انتهای مخروطی و دو جداره استفاده کنید.

ویژگی مخازن نیتریک اسید (HNO3): این اسید برای تولید کودهای گیاهی کاربرد داشته و در صنایع کار با چوب، ضدعفونی سازی و پیشرانه موشک نیز مورد استفاده قرار می گیرد. مخازن XLPE یا پلی اتیلن های خطی انتخاب مناسبی بوده اما اگر بخواهید از همین مخازن برای غلظت های ۳۰ تا ۴۹ نیز استفاده کنید، باید دمای مخزن را زیر ۳۷ درجه سانتیگراد نگه دارید.

ویژگی مخازن اسید

از مهم ترین ویژگی برای انواع مخازن اسید می توان به مقاومت بالای آن در برابر خوردگی اشاره نمود. این مخازن می بایست دارای گنجایش مناسبی باشند زیرا تنها می توان نصف مخزن را از اسید پر کرد و اگر بیش از نیمی از مخزن با اسید پر شود، خوردگی اسید بسیار بیشتر می گردد.

خرید مخازن نگهداری اسید با مقاوت بالا در برابر مواد شیمیایی ساخته شده توسط گروه مهندسین اوژن اطلس سپهر

شرکت مهندسین اوژن اطلس سپهر ارائه کننده انواع مخازن از جمله مخازن پلی اتیلن، مخازن فلزی، مخازن GRP و مخازن استیل و … می باشد که از رایج ترین آنها میتوان به مخازن پلی اتیلن اشاره کرد که از جمله کاربرد های آن ذخیره‌سازی و حمل و نقل انواع آفت کش ها و مواد شیمیایی اشاره کرد. این شرکت با بکارگیری دانش روز و مهندسین متخصص به عنوان یکی از بزرگترین عرضه کنندگان این محصولات افتخار دارد در این عرصه حضوری فعال داشته باشد. برای سفارش خرید یا تولید مخازن اسید 02188171138 تماس حاصل فرمایید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی احمد جهان بزرگی نمایشگاه مجازی کتاب مخازن تصفیه فاضلاب پکیج تصفیه فاضلاب تصفیه آب رپرتاژ آگهی مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی احمد جهان بزرگی نمایشگاه مجازی کتاب مورد استفاده قرار می گیرد نگهداری اسید مواد شیمیایی برای نگهداری ذخیره سازی خرید مخازن پلی اتیلن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز و بیماری و آفات گندم و جو مبارزه در ۱۵۴ هزار هکتار انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با عوامل بیماریزا مزارع گندم و جو استان مازندران اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز گندم و جو در سطح 154 هزار و 161 هکتار از مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در 138 هزار و 515 هکتار مزارع گندم استان، انجام شد تصریح کرد: در مبارزه با آفات سموم مالاتیون، دورسبان، سایپرمترین، متالدهاید، کنفیدور در 5 هزار و 625 هکتار مزارع گندم استان انجام شد.مبارزه در 5 هزار و 232 هکتار علیه حلزون، 53 هکتار با کرم مفتولی و در 340 هکتار با سوسک سیاه زابروس بود. 

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ هم در 20 هزار و 859 هکتار انجام شده بطوریکه کشیده برگ‌ها در 23 هزار و 809 هکتار انجام شد.مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از سموم توفوردی، آکسیال،تیفیس، آتلانتیس گرانستار، پوماسوپر، لنتو، آپیروس، آتللو و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی بیان کرد: مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف 66 هزار و 403 لیتر/کیلو سموم رکس، تیلت، فولیکو، آلتو، اینور در 66 هزار و 713 هکتار مزارع گندم استان انجام شد. مبارزه با بیماری زنگ زرد در 20 هزار و 719 هکتار انجام شد و با سپتوریوز برگی هم در هزار و 477 هکتار مبارزه انجام شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران میزان مبارزه با سفیدک سطحی را در 15 هزار و 158 هکتار بیان کرد و با تاکید بر اینکه در فوزاریوم خوشه  18 هزار و 806 هکتار مبارزه شده، مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 640 هکتار عنوان کرد و به ترتیب مبارزه با بیماری لکه خرمایی را در 744 هکتار و توام را در در 9 هزار و 169 هکتار از مزارع گندم استان عنوان کرد.

وی گفت: از ابتدای سال زراعی 1403-1402 تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در 15 هزار و 649 هکتار مزارع جو استان انجام شد.مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و 272 هکتار مزارع جو استان انجام شده است. تاکنون با علف‌های هرز کشیده برگ در 2 هزار و 389 هکتار مبارزه شده و مبارزه با علف پهن برگ در 2 هزار و 379 هکتار انجام شد.

وی گفت: مبارزه با لکه خرمایی در 622 هکتار، زنگ زرد در 731 هکتار، بیماری‌ سفیدک سطحی هم در هزار و 42 هکتار، سپتوریوز برگی در 392 هکتار و فوزاریوم در 865 هکتار انجام شد.

سرپرست حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران مبارزه با زنگ قهوه‌ای را در 12 هکتار و مبارزه توام را در 859 هکتار از مزارع جو استان عنوان کرد که مبارزه شیمیایی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • محکومیت ۴ میلیاردی برای متخلفی دراصفهان
  • هشدار مهم هواشناسی پس از پر شدن ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • چرا رتیل‌ها مودار هستند؟
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟